Player_slider

Kontingentopkrævning i foreninger: Automatisk udsendelse + betaling

Kontingentopkrævning

Vi kender alle til problemet med at få medlemmer til at betale kontingent til tiden, hvilket kan forvandle enhver kasserers job til et sandt mareridt. Sådan er det dog ikke med medlemssystemet Holdsport, hvor betalingsopkrævning er let, automatisk og bestemt ikke ressourcekrævende. 

Da dette foreningssystem er udviklet med tanke på at gøre alle faser af hold- og klubstyring så overskueligt som muligt, slipper foreningen for at slås med at få medlemmer ind og betale sit medlemsskab. Her vender vi nemlig tragten om, og knytter medlemmer til Holdsport længe før, betalingen finder sted.

Ved at være en gratis app til holdkommunikation og tilmelding binder vi nemlig trænere, medlemmer og forældre sammen på én samlet platform til al intern holdkoordinering, hvor træneren altid er klar over, hvor mange spillere der møder op til kamp og træning.

På den måde vil en kontingentopkrævning altid finde vej til en korrekt mailadresse, da det enkelte medlem som det naturligste i verden altid sørger for at holde sine kontaktoplysninger opdaterede. Denne opkrævning betales direkte via Holdsport-appen, der for medlemmet opfattes som værende et brugervenligt holdværktøj frem for blot at være en træls betalingskanal hver gang, der skal betales kontingent på ny.

Med Holdsport er kontingentopkrævning i foreninger nemt og ligetil, så I har mere tid til foreningsarbejde. Her får du det perfekte online betalings system til din klub.

  

Holdsport sender opkrævninger for jer

Foreningen kan opsætte betalingstræk efter lige præcis de perioder, i ønsker - eksempelvis pr. måned, halve- eller hele år - og får i nye medlemmer ind midt i en sæson, kan der opsættes træk med reducerede beløb efter på forhånd definerede skæringsdatoer. Herfra tager Holdsport sig praktisk talt af kasserens resterende arbejde.

Humlen ved det hele er nemlig, at systemet selv sørger for at danne og sende opkrævningerne på mail, når først opsætningen er overstået. I sparer derfor en masse ressourcer på at informere om betalinger, og i endnu højere grad på at indhente eventuelle manglende medlemsbetalinger senere hen. Desuden får kassereren indbyggede funktioner til at:

  • Fritage specifikke medlemmer fra kontingent
  • Sende rykkere til alle medlemmer med ubetalt medlemsskab
  • Udelukke medlemmer med manglende betaling fra at deltage i kamp/træning
  • Definere husstandsrabat, indmeldingsgebyr mm.

Alle indbetalinger registreres straks i Holdsport, der danner opdaterede betalingslister. Kassereren får sin detaljerede medlemsoversigt over alle medlemmer på alle jeres hold, hvor det altid fremgår, hvem der har betalt kontingent, hvornår de har, hvor meget de betalte, og selvfølgelig hvem der ikke har betalt. 

   

Medlemsbetaling uden besvær

Fordelene gælder ikke kun klubbens administratorer. Som medlem kan du vinke farvel til girokort og rykkergebyr i postkassen, og i stedet få regningerne online direkte på mail.

Kontingentopkrævning foreninger
Holdsport-appen hvor kamptilmelding og betaling forenes
Holdsport-appen hvor kamptilmelding og betaling forenes

Selve betalingen ordnes direkte fra Holdsport-appen på telefonen, hvor kortbetaling og MobilePay-overførsel altid er muligt. Chancen for at indtaste forkert beløb er ikke til stede, da man blot bliver bedt om at oplyse kortnummer eller swipe til højre i MobilePay.

Fremtidige kontingentopkrævninger kan ordnes automatisk, såfremt det vælges, at kortoplysninger skal gemmes til næste betaling. Og alle tidligere betalinger knyttes til medlemsprofilen, så medlem eller forælder altid kan se kvitteringer for tidligere sæsoners medlemsskab i Holdsport. 

Læs mere her, om hvordan man betaler kontingent på Holdsport.

   

Ingen betaling, ingen deltagelse

På Holdsport har vi fuld forståelse for, at man ikke har lyst til at smide en gruppe af medlemmer ud af en klub, selvom de ikke er så gode til at få betalt til tiden trods gentagne påmindelser. Der findes dog en måde, det kan løses på. Med Holdsport har i mulighed for at "udelukke" disse medlemmer i at få besked om nye holdaktiviteter og dermed at kunne deltage i fællesskabet, indtil de får betalt deres kontingent.

Dette betyder dog ikke, at de slettes fra holdlisten eller ikke længere er en del af klubben. Men det giver et incitament til at få betalt sit udestående, medmindre man da vil tage til takke med at se på fra sidelinjen, mens holdkammeraterne har det sjovt. Simpelt og effektivt sikrer i en sund foreningskultur i klubben, hvor alle der inderst inde har lyst til at være med også får betalt. 

  

Betal med alle korttyper

Med kontingentbetaling gennem Holdsport undgår man skjulte omkostninger og tilkøb af diverse betalingsgateways og abonnementsbetalinger. For et simpelt administrationshonorar per betaling på 3, 5 eller 9 kr. afhængig af, om det enkelte beløb er under 100 kr., mellem 100 og 300 kr. eller over 300 kr., sørger vi for samtlige indløsningsaftaler. I praksis betyder det, at medlemmer kan betale med alle tænkelige korttyper og endda MobilePay. Det er helt op til jer at afgøre, om udgiften er det enkelte medlems, eller om det er foreningens.

Har i lyst til at kaste jer ud i det, kan Holdsports kontingentsystem findes ved at oprette klubben øverst i højre hjørne på denne side ved at klikke "Opret profil" og vælge "Klub" i oprettelsesformularen.

Betalings system til online klub


Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Gør som 1.279.000 andre og opret dig hos Holdsport