Player_slider

Fodbold

Manchester United trøje | Find alle de billigste United trøjer her

Køb den billigste Manchester United trøjer her!

Manchester United trøje

Manchester United hjemmebanetrøje

 KØB HER: Priser fra 377 kr.

Manchester United udebanetrøje

Manchester United udebanetrøje

 KØB HER: Priser fra 375 kr.


Ny Manchester United trøje

Manchester United er en af verdens største klubber. Den traditionsrige klub har dog haft svingende resultater og svært ved at finde fortidens resultater i de seneste par år. Derfor er det på tide, at den røde del af Manchester spiller med i toppen og med om trofæerne igen. I aften spiller Manchester United første kamp i Champions League-gruppespillet. Hos UnitedSport.dk finder du en billig Manchester United trøje til både børn og voksne. Du har også mulighed for at få tryk med din yndlingsspiller eller dit navn bag på trøjen!

Holdsport's nye artikelserie: Læs alt om Fodboldtrøjer

manchester_united_trojemanchester_united_troje

I år fylder Manchester United 140 år, men klubben har ikke altid heddet Manchester United. Oprindeligt hed klubben Newton Heath Lancashire & Yorkshire Railway, som blev grundlagt i 1878, og dengang bestod klubbens mandskab af arbejdere fra Lancashire & Yorkshire-jernbanen. Den nye Manchester United trøje er derfor en hyldest og designet til at markere 140 års-jubilæet, hvor de tværløbende striber symboliserer klubbens rødder i form af jernbanemandskabet. Hjemmebanetrøjen er lavet i den ikoniske røde Manchester United-farve samt de sorte ”jernbaneskinner” på tværs. Selvom mange forbinder klubben med den ikoniske røde farve på Manchester United trøjen, har farverne ikke altid været røde. I klubbens begyndelse blev der primært spillet i grønne og gule farver. Siden klubben skiftede navn til Manchester United tilbage i 1902, har den vigtigste farve været den ikoniske røde farve, som har været en fast del af farverne hos ”De Røde Djævle”. Derfor er den nye Manchester United trøje let genkendelig.

manchester_united_trojemanchester_united_troje

Manchester United shop hos UnitedSport.dk

Hos UnitedSport.dk finder du forskellige versioner af den nye Manchester United trøje. Her er det muligt at købe både hjemmebanetrøjen, udebanetrøjen og tredjetrøjen til både børn og voksne. Samtidig kan du selvfølgelig købe hele spillersættet. Du kan vælge din trøje som den autentiske version eller som replika version, hvor den autentiske version er præcis som den, Manchester Uniteds stjerner spiller i på Old Trafford. Du kan selvfølgelig også få din Manchester United trøje med det originale tryk på ryggen. Så uanset om du er til midtbanestyrmanden Pogba, den farlige angriber som Lukaku eller dit eget navn - så er din trøje klar!

HOLDSPORT ANMELDER
  • Trøjen er utrolig let og lækker at have på. 
  • Det tynde stof og climalite-teknologien sørger for at køle kroppen.
  • Designet er flot. De røde og sorte farver i flot sammenspil i trøjen mønster.

Holdsport.dk har haft fat i Manchester United trøje i replika version og testet den. Manchester United trøje som replika version er lavet i løsere pasform, så den passer bedre til den almindelige kropsbygning. Trøjen føles let, og man er slet ikke i tvivl om trøjens kvalitet. Manchester United-trøjen er fremstillet af specialkonstrueret letvægtsstof af 56 % genanvendt polyester og 44 % polyester. Selv når man er aktiv og sveder, sørger trøjen for at køle dig ned! Trøjen er udstyret med Adidas’ svedtransporterende Climalite-teknologi. Trøjens design er lækkert, hvor de røde og sorte farver flot flettes sammen i bunden af trøjen i form af hyldesten til 'jernbane-holdet' for 140 år siden.

manchester_united_troje

Den autentiske Manchester United trøje kan også købes hos UnitedSport.dk, og er designet med en pasform til den atletiske kropstype, så den sidder tæt omkring skulder og kropstamme. Derudover er den fremstillet i 100% polyester og med Adidas’ nyeste Climachill-teknologi, som sørger for at køle kroppen ned. Climachill teknologien er Adidas’ mest åndbare stof nogensinde. Samtidig er stoffet udstyret med små aluminiumsflader, der virker kølende i kontakt med huden.


Den nye Manchester United trøje: Få din egen i dag!

Hvis du skal være klar til at støtte Manchester United i 2018/19-sæsonen, så hop ind på www.UnitedSport.dk og skaf dig din egen Manchester United trøje som en ægte fan af ”De Røde Djævle”!

Måske ville du også finde denne artikel interessant:

Liverpool trøje - Retro og smart!

Chelsea trøje - Fartstriber i hvid og rød!

Arsenal trøje - Den klassiske Arsenal trøje i nyt design!


Populære artikler
roma-troje Roma trøje | Køb din nye Roma trøje hos UnitedSport.dk

Roma trøje - Læs anmeldelsen af den nye trøje fra Rom

ac-milan-troje AC Milan trøje | Den nye AC Milan trøje anmeldes HER

AC Milan er på vej tilbage mod toppen. Læs anmeldelse af AC Milan trøjen her

traningstoj-jako Træningstøj og spillersæt til fodbold fra JAKO
Gør som 730000 andre og opret dig hos Holdsport