Player_slider

Notifikationer

Notifikationer

Hvis du som træner stadigvæk skriver rundt til alle dine medlemmer på holdet hver gang, i har en ny holdaktivitet - og er rigtig træt af at skulle fordrive tiden med det - så skal du læse med her. Holdsport kan nemlig tilbyde et gratis system, der sørger for, at du ikke behøver bekymre dig om at få medlemmerne til at til- eller afmelde sig træning eller kamp. Det ordner vi for dig.

Trænerens eneste opgave er at bestemme, hvordan/hvornår medlemmerne skal kontaktes ved nye aktiviteter. Når en træner så opretter en aktivitet i holdets kalender, får alle medlemmer automatisk en push-besked, hvis de vel at mærke har downloadet appen på sin telefon. Denne push-besked gentages med nogle dages mellemrum frem mod aktiviteten, hvis ikke man har meldt tilbage, om man deltager eller ej. Der er nemlig ikke længere nogen undskyldning for, at man ikke ved, hvornår næste holdaktivitet finder sted - med Holdsport er man altid opdateret!

Medlemmer informeres, når aktiviteter ændres

Ændrer du en holdaktivitet til en anden dag og/eller tid, informeres samtlige af holdets medlemmer med det samme. Medmindre du som træner har sat indstillingerne anderledes op. Det er nemlig også muligt at vælge at sætte notifikationer om ændrede datoer op til kun at informere medlemmer, der i forvejen står som tilmeldte til aktiviteten.

Træneren kan desuden sende mails til holdets medlemmer, og det kan både foregå enkeltvis og samlet til hele medlemslisten på én gang. Uanset hvor du er, skal du altid kunne komme i kontakt med holdet.

Telefontid

Mandag til fredag: 9.00 - 12.00

Er du medlem, forældre eller træner og har brug for support

5386 0222

Er du admin der ønsker support? Eller har du spørgsmål til Holdsport som foreningssystem, priser, funktioner, opsætningshjælp mv.

5370 2022

Adresse

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Følg os på