Tottenham trøje | Find den nye Spurs trøje til gode priser her!


Tottenham trøje

Tottenham trøje: Find de billigste fodboldtrøjer her!

Tottenham Hotspurs og Christian Eriksen har fået en godkendt start på dette års Premier League. Til gengæld har holdet fra den nordlige del af London haft problemer på den internationale scene i Champions League. Uanset resultaterne bliver den helt store overskrift i Tottenham, når de endelig får lov til at flytte “hjem” igen. Det nye stadion Tottenham Hotspur Stadium bliver indtaget i løbet af den 18/19-sæsonen, men den præcise dato er endnu ikke fastsat. Det nye stadion fylder så meget for Tottenham, så det er selvfølgelig blevet en del af designet på den nye Tottenham trøje. Hos Holdsport har vi anmeldt den nye Tottenham trøje i samarbejde med UnitedSport.dk, hvor du kan købe billige fodboldtrøjer fra din yndlingsklub! Besøg UnitedSport.dk og deres Tottenham shop!

tottenham trøjetottenham trøje

"New Home, New Look": Den nye Tottenham trøje

Den nye trøje har været forbi Holdsport kontoret, så vi har kunnet tage et kig på den helt nye Tottenham trøje fra det nordlige London. Trøjen er ligesom sidste sæson produceret af Nike og fremstillet i deres eget Nike Breathe-letvægtsstof. Det betyder, at den nye trøje er lavet med Nikes Dri-FIT teknologi, som hjælper med at holde dig tør og nedkølet, når du bruger trøjen. Når man tager trøjen på, mærker man tydeligt ventilationen i trøjen, som gør den meget behagelig at have på. Selv når man sveder, klæber den ikke til kroppen på grund af den svedtransporterende Dri-FIT teknologi. I nakken på den nye Tottenham trøje er der placeret en ekstra “udluftningskanal”, så luften frit kan bevæge sig ind og afkøle omkring nakken. En lækker feature som betyder meget på en varm sommerdag!

tottenham trøje

Den længe ventede hjemkomst er lige på trapperne. Både spillere og fans i London-klubben har nu spillet på “udebane” i mere end en hel sæson, og de kan derfor nærmest ikke vente længere på at træde ind i deres nye hjem! Forventningens glæde er naturligvis blevet en del af designet på den nye Tottenham trøje.

I modsætning til sidste års helt hvide trøje har 18/19-sæsonens Tottenham trøje fået mere liv. Den klassiske hvide farve er selvfølgelig stadig den dominerende farve hos Spurs, som vi kender dem. Derudover har den nye trøje fået en marineblå kant omkring nakken, som blablabla. Når lader blikket vandre ned over den nye Tottenham trøje, glider der langsomt grå striber ind over den hvide baggrundsfarve, som fortsætter over i den marineblå farve fra nakken. Til sidste overtager den blå farve hele det nederste stykke af trøjen. Sammen med de marineblå shorts skal denne glidende overgang af fra den hvide til den blå farve symbolisere arkitekturen fra det nye Tottenham Hotspur stadion. Derudover skal denne overgang mellem farverne ifølge Tottenhams officielle hjemmeside også symbolisere Tottenham spillernes eksplosive energi.

In combination with the navy blue shorts and blue and white socks graphic, the design is intended to subtly reference the architecture of the new stadium while creating a dynamic head-to-toe gradient that reinforces the underlying explosive energy of our players.

- Tottenham Hotspur's officielle hjemmeside


Den sidste detalje i trøjen er en hyldest til det gamle stadion White Hart Lane. På indersiden i nakken har den Tottenham trøje fået markeret postnummer og koordinater på midtercirklen på det gamle stadion. Et sidste farvel til den gamle hjemmebane - en følelse af stolthed. Kombineret med Tottenham logo af hanen på brystet er klubfølelse fuldendt!

tottenham trøje
KONKLUSIONEN fra holdsport
  • Trøjen er luftig og lækker at have på! Man mærker tydeligt ventilationen i trøjen, og hvor hurtigt, man bliver tør igen efter aktivitet!
  • Designet har fået et stort løft sammenlignet med sidste år! Der er meget mere liv i den nye trøje. Hvis man virkelig skulle hylde det nye stadion, kunne man sagtens gøre mere
  • Klubfølelsen er gennemført, og farverne fungerer godt sammen. Den glidende overgang mellem farverne giver et lækkert spil i trøjen

Tottenham Hotspur Stadium: Det nye stadion på Tottenham trøjen

Det nye stadion bliver fejret til fulde af den nye Tottenham trøje! Det nye stadion er blevet bygget lige ved siden af det gamle White Hart Lane, så Tottenham spillerne og fans vender bogstavelig talt hjem. Tottenham Hotspur Stadium bliver det tredje største fodboldstadion i England med plads til 62.062 tilskuere, hvorimod det gamle White Hart Lane kun havde plads til 36.000 tilskuere, så vi taler om markant forøgelse af tilskuere. Derudover bliver underlaget det såkaldte “GrassMaster”, som er hybridgræs - altså en kombination rigtig græs og kunstgræs er at finde på mange af de store stadions rundt om i verden.

Christian Eriksen i Tottenham trøjen

Kong Christian - eller måske bare Christian Eriksen har igennem de seneste år været en fast bestandel i den hvide Tottenham trøje. Ikke nok med at han er en fast del af førsteholdstruppen i en top4-klub i Premier League, så er han såmænd og en fast del af de 11 spillere i hvid Tottenham trøje, der går ind på det nye Tottenham Hotspur stadion, når Pochettino har sat sin startopstilling til den næste Premier League kamp.

Christian Eriksen har i Tottenham udviklet til at være den bedste, aktive, danske fodboldspillere i mange år! Ikke nok med at han allerede fast spiller på højeste niveau, så er der stadig mulighed for at nå at træde endnu et skridt op ad rangstien. Christian Eriksen er stadig kun 27 år gammel. Der er stadig mange gode år tilbage i en Tottenham trøje - eller måske en endnu større klub? Det vil kun fremtiden fortælle os!

Udover Christian Eriksen har der været mange andre verdensstjerner, der har trukket den hvide Tottenham trøje over hovedet! Her slog blandt andet VM-finalisten fra Kroatien i 2018 og vinder af Verden bedste fodboldspiller samme år sine folder. Her udviklede han sig og blev efterfølgende solgt til Real Madrid. Samme vej røg det unge talent Gareth Bale, der desværre har haft en meget skadesplaget karriere, siden han byttede den hvide Tottenham trøje ud med den hvide Real Madrid trøje!

Derudover har der naturligvis også været nogle legender af lidt ældre dato i en Tottenham trøjen. Her er det blandt andet værd at nævne nogle store spillere som Paul Gascoigne, Gary Lineker og Jürgen Klinsmann.


Køb din Tottenham trøje lige her hos Holdsport! De billigste priser på fodboldtrøjer fra Tottenham

Har du skaffet dig din egen Tottenham trøje? Ellers har vi samlet de absolut bedste priser på Tottenham trøjer. Her finder du et stort udvalg af den nye Tottenham trøje, både hjemmebanetrøje, udebanetrøje og tredjetrøje. Derudover kan du også finde andet træningstøj og sportstøj fra Tottenham Hotspur FC.


Hvis du vil læse om andre trøjer, klik videre herunder:

Liverpool trøje - YNWA! Læs anmeldelsen af den nye Liverpool trøje 

Manchester United trøje - Den traditionsrige klub fylder 140 år med en ekstra markering på trøjen

Chelsea trøje - "The Blues" har fået fart på trøjen!

Arsenal trøje - Tottenhams fjende nummer 1! Læs om den nye Arsenal trøje

Manchester City trøje - City har selvfølgelig holdt fast i deres farve

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner