Player_slider

Om os

Efter utallige problemer med at spillere og venner ikke mødte op til kamp, besluttede Frank Bjergø i 2004, at han ville gøre livet lettere for trænere og spillere. Han ville lave en digital platform til alle former for kommunikation træner og spiller imellem, så man kunne spare frustrationer og benytte tiden bedre på banen. Således startede Holdsport.

Gennem tiden har Holdsport været igennem en stor udvikling, så det i dag også er en platform til at håndtere koordination, kontingent og hjemmeside for klubber og foreninger. Vi har over 450.000 loyale brugere og høje ambitioner om at gøre det let og overskueligt at være en del af en hold eller en klub.

Vores mission er at gøre Holdsport så brugervenligt, som muligt, hvilket vi arbejder hårdt på hver dag. Vi prøver gennem Holdsport at gøre det sjovere at være en del af et hold/klub. Det giver os stor motivation, at vores brugere hver dag sparer mange timer på det administrative, som de i stedet kan benytte på sporten.

Vi har en klar målsætning om at blive den største gratis digitale platform til koordination af sport, og vi har gjort det til vores opgave at gøre hold og klubber digitale.

Der arbejder i dag 12 flittige folk på Holdsport, og vi er som skrevet står i 9 lande.

Afvent ikke med at slutte dig til holdsport, gør dit hold eller klub digitalt og brug tiden på at have det sjovt.

Kontakt info@holdsport.dk, hvis du har brug for at vide mere.

Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 16.00

Spørgsmål omkring klub eller betalinger

5370 2022

Spørgsmål angående forældre, medlemmer og trænere

5386 0222

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Gør som 476.000 andre