Gratis App til dit hold og klubben

Træner APP


Holdsport-appen er dit foretrukne værktøj til at administrere, koordinere og kommunikere internt på et hold, og det gælder både medlemmer, forældre, træner og klubformænd. Appen er gratis at downloade på både App Store og Google Play. Du får adgang til funktioner såsom:

Medlemsoversigt i gratis Klub APP

I appen kan du blandt andet tilgå en detaljeret medlemsliste over alle, der er involveret på holdet. Her er alle oplysninger tilgængelige, og det er nemt at komme i kontakt med enkelte medlemmer via mail eller endda alle på én gang - Læs mere om vores medlemssystem her

Holdaktiviteter

Træneren opretter aktiviteter på holdet såsom træning, kamp eller noget helt tredje, og resten er så op til medlemmer. Det er deres ansvar at melde sig til eller fra aktiviteter, og de får notifikationer omkring aktiviteterne, så træneren ikke behøver bruge tid og unødvendige ressourcer på at få folk til at møde til tiden. Holdsport-kalenderen holder alle opdateret på, hvad der foregår i klubben, og kalenderen kan synkroniseres med ens egen personlige kalender.

Profil

Både medlemmer, forældre, trænere og klubformænd kan se og redigere i egen profil - eksempelvis hvis mail eller adressen ikke længere passer.

Flyt medlemmer til andet hold

Hvis et medlem af en klub skal flyttes til et andet af klubbens hold, kan det let gøres med Holdsport-appen. En admin, som er systemets navn for en klubformand, har administratorrettighed til at flytte alle medlemmer.

Komplet træner App inkluderet

Systemet er udviklet både til spillerne, trænerne og bestyrelsen af sportsklubben, derfor er der naturligvis også inkluderet en træner del i appen. Her kan trænerne dele oplysninger mellem hinanden uden spillerne kan se dem, der kan laves forskellige holdopstillinger, hvor hver spiller har særlige informationer noteret.

Det er særligt brugbart, hvis I er flere trænere tilknyttet samme hold. I statistikoversigten kan der holdes øje med alt på hver spiller omkring f.eks. antal gule kort, røde kort og fremmødestatistik. I chatten er det muligt, at chatte direkte med spillerne og der kan ligeledes orienteres via push beskeder direkte i appen på spillernes mobil.


Download forening APP

Holdsports gratis app ligger tilgængelig på Apples App Store og Google Play og kan hentes netop nu.

Gratis hjemmeside sammenkoblet med APP

De oplysninger du finder i din App kan sammenkobles med vores gratis hjemmeside, så I op forsiden kan vise kalenderen med kampe m.m.
Opret gratis hjemmeside her


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner