Karriere

Karriere i Holdsport

Holdsport platformen hjælper sportsforeninger og klubber med at fokusere på deres sport. Vi har store vækstambitioner og er nu dér, hvor det bliver rigtig sjovt! Skal du med på rejsen?

Åbne stillinger
Er du på udkig efter et job i en ambitiøs virksomhed i vækst, hvor du virkelig kan få lov at give den en skalle og konstant spille både dig selv, dine kollegaer og virksomheden bedre?
Synes du software gør livet lettere og har du erfaring med og interesse for at hjælpe sportsklubber og foreninger med at simplificere deres kontingentopkrævning, kommunikation og administration? Og føles det rigtigt for dig at arbejde i en international og ambitiøs virksomhed med højt til loftet, hvor du får lov til at drible bolden mod målet og sætte sprints ind når det virkelig gælder?
Så er det dig vi meget gerne vil modtage en ansøgning fra, hvor du fortæller os, hvorfor netop DU skal være en del af Holdsport.
Deutscher Vertriebsmitarbeiter für SportMember (DACH-Region) 🇩🇪
Ansøgningsfrist
Ansøgninger vil blive behandlet løbende
Læs mere
Praktikplads: Appudvikler søges til Holdsport.dk
Ansøgningsfrist
1. maj 2024
Læs mere
Hvorfor Holdsport
Fordelene ved at arbejde hos Holdsport
Stor fleksibilitet
Om du arbejder hjemme, på kontoret er du selv herre over! Vi tror på at vores medarbejdere får mest ud og yder bedst med friheden og fleksibilitet til selv at planlægge deres arbejde selv.
International
Vi er "Born International". Vi er allerede til stede i lande som Spanien, England og Tyskland og har store planer for vores igangværende og fremtidige indtagelse af den internationale scene. Samtidig har vi naturligvis et solidt fokus på det danske marked.
Højt til loftet
Hos Holdsport er der som udgangspunkt ingen begrænsninger. Vi giver vores medarbejdere et stort ansvar og meget medbestemmelse, fordi vi ved, at vi alle er her for at drive Holdsport fremad, samtidig med, at den enkelte bliver klogere, bedre og dygtigere.
Et fedt og relaterbart produkt
Mange danskere har på et tidspunkt i deres liv dyrket en foreningssport og kan derfor ofte relatere sig til Holdsports platform. Vi har et produkt, der løser nogle helt essentielle pains for kunden og det gør Holdsport rigtigt sjovt at arbejde med.
Fuld fart på væksten
Vi er på en vanvittig spændende vækstrejse, og guderne må vide hvor den ender! Det vi trods alt ved er, at vi har brug for flere talenter til at indfri vores potentiale og sikre, at vores produkt når ud til alle potentielle kunder.
Årlig udlandstur
En gang om året pakker vi kufferten og drager mod sydens sol og palmeparadis. Langt væk fra tastatur og laptop og ned til hyggeligt samvær og sjove oplevelser. En succesfuld tradition med evigt stor opbakning!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner