Start -og Holdopstilling - Gratis værktøj

Det er snart ved at være kampdag og du har sikkert vredet din hjerne godt og grundigt, for at få lavet den helt perfekte holdopstilling. Der er lavet et utal af kombinationer og fordele og ulemper forsøgt fundet kontra modstanderens forventede holdopstilling.

Du har behov for et forkromet overblik -og det er netop her Holdsports Taktik og Holdopstilling kommer ind i billedet. Holdopstillings funktionen, er en del af vores team management system, hvori du kan trække spillerne fra din teamoversigt direkte over på taktik oversigten og skabe din nye holdopstilling. Og hele dit team kan se opstillingen, så de alle får den på samme tid og er klar over hvor, hvilken position de skal spille i m.m.

Hold -og startopstilling


Du kan altid rette i opstillingen. Eksemplet ovenfor, er af en holdopstilling til fodbold, men værktøjet kan nemt benyttes til alle mulige andre typer sport.

Holdopstilling linket sammen med team kalenderen

Det er ikke en voldsom stor udfordring at lave en gratis APP til holdopstillinger og derfor er vi gået noget mere grundigt tilværks, så du får et værktøj, du kan bruge til meget mere. Hver holdopstilling kan tilknyttes forskellige aktiviteter / kampe og genbruges.

De vises i jeres fælles teamkalender. Når dagen for aktiviteten kommer, kan deltagerne selv anmelde deres fremmøde i APPen. Det giver overblikket på selve dagen – er alle kommet og klar? Og det giver en god fremmøde statistik.

Holdopstilling til trænere

Vores holdopstilling APP er lavet, så I kan dele opstillingerne med hinanden – både internt mellem trænerne og med spillerne. Det betyder, at trænerne kan have et sæt opstillinger, hvor der er noter på hver spiller, mulighed for billeder og filer, så I alle har de samme oplysninger om hver spiller og nemt kan få dem frem.

 Det giver lettere mulighed for en assisterende træner, der står alene en søndag go skal lave ny holdopstilling fordi en vigtig spiller mangler. I noterne på hver spiller kan f.eks. angive hvem der er et godt alternativ til at spille samme position. Opstillingerne kan naturligvis nemt deles på mobil, ipad og PC / storskærm.

Gratis software til holdopstilling – Line-up

Værktøjet er naturligvis gratis og inkluderet i hele holdsport pakken, som du kan komme i gang med ved at oprette en profil her.

Kom i gang nu - Opret profil

Værktøjet er som nævnt ikke kun til fodbold, det er også meget brugt inden for Håndbold, Volleyball, m.m.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner