Om os

Vores historie

Efter utallige problemer med at spillere og venner ikke mødte op til kamp, besluttede Frank Bjergø i 2004, at han ville gøre livet lettere for trænere og spillere. Han ville lave en digital platform til alle former for kommunikation træner og spiller imellem, så man kunne spare frustrationer og benytte tiden bedre på banen. Således startede Holdsport.

Gennem tiden har Holdsport været igennem en stor udvikling, så det i dag også er en platform til at håndtere koordination, kontingent og hjemmeside for klubber og foreninger. Vi har over 450.000 loyale brugere og høje ambitioner om at gøre det let og overskueligt at være en del af et hold eller en klub.

Vores mission er at gøre Holdsport så brugervenligt, som muligt, hvilket vi arbejder hårdt på hver dag. Vi prøver gennem Holdsport at gøre det sjovere at være en del af et hold/klub. Det giver os stor motivation, at vores brugere hver dag sparer mange timer på det administrative, som de i stedet kan benytte på sporten.

Vi har en klar målsætning om at blive den største gratis digitale platform til koordination af sport, og vi har gjort det til vores opgave at gøre hold og klubber digitale.

Der arbejder i dag 20 flittige folk på Holdsport, og vi er som skrevet står i 9 lande.

Afvent ikke med at slutte dig til holdsport, gør dit hold eller klub digitalt og brug tiden på at have det sjovt.

Kontakt info@holdsport.dk, hvis du har brug for at vide mere.

Hvem er vi?

Holdsport-teamet

I dag administreres vores kontor fra centrum af Smilets By, Aarhus, hvor vi hver dag knokler for at levere det bedste medlemssystem på markedet. Mød holdet her:
frank.png
Frank Bjergø
CEO & ejer
joergen.png
Jørgen Orehøj Erichsen
CTO
mathias.png
Mathias Tambjerg Steengaard
Software Developer
mette.png
Mette Beier
Designer & Front-end Developer
thomas-maroti.png
Thomas Maroti
Project Leader & Product Owner
zak.png
Zak Staudinger
CRM, Danmark
johanna.png
Johanna Müller
Country Manager, Tyskland

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner