Manchester United trøje | Find alle de billigste United trøjer her

Ny Manchester United trøje

Manchester United er en af verdens største klubber. Den traditionsrige klub har dog haft svingende resultater og svært ved at finde fortidens resultater i de seneste par år. Derfor er det på tide, at den røde del af Manchester spiller med i toppen og med om trofæerne igen. I aften spiller Manchester United første kamp i Champions League-gruppespillet. Her hos Holdsport har vi samlet alle de billigste Manchester United fodboldtrøjer, så du ikke skal betale for meget! Du finder her let den bedste pris på din nye Manchester United trøje. Du har også mulighed for at få tryk med din yndlingsspiller eller dit navn bag på trøjen! Hvis du er på udkig efter Manchester United udebanetrøje skal du kigge med i bunden.

TIP: Find et kæmpe udvalg af Manchester trøjer, bolde etc hos Intersport - Se oversigten her

manchester united trøje

Holdsport's nye artikelserie: Læs alt om Fodboldtrøjer

manchester_united_trojemanchester_united_troje

I år fylder Manchester United 140 år, men klubben har ikke altid heddet Manchester United. Oprindeligt hed klubben Newton Heath Lancashire & Yorkshire Railway, som blev grundlagt i 1878, og dengang bestod klubbens mandskab af arbejdere fra Lancashire & Yorkshire-jernbanen. Den nye Manchester United trøje er derfor en hyldest og designet til at markere 140 års-jubilæet, hvor de tværløbende striber symboliserer klubbens rødder i form af jernbanemandskabet. Hjemmebanetrøjen er lavet i den ikoniske røde Manchester United-farve samt de sorte ”jernbaneskinner” på tværs. Selvom mange forbinder klubben med den ikoniske røde farve på Manchester United trøjen, har farverne ikke altid været røde. I klubbens begyndelse blev der primært spillet i grønne og gule farver. Siden klubben skiftede navn til Manchester United tilbage i 1902, har den vigtigste farve været den ikoniske røde farve, som har været en fast del af farverne hos ”De Røde Djævle”. Derfor er den nye Manchester United trøje let genkendelig.

manchester_united_trojemanchester_united_troje

Manchester United trøjen: Hvilken passer dig?

Hos UnitedSport.dk finder du forskellige versioner af den nye Manchester United trøje. Her er det muligt at købe både hjemmebanetrøjen, udebanetrøjen og tredjetrøjen til både børn og voksne. Samtidig kan du selvfølgelig købe hele spillersættet. Du kan vælge din trøje som den autentiske version eller som replika version, hvor den autentiske version er præcis som den, Manchester Uniteds stjerner spiller i på Old Trafford. Du kan selvfølgelig også få din Manchester United trøje med det originale tryk på ryggen. Så uanset om du er til midtbanestyrmanden Pogba, den farlige angriber som Lukaku eller dit eget navn - så er din trøje klar!

HOLDSPORT ANMELDER
  • Trøjen er utrolig let og lækker at have på. 
  • Det tynde stof og climalite-teknologien sørger for at køle kroppen.
  • Designet er flot. De røde og sorte farver i flot sammenspil i trøjen mønster.

Holdsport.dk har haft fat i Manchester United trøje i replika version og testet den. Manchester United trøje som replika version er lavet i løsere pasform, så den passer bedre til den almindelige kropsbygning. Trøjen føles let, og man er slet ikke i tvivl om trøjens kvalitet. Manchester United-trøjen er fremstillet af specialkonstrueret letvægtsstof af 56 % genanvendt polyester og 44 % polyester. Selv når man er aktiv og sveder, sørger trøjen for at køle dig ned! Trøjen er udstyret med Adidas’ svedtransporterende Climalite-teknologi. Trøjens design er lækkert, hvor de røde og sorte farver flot flettes sammen i bunden af trøjen i form af hyldesten til 'jernbane-holdet' for 140 år siden.

manchester_united_troje

Den autentiske Manchester United trøje kan også købes hos UnitedSport.dk, og er designet med en pasform til den atletiske kropstype, så den sidder tæt omkring skulder og kropstamme. Derudover er den fremstillet i 100% polyester og med Adidas’ nyeste Climachill-teknologi, som sørger for at køle kroppen ned. Climachill teknologien er Adidas’ mest åndbare stof nogensinde. Samtidig er stoffet udstyret med små aluminiumsflader, der virker kølende i kontakt med huden.

Legender i Manchester United trøjen

Når man er en af de største klubber i verden, har Manchester United trøjen også været trukket over hovedet på en lang række af de største stjerner indenfor fodboldens verden overhovedet. Derudover blev United også styret af den måske mest legendariske manager nogensinde, Sir Alex Ferguson. Den iltre skotte nåede at være manager i den nordengelske storklub i 26 år, inden han trak sig fra trænersædet i Manchester United. Ferguson blev ansat helt tilbage i 1986, og karrieren sluttede som træner fik sin afslutning i 2013, da det blev til endnu et mesterskab til de røde Manchester United trøjer.  Det er ikke blot snak, når Alex Ferguson betragtes som en af de største (hvis ikke den største) manager nogensinde. Det blev til intet mindre end 13 mesterskaber, hvilket gjorde Manchester United til den ultimative stormagt i engelsk fodbold. Derudover blev til 5 FA Cup-titler, 4 Liga Cup-titler og 2 Champions Leaguer-triumfer med Ferguson ved roret. En imponerende triumf-høst! 

Der kan ikke herske meget tvivl om. at Ferguson gjorde et ekstremt godt stykke arbejde for Manchester United - uanset om man er tilhænger af De Røde Djævle eller ej! MEN, for at være en konsistent magtfaktor i engelsk fodbold, er det selvfølgelig påkrævet af have nogle af de bedste fodboldspillere i truppen. Gennem tiderne har der været mange legende i en Manchester United trøje. Det kan være besværligt blot at skulle udvælge nogle få i så stor en klub, men vi giver det et forsøg alligevel.

Class of '92

Måske vigtigst af alle i Fergusons regeringstid i Manchester United er "Class of '92". Det var her, at Alex Ferguson fandt nogle af de største talenter frem overhovedet gennem 90'erne. I Class of '92 blev spillere som blandt Paul Scholes, Ryan Giggs, David Beckham, Neville-brødrene og Nicky Butt - samt mange flere! Disse var nogle af de bærende spillere på Manchester United-holdet hele vejen op gennem 90'erne. 

Manchester United trøjen har været båret af så mange stjerner, at det kan være svært blot at udvælge nogle enkelte stjerner, som fortjener at blive nævnt! Derfor holder vi også til nogle af de allerstørste United-stjerner, der har båret anførerbindet. Her har nogle af de gamle legender som Bobby Charlton, Bryan Robson og Steve Bruce været nogle af største kaptajner. Derudover har der i nyere tid været anførere såsom Eric Cantona, Roy Keane og Wayne Rooney. Alle disse spillere har været nogle af de største stjerner i én Manchester United trøje!

Selvom en spiller måske ikke har været udnævnt som kaptajn i Manchester United trøjen, kan man alligevel godt fortjene at blive nævnt i denne sammenhæng. Cristiano Ronaldo fik sit helt store gennembrud i Manchester United under Ferguson og blev på daværende tidspunkt solgt som den dyreste fodboldspiller nogensinde, da han blev købt af Real Madrid. Derudover har der været legendariske angribere som Ruud van Nistelrooy, Robin van Persie, Andy Cole, Dwight Yorke, og ingen mindre end nuværende Ole Gunnar Solskjær, som var med til at sikre Champions League-triumfen i en legendarisk sejr i overtiden over Bayern München i 1999. 


Den nye Manchester United trøje: Få din egen i dag!

Er du også fan af Manchester United? Hvis du stadig ikke har fået købt din nye Manchester United trøje, så har du fundet den helt rigtige side! Hvis du skal være klar til at støtte Manchester United i 2018/19-sæsonen, så skaf dig din egen Manchester United trøje  HER som en ægte fan af ”De Røde Djævle”! Hos Holdsport har vi samlet de absolut billigste priser på alle Manchester United trøjer, så du kan finde lige nøjagtigt den trøje, som du har brug for til din samling af fodboldtrøjer fra Manchester United!

Måske ville du også finde denne artikel interessant:

Liverool trøje - Retro og smart!

Chelsea trøje - Fartstriber i hvid og rød!

Arsenal trøje - Den klassiske Arsenal trøje i nyt design!


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner