Praktikplads: Appudvikler søges til Holdsport.dk

Hvem er du? 

Du er en dygtig og arbejdsom udvikler/studerende med passion for open source og app- og webprogrammering. Du er interesseret i startup-verdenen og indstillet på at lære at arbejde for en virksomhed i vækst, både i Danmark og i udlandet?

Måske har du allerede erfaring inden for webudvikling eller front-end arbejde og er ivrig efter at udforske React Native. Men det vigtigste er din vilje til at lære nyt og udvikle dig til en fremragende app- og webudvikler i løbet af din praktikperiode.

Praktikken består af 

Udvikling af nye funktioner til vores app. Du vil blive en del af udviklingsteamet på lige fod med vores andre udviklere. Du vil blive sat i gang med hjælp og vejledning fra en fast kontaktperson, der selv er tidligere praktikant og vil følge dig gennem hele praktikken. Virksomheden består af omkring 20 ansatte, hvoraf cirka halvdelen har en ingeniør- eller anden teknisk baggrund. Du vil arbejde tæt sammen med erfarne folk som Jørgen, en datalog og Ruby on Rails ekspert, der har været med fra starten, samt Magnus og Mathias, der selv har læst Softwareteknologi og havde deres ingeniørpraktik hos Holdsport og nu er erfarne fuldtidsansatte. Arbejdsopgaverne bliver typisk organiseret og defineret af vores designer Mette og vores product owner Thomas. 

I praktikken kommer du til at arbejde koncentreret med udviklingen af vores app i React Native og integration til forskellige systemer i Danmark og udlandet. I vores øvrig udvikling anvendes blandt andet Ruby on Rails, React, Elixir, HTML/CSS, MySQL, TypeScript og en række andre teknologier.

Hvad er Holdsport.dk 

Holdsport.dk er trænerens hjælper, et avanceret kalender- og tilmeldingssystem, med en medlemsoversigt over holdets trænere og spillere. Holdsport.dk sørger for, at holdet kan samles online og betale kontingent, lave en hjemmeside, osv. Holdsport og vores internationale udgave, SportMember, har tilsammen 2 millioner brugere og omkring 200.000 dagligt aktive brugere.

Vi tilbyder 

Et udfordrende job i en travl virksomhed med kontor i Aarhus C, hvor du selv er med til at skabe din egen hverdag og udvikling. En arbejdsplads med godt kollegaskab og et arbejdsmiljø, der vægtes højt med flere sociale arrangementer, også i udlandet, frokostordning tilberedt af eget køkkenpersonale og en fredagsbar med fri bar. Praktikken er lønnet, og praktikanter kan blive ansat som studentermedhjælpere efter praktikperioden.

Arbejdssted: Filmbyen 23, 3. sal, 8000 Aarhus C

Ansøgning sendes til: Frank Bjergø på e-mail: frank@holdsport.dk (eller ring på 2266 1388). Yderligere info skriv til Magnus Dewett (magnus@holdsport.dk) 

Arbejdsplads

Holdsport.dk ApS
Filmbyen 23, 3. sal.
8000 Aarhus

Ansøgningsfrist

Ansøgninger vil blive behandlet løbende

Startdato

Hurtigst muligt

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner