Om os

Efter utallige problemer med at spillere og venner ikke mødte op til kamp, besluttede Frank Bjergø i 2004 at han ville gøre livet lettere for trænere og spillere. Han ville lave en digital platform til alt kommunikation mellem trænere og spillere, så man kunne spare frustrationer og benytte tiden bedre på banen. Således startede Holdsport.

Gennem tiden er der udviklet meget på Holdsport, så det i dag også er en platform til at håndtere koordination, kontingenter og hjemmeside for klubber og foreninger. Vi har over 350.000 loyale bruger og høje ambitioner om at gøre det let og overskueligt at være en del af en hold/klub.

Vores mission er at gøre Holdsport.dk så brugervenligt som muligt, hvilket vi arbejder hårdt på hver dag. Vi prøver gennem Holdsport at gøre det sjovere at være en del af et hold/klub, samtidigt giver det os motivation at vores brugere hver dag sparer mange timer på det administrative, som de i stedet kan benytte på sporten.

Vi har en klar målsætning om at blive den største gratis digitale platform til koordination af sport og vi har gjort det til vores opgave at gøre hold og klubber digitale.

Der arbejder i dag 12 flittige folk på Holdsport og vi er ude i 9 lande

Afvent ikke med at slutte dig til holdsport, gør dit hold/klub digitalt, og brug tiden på det sjove.

Kontakt

Annoncering

Kontakt os

Hjælp


Prøv Holdsport.dk
Opret en profil