Player_slider

Gratis app til dit hold og klubben

App

Holdsport-appen er dit foretrukne værktøj til at administrere, koordinere og kommunikere internt på et hold, og det gælder både medlemmer, forældre, træner og klubformænd. Appen er gratis at downloade på både App Store og Google Play. Du får adgang til funktioner såsom:

Medlemsoversigt

I appen kan du blandt andet tilgå en detaljeret medlemsliste over alle, der er involveret på holdet. Her er alle oplysninger tilgængelige, og det er nemt at komme i kontakt med enkelte medlemmer via mail eller endda alle på én gang.

Holdaktiviteter

Træneren opretter aktiviteter på holdet såsom træning, kamp eller noget helt tredje, og resten er så op til medlemmer. Det er deres ansvar at melde sig til eller fra aktiviteter, og de får notifikationer omkring aktiviteterne, så træneren ikke behøver bruge tid og unødvendige ressourcer på at få folk til at møde til tiden. Holdsport-kalenderen holder alle opdateret på, hvad der foregår i klubben, og kalenderen kan synkroniseres med ens egen personlige kalender.

Profil

Både medlemmer, forældre, trænere og klubformænd kan se og redigere i egen profil - eksempelvis hvis mail eller adressen ikke længere passer.

Flyt medlemmer til andet hold

Hvis et medlem af en klub skal flyttes til et andet af klubbens hold, kan det let gøres med Holdsport-appen. En admin, som er systemets navn for en klubformand, har administratorrettighed til at flytte alle medlemmer.

Download app

Holdsports gratis app ligger tilgængelig på Apples App Store og Google Play og kan hentes netop nu.


Telefontid

Mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på
Gør som 1.261.000 andre og opret dig hos Holdsport