Manchester City trøje | Man City shop - billige fodboldtrøjer

Manchester City trøje - Køb den billigst her!

Den nye Manchester City trøje er landet, og det fejrer vi hos Holdsport med en artikel af den nye fodboldtrøje! De forsvarende mestre fra Manchester City er kommet blæsende fra start i årets Premier League. Guadiolas tropper ser ikke ud til at have sat farten ned i forhold til sidste sæson, og efter de første 8 kampe i Premier League fortsat er ubesejrede. På trods af en forrygende start i Premier League er der stadig problemer internationalt, hvor de blå fra Manchester startede ud med et nederlag til franske Lyon. Bliver det mon i år, hvor Manchester City får styr på deres internationale kompleks og kan løfte Champions League-trofæet? En hård sæson er i vente, hvis alt skal gå op i en højere enhed for Guadiola og hans mandskab. Støt op omkring Manchester City i 18/19-sæsonen, og få fingrene i din egen Manchester City trøje. Hos Holdsport finder du den absolut bedste pris! - Køb din nye Manchester City trøje billigst her.

manchester city trøje

Du kan læse alt om de nyeste fodboldtrøjer, som Holdsport anmelder: De nye fodboldtrøjer

Den nye Manchester City trøje: Selvfølgelig i lyseblå

Den blå side af Manchester har hevet mesterskabet hjem tre gange, siden de i 2008 af rigmænd fra Abu Dhabi - og det er på ingen måde umuligt at få et mesterskab mere igen i år ovenpå Manchester Citys sæsonstart. Derfor er den nye Manchester City trøje selvfølgelig også en del af Holdsports artikelserie om fodboldtrøjer! Den nye Manchester City trøje er igen i år produceret af Nike, som City trøjen har været siden 2013. Den helt klassiske lyseblå farve er nærmest blevet ikonisk, og noget som de fleste indenfor fodboldverdenen forbinder med en Manchester City trøje.

manchester city trøje

Den nye Manchester City trøje er produceret i 100% polyester og med Nike’s egen DriFIT teknologi. Det gør trøjen ekstra åndbar og ventilerende - dermed sørger den for at holde dig frisk og tør på grund af den svedtransporterende egenskab i trøjen. Derfor undgår du også, at kroppen klæber til din krop, når sveden løber i kampens hede eller på en varm sommerdag! Men ved du egentlig, hvordan den svedtransporterende teknologi virker? Stoffet er produceret på sådan en måde, at fugt vil bevæge sig fra indersiden til ydersiden og fordele sig over et større område, så luften hurtigere kan gøre dig tør igen. En lækker funktion som gør den nye Manchester City trøje lækker at have på.

Designet på den nye Manchester City trøje er ikke meget anderledes end sidste sæson - til gengæld har Nike alligevel fået plads til et par små finurlige detaljer. Den nye Manchester City trøje er som tidligere naturligvis i den lyseblå farve, som vi alle forbinder med City. Hele trøjen har en base af den lyseblå farve, som den var også var i sidste sæson. Til gengæld har Nike som noget nyt gjort plads til en lille knap i halsen af trøjen. Derudover har den nye Manchester City trøje fået et mønster i mørkeblåt på ærmerne og hen over nakken. En form for fartstriber, der giver trøjen en smule kant den ellers helt ensfarvede trøje. For ikke at glemme tilhørsforholdet og hvem man i virkeligheden er fan af, har trøjen fået skrevet Manchester-klubbens kaldenavn i nakken “City”, og på indersiden af nakken har tilføjet klubben officielle hashtag med teksten #mancity. Så selvom Nike har forsøgt bringe et par nye ting i spil på den nye Manchester City trøje, er det ikke dog ikke den trøje, der har det største blikfang. Nike har holdt fast i den klassiske lyseblå farve, som alle forventer på en Manchester City trøje.

manchester city trøjemanchester city trøje


Det “nye” Manchester City logo - eller det gamle!

Et par sæsoner tilbage - i 2016 - blev det gamle Manchester City logo erstattet. Det ellers velkendte Manchester City logo, som blev indført i 1997 med ørnen og de tre stjerner bag skibet på våbenskjoldet. Men i virkeligheden havde ørnen og stjerner på ingen måde en forbindelse til Manchester City som en klub. Derfor valgte klubben at gå tilbage til et logo, der minder utrolig meget om klubbens logo før 1997. En cirkel med teksten Manchester City og året for klubbens oprindelse. Inde i cirkel er våbenskjoldet med skibet og en rød rose. Det nye logo har vakt stor begejstring blandt fans. Manchester City havde inviteret fans til at dele deres mening i forhold til det nye logo - og med succes! Men hvor kommer skibet egentlig fra? Og har du lagt mærke til, at skibet faktisk også er en del af Manchester Uniteds logo? Den kvikke læser vil måske hurtig gennemskue sammenhængen. Men skibet er selvfølgelig en del af byen Manchesters våben! En sidste nævneværdig ting på den nye Manchester City logo er teksten, hvor de simpelthen har fjernet “F.C.”, som ellers altid har optrådt på logoet!


#MANCITY

manchester city trøje

Anmeldelsen: Hvordan klarer den Manchester City trøje sig?

  • Der er ingen tvivl om trøjens kvalitet! Trøjen er lækker og luftig. Selv når man tager trøjen i brug, er den behagelig at have på, og stoffet åndbarhed er helt i top. Den ekstra udluftningskanal i nakken fungerer også virkelig godt på en varm sommerdag.
  • Med hensyn til trøjens design er det svært at komme med en endelig konklusion - for som tidligere nævnt: er lyseblå ikke bare farven, som vi allesammmen forbinder med en Manchester City trøje? Der er ikke pillet meget ved designet. En lille knap og lidt fartstriber på skuldrene er overskriften. Til gengæld holder trøjen sig til det velkendte. 
  • Stor ros til Manchester City for at tage fans med på råd, når der skal laves nyt Manchester City logo. Det var ikke i år, at logoet vendte tilbage - men det fortjener stadig respekt og en "honorable mention". Pluspoint på trøjekontoen!


Manchester City shop og fodboldtrøjer

Har du fået fingrene i din egen Manchester City trøje? Vi har samlet de billigst priser på hjemmebanetrøje, udebanetrøje og tredjetrøjen - eller hele spillersættet. Du kan også finde Manchester City træningstøj og sportstøj, så du kan blive klædt på som en rigtig fan! Også selvom Manchester City ikke lige er din yndlingsklub kan du finde et stort udvalg af fodboldtrøjer fra en masse andre klubber fra hele verden.

Har du lyst til at læse videre? Tjek vores andre artikler om fodboldtrøjer ud her:

Chelsea trøje - Fart over feltet og nye farver

Tottenham trøje - I Tottenham glæder de sig til nyt stadion

Arsenal trøje - Det klassiske look har fået et makeover

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner