Funktioner

Vores mest populære funktioner

Spørgsmål og Svar
Oversigt med svar på spørgsmål om Holdsport systemet

Mangler du hjælp til en noget på holdsport og kan du ikke finde det i vores almindelige "Spørgsmål og svar" herover?Så s...

Bødekasse

I mange foreninger er bødekassen en vital del af kulturen – Den er vigtig og den er både en del af opdragelse, disciplinering og humor.
Bødekassen har med andre ord ikke bare en funktion som en sl...

Find rundt på Holdsport

Spørgsmål og Svar
Stor oversigt med gode svar på masser af spørgsmål om Holdsport systemet

Mangler du hjælp til en funktion på holdsport og kan du ikke finde den i vores almindelige "Spørgsmå...

Kampreferat
Skriv og udarbejd kampreferater på ingen tid.
Booking
Administrer bane- og haltider, udstyr mm. i bookingsystem, hvor medlemmer selv reserverer tider. Mulighed for booking mod betaling.
Chat
Chat løs med dine holdkammerater om stort og småt eller del information internt i trænergruppen, uden medlemmer får besked.
Regnskab
Integration til regnskabsprogram med automatisk afstemning. Slip for kassererrollen og lad Holdsport klare bogføring i økonomisystem.
Webshop
Stil en webshop til rådighed for medlemmerne. Sælg spillesæt, merchandise, billetter mm. og promovér nye varer via Holdsports mailsystem.
KlubOffice og HåndOffice
Alle nye medlemmer registreres automatisk i henholdsvis KlubOffice eller HåndOffice. Vælg evt. at kun betalende medlemmer registreres.
GDPR
Holdsport stiller sikkerhed for jeres oplysninger som databehandler, mens foreningen agerer dataansvarlig. Alt GDPR er på plads.
Mobilbetaling
Betal dit kontingent direkte fra din telefon vha. MobilePay eller betalingskort, så du ikke spærres fra at kunne tilmelde dig aktiviteter.
SMS og e-mail
Informér hold, afdelinger, udvalgte trænere/medlemmer, som du vil, via indbygget SMS- og e-mailudsendelse. 
Centralt ForeningsRegister
Automatisk indberetning af medlemstal til Centralt ForeningsRegister. Holdsport holder styr på ind- og udmeldelser det forgangne år for jer.
Events
Opret offentligt tilgængelige events såsom en efterårs- eller sommercamp. Tilmelding mod betaling for både medlemmer og ikke-medlemmer.
Gratis Værktøj til Holdopstilling / Startopstilling
Få et gratis værktøj til holdopstilling / startopstilling med integration til team kalender og maser af smarte funktioner

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner