Annoncering

Annoncering, partnerskab og sponsorater

Er du interesseret i at annoncere på Holdsport? Her på siden kan du læse om, hvordan du kan blive partner med Holdsport, og hvad Holdsport kan tilbyde dig og din virksomhed. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte os på annoncering@holdsport.dk.

1,5 mio
Registrerede brugere
60%
Årlige vækstrater
4-5.000.000
Besøg pr. måned
25.000.000
Sidevisninger pr. måned
Banner_ads
Reklamevisninger
Vi har ca. 70 pct af vores trafik på app’en. Med 16 mio visninger på ca. 200.000 månedlige brugere, er det et unikt udstillingsvindue. Desktoppen bruges ofte, når der skal arbejdes mere intens med funktionerne på Holdsport. Det er specielt de administrative personer der bruger web-versionen af Holdsport.
Newsletter
Nyhedsbrev
Nyhedsbreve sendes ud flere gange om måneden til alle brugere. Her har du brugernes opmærksomhed.
Infeed_ads
Infeed annoncering
Infeed-annoncer placeres i feedets indhold. Herved er annoncen meget synlig, når de besøgende ”scroller” gennem Holdsports indhold. Infeed-annoncer er perfekt tilpasset feedet og virker derfor ikke forstyrrende for brugerne.
Campaign
Kampagner
Holdsport har indgået samarbejde med adskillige virksomheder for at skabe spændende kampagner. Mulighederne er mange og individuelle.
Vouchers
Vourchers
Bliv en del af Holdsports Premium fordelsprogram. Hver måned udløser Holdsport Premium en voucher til de betalende Premium-brugere.
Seo
SEO
Link building for mere end 400 sports sites. I samarbejde med Holdsport øger vi jeres SEO-rank. Hver måned link builder vi fra 5-10 søgeord: fx fodboldstøvle, Salomon sko, badmintonketjser.
Leads
Leads
Lead kampagner målrettet forskellige segmenter. Brugerne deltager i konkurrencer eller lignende ved et enkelt klik. Leads opsamles i Holdsport databasen. Intet behov for indtastning af personlige detaljer.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner