Juventus trøje | Køb din nye Juve trøje billigst her!

juventus trøje

Juventus trøje

Serie A fik i sommers tilført en af de allerstørste stjerner nogensinde indenfor fodboldens verden. Juventus havde den store pung fremme og hentede ingen andre end Cristiano Ronaldo i Real Madrid. “Den Gamle Dame” fra Torino føjede dermed Ronaldo til den i forvejen stjernespækkede trup - og indkøbet har ikke været på grund af manglende resultater i Juventus. De seneste 7 italienske mesterskaber er alle landet i Juventus, og de ligner et hold, der allerede er godt på vej mod et nyt. Efter 9 kampe er det blevet til imponerende 8 sejre og en enkelt uafgjort. I Champions League har Juventus vundet deres tre første kampe, og i går aftes var der storkamp på menuen, da Juventus gæstede Old Trafford og Manchester United. Skal du vise din støtte til Juventus, så burde du tjekke anmeldelsen ud og få fingrene i din egen Juventus trøje her! Vi har her hos Holdsport samlet de billigste priser på Juventus trøjer til dig, så du slipper for at betale for meget! Hvis du leder efter fodboldtrøjer med tryk, er dette stedet - her kan du blandt andet få din egen Ronaldo trøje!Den nye Juventus trøje - på udebane!

Juventus er uden sammenligning den mest vindende italienske klub og er nærmest blevet stormagten over dem alle indenfor Italiens grænser. Gennem årene har Juventus fået fyldt trofæskabet med 34 italienske mesterskaber, 13 Coppa Italia titler og sidst men ikke mindst 2 Champions League titler. “Den Gamle Dame” fra Torino er dermed en af de mest vindende klubber i Europa - en klub som alle kender. Derfor er den nye Juventus trøje selvfølgelig udvalgt til at være en del af Holdsports artikel-serie om fodboldtrøjer. For første gang har vi hos Holdsport haft fingrene i en udebanetrøje!

Juventus trøjeJuventus trøje 1

Den nye Juventus udebanetrøje er igen i år produceret af Adidas, der har stået for at designe Juventus trøjer siden 2015. Den nye Juventus trøje er fremstillet i 100% genbrugt polyester og med Adidas helt egen Climalite-teknologi. Men hvad betyder det egentlig for dig som bruger af fodboldtrøjen? Adidas har designet stoffet, så sveden bliver ført fra indersiden af trøjen til ydersiden, så fugten hurtigere kommer i kontakt med luften. Så undgår du, at trøjen klæber fast til kroppen - og du opnår maksimal komfort!

Sidste års udebanesæt fra Juventus havde farverne gule og blå. Farver som man ikke normalt forbinder med Juventus! I år har den nye Juventus trøje fået et meget mere afdæmpet look. Adidas har ensfarvet hele trøjen i en sandfarve med en let brunlig nuance på Adidas striberne og i nakken. Et virkelig behagelig syn! Farverne er velbalancerede og fungerer i virkeligheden fantastisk sammen. Ved første øjekast kan det måske virke som den lidt kedelig løsning i sandfarve og brun - men det vokser på én! Det er virkelig “easy on the eyes”, og det giver et vist elegant touch til den nye Juventus trøje - en elegance som man ved, at italienerne værdsætter. Derudover har kanten af ærmerne og nakken fået en sort og hvid stribe, som markerer et af Juventus’ kælenave: “Bianconeri” - og på dansk: “De hvide-sorte”, som selvfølgelig er farverne alle fodboldelskere forbinder med den italienske storklub. Samtidig har den nye udebanetrøje fået en knap i halsen, som blot fuldender det elegante og minimalistiske look, som Adidas har fået indført på den nye Juventus trøje!

Juventus trøje

Det nye Juventus logo: Minimalistisk og elegant

juventus logo

Det klassiske ovale Juventus logo med hvide og sorte striber med teksten “Juventus” over tyren har fået et nyt look. I januar 2017 valgte Juventus er re-designe deres logo fuldstændigt, hvilket selvfølgelig betød et nyt Juventus logo på den nye Juventus trøje. Nu består det nye Juventus logo af to J’er ved siden af hinanden med to forskellige skrifttyper, som til sammen nærmest udgør et stort J. Det nye logo har også bevaret teksten “Juventus” over de to J’er. Til sidst har logoet på den nye Juventus trøje også den ultimative stolthed repræsenteret - 3 stjerner. Stjerner er som regel et tegn mesterskaber, som vi blandt andet kender fra landsholdstrøjer med en stjerne per verdensmesterskab. Situationen er dog lidt anderledes, når det kommer til italienske mesterskaber - for 3 mesterskaber lyder ikke helt rigtigt i samme sætning som Juventus. Nej, på Juventus’ logo betyder er hver stjerne et symbol for hver 10. mesterskab! Ganske enkelt imponerende 3 stjerner for de 34 mesterskaber i klubbens historie!

Bedømmelsen af den nye Juventus trøje

Adidas har formået at skabe en virkelig elegant trøje. Et look, der måske et det største blikfang med meget wow-faktor, som sidste års gule og blå udebanetrøje. Til gengæld er den helt klassisk og i ægte italiensk stil!

Farverne er velbalancerede og harmonerer smukt. Derudover er “Bianconeri”-markeringen på ærmerne og i nakken en flot, lille detalje, som holder fast i Juventus’ kælenavn og bevarer forbindelse til fansenes hjerteklub

Det nye Juventus logo er elegant og minimalistisk! Derudover er det topmoderne. Flere og flere klubber bevæger sig over imod det minimalistiske udtryk, som virkelig gør noget godt for alle logoer. Sidst med ikke mindst: de tre stjerner over logoet - behøver man at sige mere?

Juventus trøje: Legender i den italienske fodboldtrøje

Juventus er blandt de største klubber i Europa, og ja endda på verdensplan. Til gengæld hersker der på ingen måde tvivl om Juventus position i italiensk fodbold. Hvis du som spiller har trukket den sorte og hvide Juventus trøje over hovedet, inden du render ind på stadionet i Torino, har du vel oplevet det største overhovedet muligt som fodboldspiller i Italien. Men kender kan du nævne de allerstørste spillere i en Juventus trøje?

Den største spiller i Juventus trøje har måske ikke bevist sit fulde potentiale i Juventus trøjen - men det har han til gengæld i både Real Madrid og Manchester United, hvor han samlet har vundet Champions League 5 gange! Præcis det trofæ, som fans i Torino hungrer efter. Desværre lykkes det ikke for Ronaldo at bringe Juventus trøjerne til triumfen i Champions League, da de i dette års udgave overraskende blev ekspederet ud af Ajax i kvartfinalen. 

Derudover kommer man selvfølgelig ikke udenom Hr. Juventus - manden med suverænt fleste kampe i Juventus trøjen. Alessandro Del Piero spillede 720 kampe i Juventus og lavede ikke mindre 290 mål. Han spillede i Juventus i 19 år - nærmest hele sin karriere. Intet mindre end en Juventus legende!

En af de største målmænd nogensinde er Gianluigi Buffon, som er manden med anden flest Juventus kampe med hele 656 kampe i buret for det italienske stor hold. Det blev til hele 17 år i Juventus trøjen for Buffon, inden han i en sen alder besluttede sig for at afprøve andre græsgange. Det betød, at Buffon overtog handskerne og buret i Paris Saint Germain, hvor han stadig i en alder af 41 år stadig står på højeste niveau!

Køb din Juventus udebanetrøje hos UnitedSport.dk

Har du allerede fået fingrene i din nye trøje fra Juventus?Her kan du finde et stort udvalg af trøjer fra Juventus. Du kan selvfølgelig få dine fodboldtrøjer med tryk. Så hvis du skal have en Ronaldo trøje, er du kommet til det helt rigtige sted. Du kan også finde andet sportstøj og træningstøj.

Har du lyst til at læse videre?

Manchester City trøje - Pep Guardiolas tropper blæser fortsat derudaf!

Arsenal trøje - Den klassiske Arsenal trøje har fået et makeover!

Tottenham trøje - Vær med til at hylde det nye stadion i Tottenham! 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner