Artikler

De seneste nyheder fra Holdsport

Idrætten under COVID-19

Den verserende krise med COVID-19-sygdom (corona) i Danmark påvirker idrætten ogmulighederne for at dyrke motion i stort omfang.
På Holdsport.dk opfordrer vi alle til at følge myndighedernes råd o...

Månedsopkrævning af kontingent: Fyldt med fordele for alle i klubben

Hvis i er på udkig efter at gøre opkrævning af medlemskontingent så nemt, overskueligt og ressourcebesparende som muligt, kan vi præsentere den bedste løsning for jer: Månedskontingent i Holdsport!...

Foreningssystem til medlemsstyring
Klubbens ansvarlige råder med Holdsport over et onlineredskab med mange muligheder. 
Bayern Munchen trøjer | Besøg vores Bayern Munchen shop
Har du fået fat i de nye Bayern Munchen trøjer? Her kan du læse en anmeldelse af de nye fodboldtrøjer fra Bayern München. Stort udvalg af fodboldtrøjer
PSG trøje | Find din PSG shop hos UnitedSport.dk

Den nye PSG trøje
Den franske stormagt Paris Saint Germain har blæst alt modstand af banen i år i den franske Ligue 1. Efter 13 kampe står PSG med 13 sejre og en imponerende målscore på 45-7. Do...

Adidas fodbolde | Køb dine fodbolde fra Adidas her
Den nye Champions League Adidas fodbold er helt fantastisk. Der er fantastisk grib og kontrol i den nye bold. Her kan du finde et stort udvalg af bolde!
Real Madrid trøje | Real Madrid shop hos UnitedSport.dk
Skal du have den nye Real Madrid trøje? Her finder du et stort udvalg af fodboldtrøjer fra Real Madrid. Vælg hjemmebanetrøje, udebanetrøje eller tredjetrøjen!
Barcelona trøje | FC Barcelona shop hos UnitedSport.dk
Skal du have den nye Barcelona trøje? Her finder du både en anmeldelse og et stort udvalg af fodboldtrøje. Få din egen Barcelona trøje med Messi tryk!
Juventus trøje | Find din Juventus trøje hos UnitedSport.dk
Er du Juventus fan? Vores Juventus shop har den nye Juventus trøje! Her finder du et stort udvalg af Juventus trøjer, og du kan få Ronaldo på ryggen!
Arsenal trøje | Find din Arsenal trøje hos UnitedSport.dk
Har du set den nye Arsenal trøje? Her finder du en billig Arsenal shop. Læs anmeldelsen af den nye Arsenal fodboldtrøje til børn og voksne
Tottenham trøje | Tottenham shop hos UnitedSport.dk
Den nye Tottenham trøje fejrer, at de endelig kan flytte ind på deres eget stadion! Her kan du finde den nye Tottenham trøje med tryk. Få Eriksen på ryggen
Fodboldtrøjer | Billige fodboldtrøjer fra din klub!
Leder du efter fodboldtrøjer? Her kan du finde fodboldtrøjer til børn og voksne. Alt sportstøj og træningstøj fra din yndlingsklub.
Chelsea trøje | Trøjer til børn og voksne UnitedSport.dk
Den nye Chelsea trøje er ude og klar. Her kan du finde et stort udvalg af Chelsea trøjer. Der er både hjemmebanetrøje, udebanetrøje og tredjetrøjen!
Manchester City trøje | Man City shop hos UnitedSport.dk
Den nye Manchester City trøje er kommet! Du kan finde et stort udvalg af Manchester City fodboldtrøjer med tryk, så du kan få din yndlingsspiller på ryggen
Liverpool trøje | Billige fodboldtrøjer hos UnitedSport.dk
Leder du efter den nyeste Liverpool trøje fra 18/19-sæsonen, så besøg vores Liverpool shop.  Her kan du få et Liverpool logo på brystet. YNWA!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner