Funktioner

Vores mest populære funktioner

Kampreferat
Skriv og udarbejd kampreferater på ingen tid.
Booking
Administrer bane- og haltider, udstyr mm. i bookingsystem, hvor medlemmer selv reserverer tider. Mulighed for booking mod betaling.
Chat
Chat løs med dine holdkammerater om stort og småt eller del information internt i trænergruppen, uden medlemmer får besked.
Regnskab
Integration til regnskabsprogram med automatisk afstemning. Slip for kassererrollen og lad Holdsport klare bogføring i økonomisystem.
Webshop
Stil en webshop til rådighed for medlemmerne. Sælg spillesæt, merchandise, billetter mm. og promovér nye varer via Holdsports mailsystem.
KlubOffice og HåndOffice
Alle nye medlemmer registreres automatisk i henholdsvis KlubOffice eller HåndOffice. Vælg evt. at kun betalende medlemmer registreres.
GDPR
Holdsport stiller sikkerhed for jeres oplysninger som databehandler, mens foreningen agerer dataansvarlig. Alt GDPR er på plads.
Mobilbetaling
Betal dit kontingent direkte fra din telefon vha. MobilePay eller betalingskort, så du ikke spærres fra at kunne tilmelde dig aktiviteter.
SMS og e-mail
Informér hold, afdelinger, udvalgte trænere/medlemmer, som du vil, via indbygget SMS- og e-mailudsendelse. 
Centralt ForeningsRegister
Automatisk indberetning af medlemstal til Centralt ForeningsRegister. Holdsport holder styr på ind- og udmeldelser det forgangne år for jer.
Events
Opret offentligt tilgængelige events såsom en efterårs- eller sommercamp. Tilmelding mod betaling for både medlemmer og ikke-medlemmer.
Kontingentopkrævning
Slå automatisk kontingentopkrævning til på hold og medlemmer. Spær medlemmer fra at deltage i aktiviteter, hvis ikke de betaler kontingent.
Hjemmeside
Byg en hjemmeside, der snakker sammen med Holdsport. I vil altid opleve, at der er liv i kalenderen, og kontaktoplysninger stemmer.
App
Tilmelding og kommunikation vedrørende kamp og træning foregår i Holdsport-appen, som er gratis for både trænere og medlemmer.
Medlemsoversigt
Overskueligt og brugervenlig medlemsoversigt til både enkeltstående hold og større foreninger. Få styr på medlemsadministrationen.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner