Fodboldtrøjer | Billige fodboldtrøjer fra din klub!

Alle de nyeste fodboldtrøjer!

Som noget helt nyt vil vi hos Holdsport starte en artikel-serie! I første omgang vil vi hos Holdsport bringe en række artikler vedrørende de nyeste fodboldtrøjer fra 18/19-sæsonen. Du får altså muligheden for at læse en anmeldelse og analyse af de fodboldtrøjer, så du ved præcis, hvad du trækker over hovedet.

Holdsport vil i løbet af de næste måneder anmelde 9 trøjer fra nogle af verdens største klubber fra Premier League, La Liga og Serie A. Holdsport vil gå i dybden med trøjerne og finde frem til alle de interessante historier, der ligger bag deres nye design, logo eller andre gimmicks, som trøjerne har fået implementeret. Derudover har vi naturligvis fået taget en række billeder af disse nye, lækre fodboldtrøjer.

Denne serie af artikler er allerede sparket i gang, og du har allerede nu mulighed for at gå finde vores tre første artikler om tre af de helt store Premier League-klubber. Så er du interesseret i at læse en anmeldelse af disse nye fodboldtrøjer, som du kan finde links til i bunden af denne artikel!

fodboldtrojer
fodboldt t-shirt
fodboldtroje

Billige fodboldtrøjer og træningstøj 

For at få fingrene i de nyeste fodboldtrøjer har Holdsport indgået et samarbejde med flere forskellige webshops

I de forskellige webshops kan du naturligvis også finde fodboldtrøjer med tryk, så du kan få det originale tryk på ryggen, uanset om du er fan af Messi, Ronaldo eller Pogba. Derudover finder fodboldtrøjer og andet sportstøj fra din klub i alle størrelser. Du kan altså finde billige fodboldtrøjer til børn og andet billigt sportstøj.

Måske du vil læse ...


Skal du læse om Manchester United trøjen, som fejrer klubbens 140-års jubilæum? 

Læs anmeldelsen Manchester United trøjen

Skal du læse om retro-looket, som er landet på Anfield igen?

Læs artiklen om den nye Liverpool trøje

Skal du læse mere om Chelsea trøjens fartstriber?

Find alt om Chelsea trøjen her

Udover de første tre artikler der allerede kan læses på vores website (find links i boksen til venstre), er der SEKS nye artikler på vej. Hvis du ikke allerede fra billedet har luret, hvilket klubber artiklerne vil omhandle, kan vi hjælpe dig på vej her:

  • Tottenham 
  • Arsenal
  • Manchester City
  • Juventus
  • Barcelona
  • Real Madrid

Har du en favorittrøje? Eller er trøjen fra din egen klub altid den smukkeste? Sørg for at følge alle artiklerne om fodboldtrøjerne hos Holdsport for at få historien bag alle trøjerne.


Hvis du er interesseret i at finde de billigste fodboldtrøjer, træningstøj eller sportstøj, så er det her!. Du kan finde et stort udvalg - uanset hvilken klub, du holder med. Du finder fodboldtrøjer til børn og voksne. Du kan selvfølgelig også få de billige fodboldtrøjer med tryk på ryggen. Du kan vælge mellem blandt andet Premier League, La Liga, Serie A, Bundesligaen og endnu flere!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner