Notifikationer

Notifikationer

Hvis du som træner stadigvæk skriver rundt til alle dine medlemmer på holdet hver gang, i har en ny holdaktivitet - og er rigtig træt af at skulle fordrive tiden med det - så skal du læse med her. Holdsport kan nemlig tilbyde et gratis system, der sørger for, at du ikke behøver bekymre dig om at få medlemmerne til at til- eller afmelde sig træning eller kamp. - så holdopstillingen spiller.
Det ordner vi for dig.

Trænerens eneste opgave er at bestemme, hvordan/hvornår medlemmerne skal kontaktes ved nye aktiviteter. Når en træner så opretter en aktivitet i holdets kalender, får alle medlemmer automatisk en push-besked, hvis de vel at mærke har downloadet appen på sin telefon. Denne push-besked gentages med nogle dages mellemrum frem mod aktiviteten, hvis ikke man har meldt tilbage, om man deltager eller ej. Der er nemlig ikke længere nogen undskyldning for, at man ikke ved, hvornår næste holdaktivitet finder sted - med Holdsport er man altid opdateret!

Medlemmer informeres, når aktiviteter ændres

Ændrer du en holdaktivitet til en anden dag og/eller tid, informeres samtlige af holdets medlemmer med det samme. Medmindre du som træner har sat indstillingerne anderledes op. Det er nemlig også muligt at vælge at sætte notifikationer om ændrede datoer op til kun at informere medlemmer, der i forvejen står som tilmeldte til aktiviteten.

Træneren kan desuden sende mails til holdets medlemmer, og det kan både foregå enkeltvis og samlet til hele medlemslisten på én gang. Uanset hvor du er, skal du altid kunne komme i kontakt med holdet.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner