Booking system

Er banen ledig 19:00 i aften? Vi kender alle problemet, når der er usikkerhed om hvem der har booket sig ind på hallen eller banen. Derfor har Holdsport, efter stor efterspørgsel, udviklet en booking funktion. Systemet kan bruges til en hver klub eller forening der har en hvilken som helst form for ressource som medlemmerne vil kunne booke.

Som klubledelse vil man med booking fra Holdsport, slippe for bøvl og usikkerhed omkring hvem der har booket hvornår, og om vedkommende nu har fået betalt for sin booking. Klubben kan netop oprette sine ressource (f.eks. en badmintonbane eller en båd), og nemt lave en kalender for, hvornår en ressource må bookes og af hvem den må bookes af.

Hvem må booke, og hvornår?

Systemet tillader at en bane måske bliver booket af en specifik gruppe medlemmer på et tidspunk på dagen, eller ugen, mens at banen må lejes af andre på et andet tidspunkt. Et eksempel kan være at en badminton bane, der om formiddagen kun må udlejes af klubbens seniormedlemmer, mens at den fra middag og resten af dagen, kan lejes af samtlige medlemmer i klubben - og måske om fredagen af "ikke-medlemmer" til en højere pris.

Med en struktur som vi kalder for prisplaner og prisgrupper er det nemt at lave en opstilling, hvor man skaber en plan for hvem der må booke og hvornår. Klubben kan eksempelvis lave en prisplan der hedder "Formiddag", og her vælge at det udelukkende er de medlemmer på et hold med udelukkende seniormedlemmer der må booke her. Ligeledes kan en prisplan oprettes med navnet "Aften", og her kan man så vælge at alle medlemmerne på seniorholdet fortsat kan booke til en pris på Kr. 30,- mens alle andre medlemmer skal betale Kr. 50,- pr. booking. Så der er et hav af muligheder og kombinationer, så I kan få det helt rigtige setup i jeres forening.

Sådan kommer du i gang med Holdsport Booking

Opret en privat personlig profil som det første, herefter kan du oprette en klub og se nærmere på vores bookingsystem.Kom i gang nu - Opret profil her

Booking via APP

Når tiden så er kommet til at en ressource skal bookes, kan det nemt gøres af et hvilken som helst medlem, der opfylder de kriterier, som klubben har sagt for ressource-booking på det givne tidspunkt, eksempelvis alle der har betalt et specifikt kontingent, kan booke en tid om eftermiddagen.

Banebooking_app.PNG
Via Holdsport-app'en er det altid nemt for medlemmer at booke deres ønskede tid, så frem at denne er ledig

Med Holdsport-app'en kan medlemmer altid hurtigt booke en ledig tid, samt tilgå en oversigt over de bookinger de allerede måtte have foretaget sig. 

Det er planlagt, at bookingkalenderen snart også kan tilbydes inkluderet på vores hjemmesidesystem, så der også kan booke fra hjemmesiden.Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner