Billetsystem

Holdsports billetsalgssystemet gør det muligt at oprette begivenheder -og events, hvor deltagere registreres og betaler adgang med billetter.

Det kan være alt fra billetter til det årlige marked, der indtjener til sportsforeningen -eller gentagne events f.eks. banko hver tirsdag for 10 kroner.

Man kan lave forskellige billettyper og tilvalg til begivenheden. Via oversigten kan man holde styr på solgte billetter, klikke på begivenhedslinket for at se hvordan ens begivenhed ser ud, hvorfra man også kan dele linket (f.eks. på Facebook) og dermed begivenheden til alle, man ønsker at invitere - også folk uden Holdsport profil!
Man kan desuden fremvise billetsalg på klubbens Holdsport hjemmeside, hvor alle kommende begivenheder vises.

QR-kode scanner til billetterne

Når det er blevet tid til at afvikle begivenheden kan administrator eller folk med rettigheder tilgå en QR-kode scanner på Holdsport appen og registrere billetter for begivenheden. På den måde kan man holde styr på, at alle har en gyldig billet og har betalt for at deltage i begivenheden. Se længere nede, hvordan man finder scanneren i appen.


Efter en endt begivenhed kan man få overblik over solgte billetter og indtjening til klubben. Ligeledes kan man via økonomi i klubben få overblikket af billetbetalinger, hvorfra man kan bogføre regnskaberne, og evt. integrere hele sit salg med Billy for bogføring. Nedenfor er det mere beskrevet, hvordan man kommer i gang og særligt de funktionaliteter, som er nødvendige for at komme godt i gang med billetsalg hos Holdsport - vi glæder os til at se jeres fede begivenheder blive til virkelighed og samlet på Holdsport.((Billede 1 - Billetsalgs oversigt))


Få adgang til gratis billetsystem som Holdsport Pro kunde

Du opretter med Holdsports billetsystemet en begivenhed, hvortil billetter kan sælges. Her kan du udfylde alle relevante oplysninger om afviklingen af begivenheden. Man kan også opsætte hvilke billettyper og -tilvalg, der er tilgængelige for begivenheden, om medlemmer har unikke billetter til en reduceret pris, om man kan betale med MobilePay og om begivenheden synliggøres for medlemmer i deres HS kalender, samt meget mere.


Her er det også admin, som vælger hvorledes begivenheden vises offentlig på Holdsports offentlige “Billetside” ((HYPER LINK TIL /public_ticket_events)).Efter man har opretter sin begivenhed kan man klikke ind på eventet i listen over oprettede billetsalg for at få et mere detaljeret indblik i den enkelte begivenhed og dens billetsalg.


Skab slag af billetterne med det samme

Du kan kopiere linket til begivenheden og dele på de kanaler, din klub benytter sig af, hvad end det er det på en hjemmeside, i et nyhedsbrev eller på sociale medier, så har du fuld kontrol over hvor henne og hvor meget begivenheden eksponeres

Det smarte her er nemlig at deltagerne til begivenheden ikke behøver at have en Holdsport profil, men blot modtager en mail med billetten, så alle kan være med!


Hvis klubben har en hjemmeside på Holdsport kan man også her vise kommende begivenheder og fremvise billetsalget på ens klubhjemmeside og skabe opmærksomhed den vej.((Billede 2 - Begivenheds side))


Scan af billet - Kontrol og registrering

Når begivenheden finder sted, kan en administrator eller klubmedlem med adgang tilgå en QR-scanner via Holdsport appen. Her kan man scanne gæsters billetter og tjekke folk ind. Det betyder en øget kontrol og gennemsigtighed ift. hvilke billetter er gyldige og betalte - og på den måde sikre at klubben får sine billetindtægter.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner