Player_slider

Regnskabsprogram til forening

Som noget helt nyt kan Holdsport nu tilbyde en flatrate økonomiløsning, hvor vi sørger for din forenings bogholderi. Er du træt af at afstemme alle bilag, i måtte have i foreningen, kan du lade Holdsport håndtere bogføring, bankafstemning, momsindberetning mm. i regnskabsprogrammet Billy. 

Med denne regnskabsløsning er foreningens økonomi i sikre hænder. Alle medlemmers kontingentbetalinger, webshop-ordrer og betalingsaktiviteter afstemmes nemlig direkte i Billy, hvor du kan danne dig det store overblik over økonomien.

Bogføringsløsning i Holdsport

Årlige bilag        Månedspris ex moms

0-200                  399 kr.

200-400            599 kr.

400-700            799 kr.

700-1000         999 kr.

Den månedlige pris for regnskabsløsningen afhænger af, hvor mange årlige bilag din forening har. Prisrammen ses i faktaboksen til venstre. 

Her er det værd at notere sig, at alle de opkrævninger, der afstemmes fra Holdsport (betalinger vedrørende kontingent, aktiviteter og webshop) ikke regnes som bilag. Bilag er i dette tilfælde alle de posteringer, der vedrører aktiviteter uden om Holdsport - hvad end det måtte være foreningens foreningens udgiftsbilag, lønkørsel,  eller noget helt andet.

Nye regler besværliggør kassererarbejdet

I takt med at reglerne for indberetning strammes, bliver den i forvejen travle kasserertjans mere og mere omfattende at stå for for hvert år, der går. Fra januar 2019 er det eksempelvis ikke længere muligt at nøjes med at indberette lønbilag i de måneder, hvor der udbetales løn -  danske foreninger har nu også pligt til nulindberetning i måneder uden lønudbetaling. Ved at overlade bogføringen til Holdsport sikrer i, at alt bliver indberettet til tiden. 

Regnskabsprogrammet kan tale sammen med foreningens bank (med forbehold for hvilken bank man har). Det vil sige, at Holdsport foruden at afstemme bilag på vegne af foreningen også vil kunne se, hvor mange bilag der mangler at blive bogført. Foreningen vil derfor på månedlig basis modtage besked omkring disse, så regnskabet kan blive holdt ved lige.

Årsafslutning er inkluderet i prisen.

Opstart/opsætning koster 1000 kr, hvilket indebærer korrekt opsatte kontoplaner. For mere info kontakt os på telefon 5370 2022.

Ellers kan du skrive dig op her og blive kontaktet!

Regnskabsintegration for 195 kr. om måneden

Vælger i selv at stå for bogføringen, men gerne vil have en integration fra Holdsport til Billy, kan vi tilbyde en løsning, der afstemmer alle betalinger fra Holdsport automatisk. Prisen er så kun 195 kr. pr. måned, og i får et login til Billy, som i kan benytte som regnskabsprogram.

Kontoplansopsætning står I naturligvis selv for.

OBS: Det er vigtigt, at I IKKE opretter jer direkte fra Billy.dk. For at få adgang til integration fra Holdsport til Billy, skal det oprettes gennem Holdsport. Billys standardpris er 235 kr. pr. måned ex. moms, så vi kan garantere 20% rabat ved oprettelse gennem Holdsport.

Regnskabsprogram til forening
Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på