Betal med MobilePay i jeres forening

mobilepay subscriptions

Rundt omkring i foreningslivet sidder bestyrelsesmedlemmer med opgaven, at opkræve medlemsbetalinger for materialer, kontingent, stævnetilmelding mm., hvilket til tider kan være en byrde. Men ville det ikke være nemmere, hvis processen foregik automatisk og problemfrit, og hvert medlem kunne betale direkte fra mobiltelefonen? 

Det mener vi på Holdsport, som er et online medlemssystem specialdesignet til sportsklubber og foreninger.

Onlinebetaling har for længst overhalet kontanterne, når det gælder medlemsbetaling. I tråd med den udvikling tilbyder vi en betalingsløsning med indbygget MobilePay-modul til, at lette alle former for betaling i jeres forening, hvor systemet tager sig af kasserens job med automatisk at påminde foreningens medlemmer og udsende rykkere for manglende kontingentbetalinger.

Medlemslisten vil typisk være stort set 100% opdateret, da det også er den, der benyttes til at sende informationer ud om næste kamp og adresse. Her vil medlemmerne helt automatisk selv logge ind og rette ny adresse og Tlf, så de får alle de nødvendige oplysninger løbende.

Kom i gang med Mobilepay til jeres forening, opret en profil som det første (opret herefter en klub):


Opret en profil her

Med mere end 3,6 millioner MobilePay-brugere i Danmark er mobilbetalingssystemet for længst blevet synonym med den måde, vi danskere overfører penge til hinanden på daglig basis. Hvert medlem i foreningen kan med Holdsport hermed nemt betale for kontingent, deltagelse i en sommercamp som f.eks. fodboldskole/håndboldskole eller deltagelse i et stævne mm. ved blot at bruge Holdsport-appen, som kan downloades på både App Store og Google Play.

Mobilepay


Komplet betalingsløsning til foreninger

Efter et medlem har betalt sit kontingent eller sin aktivitetstilmelding, modtager I pengene på jeres konto indenfor 5 arbejdsdage med indbetalerens navn og beløbet anført. I Holdsport-systemet vil restancelisten dog straks efter betalingen har fundet sted anvise, at medlemmet har betalt, og at pengene er på vej. I får dermed en overskuelig betalingsliste, hvorfra det er muligt at se fremtidige betalinger og fritage enkelte medlemmer fra kontingent.

Mobilepay forening


Holdsports betalingssystem er gratis at få adgang til ved oprettelse af klub, da der ikke eksisterer noget årsabonnement/licens for at tilgå betalingsplatformen (Basis version af Holdsport)

Det indeholder i stedet et administrationshonorar på 3, 5 eller 9 kr. pr. betaling afhængig af, om den enkelte overførsel er under 100 kr, mellem 100 og 300 kr. eller over 300 kr. 

Vi sørger for indløsningsaftalerne, så klubben/foreningen er fri for at tilkøbe de enkelte betalingsløsninger separat. Det er op til foreningen selv at afgøre, om administrationshonoraret er foreningens eller det enkelte medlems udgift.

Mobilepay Subscriptions

I marts 2023 blev det muligt, at tilbyde kontingentbetaling gennem Mobilepay -og under betalingen vælge ”Subscription” så kontingentet automatisk trækkes kontinuerligt år efter år på en fast dato. Fordelen ved at bruge

Mobilepay med løbende hævning er bl.a. at medlemmerne er mere tilbøjelige til at opdatere deres Mobilepay oplysninger og dermed have en gyldig aftale, at trække fra kontra betalingskort, der udløber og sjældent opdateres i tide. Det giver ganske enkelt mindre arbejde til kassereren i foreningen.

Mobilepay Subscriptions er inkluderet i Holdsport standardpakken og koster kun et honorar på 1%.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner