Track tilmelding og deltagelse i APP

Notifikationer

Hvis du som træner stadigvæk skriver rundt til alle dine medlemmer på holdet hver gang, i har en ny holdaktivitet - og er rigtig træt af at skulle fordrive tiden med det - så skal du læse med her. Holdsport kan nemlig tilbyde et gratis system, der sørger for, at du ikke behøver bekymre dig om at få medlemmerne til at til- eller afmelde sig træning eller kamp. - så holdopstillingen spiller.
Det ordner vi for dig.

Trænerens eneste opgave er at bestemme, hvordan/hvornår medlemmerne skal kontaktes ved nye aktiviteter. Når en træner så opretter en aktivitet i holdets kalender, får alle medlemmer automatisk en push-besked, hvis de vel at mærke har downloadet appen på sin telefon. Denne push-besked gentages med nogle dages mellemrum frem mod aktiviteten, hvis ikke man har meldt tilbage, om man deltager eller ej. Der er nemlig ikke længere nogen undskyldning for, at man ikke ved, hvornår næste holdaktivitet finder sted - med Holdsport er man altid opdateret!

Medlemmer informeres, når aktiviteter ændres

Ændrer du en holdaktivitet til en anden dag og/eller tid, informeres samtlige af holdets medlemmer med det samme. Medmindre du som træner har sat indstillingerne anderledes op. Det er nemlig også muligt at vælge at sætte notifikationer om ændrede datoer op til kun at informere medlemmer, der i forvejen står som tilmeldte til aktiviteten.

Træneren kan desuden sende mails til holdets medlemmer, og det kan både foregå enkeltvis og samlet til hele medlemslisten på én gang. Uanset hvor du er, skal du altid kunne komme i kontakt med holdet.

Online tilmeldingssystem

Klubben holder møde og I har ikke sådan helt styr på, hvem der rent faktisk kommer, ja og bagefter er det da kun nednu svære at holde styr på, hvem der fremmødte. Måske bliver mødet aflyst i sidste øjeblik og det er din opgave at sørge for, alle bliver orienteret – Lyder det bekendt? Deltagerlisten er en yderst praktisk funktion i Holdsport, der kan opsættes for helt ned til ét medlem og én aktivitet, så det er både fleksibelt og nemt at bruge. Skal tilmeldte deltagere have en notifikation, kan du sende den ud til alle på én gang.


Funktioner og fordele ved registrerings App

Oplever du ofte udfordringer med at samle et helt hold til træning eller kampe, ja eller er det som om, der hele tiden er problemer med alle får informationer? Så kan en deltagelses APP være et effektivt værktøj til, at få oplysninger ud til medlemmerne – Deltagelses / Tracking App'en hjælper på flere forskellige måder med at skabe effektiv kommunikation.

Komplet tracking APP

Holdsport APP en er opkoblet til hele softwareløsningen hos Holdsport og kan derfor kommunikere med alle andre funktioner i systemet, herunder import af alle medlemsdata fra holdsport over i din APP.
Det betyder bl.a. at du kun behøver én enkelt APP til både holdopstilling, kampkalender, tilmelding, beskeder og chat m.m.
Hos Holdsport opnår du den store fordel ved, at have alle funktioner samlet i én og samme APP.

Gratis deltagelses APP

Ved de fleste sportsgrene, har man ikke kun behov for at kende antallet af deltagere før kamp -eller træning, der kan også være andre opgaver, som APP én kan bidrage med.
En af de meget brugte funktioner, er holdopstillingen, der kan sendes ud til spillerne, så de kan se hvor de skal spille.
En anden meget praktisk funktion er samkørsel, her hjælper App én med, at få alle frem.

Alle kan spare tid

En af de største fordele ved Holdsport App én er, at alt kommer i system og der kan spares masser af tid -og på samme opnå langt færre fejl i dagligdagen. Naturligvis kræver det, at man aftaler alt kommunikation forgår i Holdsport App´en og alle henter den på mobilen. APP en er gratis at anvende i versionen med reklamer og kan gøres reklamefri for 29 kroner om måneden.

Registrer deltagelse ved kampe, stævner, træning m.m.

For at kunne indberette deltagelse hos forskellige myndigheder og dokumenterer aktivitet i foreningen, er det nødvendigt at notere hvem, der er mødt op, hvornår og til hvad. Her er APP´en en enormt hjælp i dagligdagen, da den hjælper med til at holde styr på deltagelsen. Redskabet kan ligeledes anvendes til at se klubbens fremgang og aktivitetsniveau – som statistik.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner