Arsenal trøje | Køb din Arsenal trøje billigst her!

For første gang i 22 år står en ny mand i spidsen for Arsenal. Den legendariske Arsene Wenger trådte tilbage i sommers og gjorde dermed plads til en ny manager. Wenger var en manager, der især i sin sidste tid delte vandene i London-klubben. Nu Unai Emery har overtaget tøjlerne i Arsenal, og han har på ingen måde skuffet. I skrivende stund er Arsenal blot to point i den utroligt tætte Premier League stilling. Det giver håb i den “sultne” klub, der ikke har vundet mesterskabet siden 2004, hvor Wenger og Arsenal blev kronet som mestre ovenpå en såkaldt “Perfect Season” - en hel Premier League sæson uden nederlag. I år bliver dog ikke en perfekt sæson, men mesterskabskampen er stadig helt åben! Hvis du har Arsenal i hjertet. Her finder du et stort udvalg af Arsenal trøjer til billige priser! Du kan samtidig finde fodboldtrøjer med tryk, hvis du skal have Özil eller Ramsay på ryggen af din Arsenal trøje.

Du kan læse Holdsports helt nye artikelserie om fodboldtrøjer ved at klikke på linket!

arsenal trøje


Den nye Arsenal trøje: Et helt nyt look!

Arsenal er et af de mest vindende hold i England gennem tiderne med 13 mesterskaber og 13 FA Cup titler, som de senest vandt i 2017. På trods af udeblivende mesterskaber i de seneste 14 år, har Holdsport haft den nye Arsenal trøje forbi til en anmeldelse. Den nye Arsenal trøje er igen i år produceret af PUMA, hvilket bliver den sidste fra tøjproducenten i denne omgang, da Arsenal og Adidas har indgået en kontrakt gældende fra næste sæson. Den nye trøje er fremstillet i 100% polyester med PUMA’s egen dryCELL-teknologi. Stoffet er fremstillet på en svedtransporterende måde, så fugten føres fra indersiden af kroppen til ydersiden. På den måde hjælper den nye Arsenal trøje med at holde dig tør og nedkølet under hele kampen - samtidig med at du undgår at trøjen klæber sig fast til huden. Derudover at trøjen skabt med såkaldte “raglan-ærmer” og specialdesignet hals, så trøjen følger kroppen så naturligt som overhovedet muligt, når du tager den i brug!

arsenal trøjearsenal trøje


Den nye Arsenal trøje har fået et helt nyt look sammenlignet med sidste års trøje, hvor polo-kraven var en del af designet. Vi kender alle sammen farverne, som der næppe bliver pillet ved i Arsenal. Den helt klassiske kombination af de røde og hvide farver er naturligvis bevaret! Men lad dig ikke snyde. Den røde farve har fået et ekstra pift med forskellige nuancer i den røde farver, som giver et lækkert spil i farven og giver ekstra liv til trøjen. Det giver virkelig et løft, så den røde base ikke bliver helt flad og ensfarvet. Men PUMA er ikke stoppet her - de har også skabt en ekstra detalje henover brystkassen. Her har de lavet et pulserende mønster af svage, hvide prikker. Detaljerne på den nye Arsenal trøje har virkelig formået at give trøjen et helt nyt udtryk.

Den nye Arsenal trøje har holdt fast i de hvide ‘panel’, der løber fra ærmerne og hen over nakken og halsen. Men endnu engang har det klassiske Arsenal-look fået et ekstra løft. På de hvide ærmer er der kommet røde nålestriber, som giver en kontrast til de hvide prikker, der løber henover brystkassen. Endnu engang har Arsenal trøjen virket løftet designet - og det fungerer!

arsenal trøje

Arsenal logo: Kanonen på brystet

Som ægte fan af “The Gunners” bærer man selvfølgelig Arsenals logo på brystet med stolthed! Men kender du egentlig til historien bag både logo og kælenavnet? Arsenal hed oprindeligt hed Dial Square - et værksted hos våbenfabrikken Royal Arsenal - bestående af arbejdere fra værkstedet, da klubben blev grundlagt i 1886. Herefter skiftede klubben navn til Royal Arsenal og videre til Woolwhich Arsenal. I 1913 blev klubben så til The Arsenal, som til sidst blev til blot Arsenal F.C., som vi kender dem i dag. Hele historien bag klubben Arsenal giver et naturlig årsag til både kælenavnet “The Gunners” og deres Arsenal logo. I modsætning til mange andre klubber har Arsenals logo ikke gennemgået en stor udvikling. Arsenal logoet har altid været i form af en kanon - eller flere! Tilbage i 2002 skiftede Arsenal deres logo til deres nuværende logo. Kanonen blev vendt om på trods af, at kanonen havde vendt mod højre helt tilbage siden 1949. Men hvorfor valgte de at vende kanonen? Da Arsenal logoet blev “vendt om”, betød det nemlig, at Arsenal kunne få ophavsret på deres eget logo.

arsenal trøje

Konklusionen: Den nye Arsenal trøje

  • Den nye Arsenal trøje har virkelig formået at give den røde og hvide trøje er helt nyt udtryk. Trøjen har fået en masse liv ovenpå alle de nye, små detaljer hist og pist!
  • Det er den første PUMA trøje, vi hos Holdsport har anmeldt. Vi konkluderer, at dryCELL teknologien virkelig virker - man er sikker på, at måden trøjen er konstrueret på rent faktisk hjælp med at føle sig tør og komfortabel
  • På trods af de mange finurlige designmæssige træk på den nye Arsenal trøje, har de stadig holdt fast i det klassiske Arsenal-look med den røde base og de hvide ærmer!
  • Alt i alt en gennemført Arsenal trøje!

Arsenal shop: Køb din egen Arsenal trøje her!

Find et stort udvalg af fodboldtrøjer og træningstøj her hos Holdsport! Så leder du efter din nye Arsenal trøje eller Arsenal træningstøj, så er det her!. Selvom Arsenal og den nye Arsenal trøje måske ikke lige er din kop te, kan du finde et trøjer fra alle de andre store klubber i hele verden!

Har du lyst til at læse videre?

Her kan du læse alle vores anmeldelser!

  • I år Liverpool løber ind på Anfield i en retro-inspireret trøje
    Liverpool trøje

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner