Regnskabsprogram til forening

Vidste du, at Holdsport tilbyder en flat-rate økonomiløsning, hvor vi varetager hele din forenings bogholderi? Det gør vi, fordi vi ved, at kassererens rolle i det frivillige foreningsliv ofte kan være omfattende og derfor tidskrævende. Som med alle andre Holdsport services ønsker vi at automatisere og digitalisere den administrative byrde i foreningslivet.

Er du som kasserer træt af at bogføre og afstemme alle bilag i foreningen, kan du lade Holdsport Bogholderi håndtere bogføring, bankafstemning, momsindberetning mm. Ved denne løsning bliver din opgave som kasserer langt mindre tidskrævende, og du kan bruge din tid på de sjovere dele af foreningslivet.

I Holdsport Bogholderi bruger vi regnskabsprogrammet Billy i vores full-service økonomiløsning. Programmet er intuitivt at skabe sig et overblik i og let at trække rapport inden møder i bestyrelsen.  Med vores løsning er foreningens økonomi i sikre hænder. Alle medlemmers kontingentbetalinger, webshop-ordrer og betalingsaktiviteter afstemmes direkte i Billy, hvor du kan danne dig det store overblik over økonomien.

Din rolle som kasserer vil derfor skifte til kun at skulle godkende og uploade klubbens bilag, hvorefter Holdsport varetager alle bogføringsopgaverne for jeres klub. Dette giver dig samtidig mulighed for løbende at bevare overblikket over klubbens økonomi og nemt at give en status ved møde med klubbens øvrige administratorer.

Bogføringsløsning i Holdsport
Årlige bilag Månedspris ex moms
0-200 449 kr.
200-400 649 kr.
400-700 849 kr.
700-1000 1049 kr.
>1000 Pris efter aftale

Den månedlige pris for bogføringsløsningen afhænger af, hvor mange bilag din forening har årligt. Prisrammen ses i faktaboksen til venstre. 

En kæmpe fordel for jer som klub er, at alle de opkrævninger, der afstemmes fra Holdsport - hvilket vil sige alle de betalinger, som vedrørende kontingenter, aktiviteter og salg i webshoppen - ikke tæller med som bilag. De bilag som tælles med, er udelukkende posteringer, der vedrører aktiviteter uden om Holdsport - hvad end det måtte være foreningens egne udgiftsbilag, lønkørsler, eller noget helt tredje.

Holdsports bogføringsløsning sikrer historik og konsistens i klubbens bogholderi

I takt med at reglerne for indberetninger og krav om standardiseringer i foreningens regnskab strammer til, bliver den i forvejen travle kasserertjans mere og mere omfattende at stå for, for hvert år der går. Det betyder desværre også, at posten som kasserer ofte skifter hænder inden for korte perioder. Dette medfører at en masse viden og historik om klubbens økonomi går tabt, og indkøring af en ny kasserer bliver dermed endnu mere tidskrævende. Ved at overlade klubbens regnskab og bogholderi til Holdsport sikrer i, at alle krav til bogføring overholdes og varetages på en konsistent og korrekt måde. Altid. Dette er en kæmpe fordel for klubben som helhed, men også for nuværende og kommende kasserere.   

Helt lavpraktisk taler bogholderiet sammen med foreningens bank hvilket vil sige, at Holdsport foruden at afstemme bilag på vegne af foreningen også kan se, hvor mange bilag, der mangler at blive bogført. Foreningen vil derfor på månedlig basis modtage besked omkring disse, så regnskabet løbende holdes ved lige.

Årsafslutning er inkluderet i prisen. Vær opmærksom på at dette ikke er det samme som udarbejdelse af årsregnskabet. 

Opstart af bogholderi koster 1.000 kr. ex. moms for hjælp til tilretning af kontoplan eller til at integrere en eksisterende kontoplan. Holdsport har en standard foreningskontoplan, som tilsendes jeres klub i Excel format. Den kan herefter tilrettes af klubbens kasserer – indenfor systemets rammer - inden den implementeres til bogholderiet. Derudover indtaster I jeres åbningsbalance og systemet er i gang.

regnskabsprogram til forening

BOOK INTRO

Ellers kan du skrive dig op her og blive kontaktet!

Regnskabsprogram for 245 kr. om måneden

Vælger I selv at stå for bogføringen, men ønsker en integration fra Holdsport til Billy regnskabsprogram, kan vi tilbyde en mindre omfattende løsning, der dog også afstemmer alle betalinger fra Holdsport automatisk. I står selv for den løbende bogføring og afstemning af øvrige bilag. Prisen er på denne model er kun 245 kr. pr. måned, og I får et login til Billy samt vores Holdsport integration.

Opsætning af kontoplan står I naturligvis selv for. Alternativt er det muligt at købe en standard foreningskontoplan for 500 kr., så I let kommer i gang med systemet. I tilretter selv kontoplanen til at passe til klubben og for denne model hjælper vi gerne med at uploade kontoplan til Billy.

HØR MERE

OBS: Det er vigtigt, at I IKKE opretter jer direkte fra Billy.dk. For at få adgang til integration fra Holdsport til Billy, skal det oprettes gennem Holdsport.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner