Praktikplads: Appudvikler søges til Holdsport.dk

Hvem er du? 

Du er en dygtig og arbejdsom udvikler/studerende med passion for open source og app- og webprogrammering. Du er interesseret i startup-verdenen og indstillet på at lære at arbejde for en virksomhed i vækst i Danmark og udlandet? 

Du har måske erfaring indenfor webudvikling eller front-end arbejde, og lyst til at lære React Native, men vigtigst af alt, er at du har en god indstilling til at lære nyt og udvikle dig til en dygtig app/webudvikler under praktikopholdet. 


Praktikken består af 

Udvikling af nye funktioner på vores app. I et samarbejde med vores team, Jørgen, der er datalog og Ruby on Rails ekspert, Magnus og Mathias der er uddannet fra IKT, samt vores designere Mette og Ida vil du få en central og medspillende rolle i vores udvikling. 

Vi kommer til at arbejde koncentreret med udviklingen af vores app i React Native og integration til sportens systemer i DK og udlandet.

Vi er på forkant med udviklingen og til udvikling anvendes bl.a. Ruby on Rails, React Native, Elixir, Html/CSS, MySQL, Javascript og en række andre teknologier. 

Hvad er Holdsport.dk Holdsport.dk er trænerens hjælper, et avanceret kalender/tilmeldingssystem, med medlemsoversigt over holdets trænere og spillere. Holsport.dk søger for at holdet kan samles online og betale kontingent, laver hjemmeside etc. Pt har Holdsport.dk 1,5 mio registrerede brugere med besøgstal på 100.000 dagligt i mange lande. 

Vi tilbyder Et udfordrende job i en travl virksomhed med kontor i Aarhus C. Gode kollegaer, og et arbejds-miljø, madordning og et sted hvor du selv er med til at skabe din egen hverdag og udvikling. Praktikken er lønnet.

Arbejdssted:  Vi flytter til Filmbyen

Ansøgning sendes til: Frank Bjergø på e-mail: frank@holdsport.dk (eller ring på 2266 1388)  Yderligere info skriv til Magnus Dewett (magnus@holdsport.dk) 

Arbejdsplads

Holdsport.dk ApS
Graven 3
8000 Aarhus

Ansøgningsfrist

15. maj 2023

Startdato

1. aug. 2023

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner