Liverpool trøje | Find Liverpool trøjer til gode priser her!

Liverpool F.C. | En europæisk stormagt

Liverpool F.C. er en berømt og berygtet klub rundt omkring i europæisk fodbold. Du finder ingen fodboldfans, som ikke kender til Liverpool, og det er med god grund. Klubben hører til blandt de allerstørste med en stor historie. Antallet af titler taler vist sit eget tydelige sprog; 18 i Premier League, 5 i Champions League (tidligere Mesterholdenes Europa Cup) og 7 i FA Cuppen! Dertil kommer der en række andre titler, som dog ikke er af samme status. Du finder ikke mange klubber i Europa, som kan matche trofæskabet på Anfield og den røde Liverpool trøje bliver genkendt af alle fodboldfans i hele Europa.

TIP:  Se dagsaktuelle lave priser hos Intersport - Klik her

Når man snakker om en klub med så stor en histore, så kan man heller ikke undgå at snakke om nogle af de spillere, som har trukket den legendariske, røde Liverpool trøje over hovedet gennem årenes løb. Steven Gerrard, Robbie Fowler, Ian Rush, Kenny Dalglish, Jamie Carragher, Ian Callaghan, Jan Mølby... Ja, vi kunne blive ved med at øse navne ud, og sådan er det med en klub som Liverpool. Der er så ufatteligt mange profiler, som har båret den legendariske røde Liverpool trøje siden klubbens grundlæggelse i 1892. 

Liverpool trøje 2019/20

Op- og nedture i Liverpool

En klub som Liverpool har mange år på bagen. Med så mange vil der naturligt være store op- og nedture. Klubben har vundet trofæer i massevis, men der har også været sorte tider i klubbens historie. Den vel nok største tragedie i klubbens historie fandt sted i 1989, og det var ikke en sportslig nedtur. Det år skete ulykken på Hillsborough, som kostede hele 96 fans livet, den største tragedie i alt engelsk sport nogensinde. En ulykke, som skete fordi der blev lukket for mange ind på stadion til en FA Cup semifinale mod Nottingham Forrest. De mange fans blev klemt ihjel, og det skete fordi der var alt for mange mannesker på tribunen. I tiden efter ulykken fik fans skylden for ulykken, men det blev bevist at skylden lå hos politiet, som ikke har kontrolleret stadion ordentligt. Liverpool F.C. markerer stadig denne dag på årlig basis. En frygtelig dag, som rystede hele England, men man kæmper mindes stadig de fans, som på uretfærdig vis måtte gå bort på denne tragiske dag. Et monument til de 96 fans der mistede livet den dag har også fundet vej til Liverpool trøjen i denne sæsons udgave, men det kan du læse mere om længere nede. 

Når man snakker om Liverpools historie, så er der nogle enkelte ting, som står meget tydeligt frem. Den store nedtur, som skete i 1989 var bestemt en af lavpunkterne for den hæderkronede engelske klub.  Når man så tænker på store opture, så kan man umuligt undgå at tænke på en specifik aften i Istanbul. De fleste ved nok, hvor det her er på vej hen!

Champions League finalen i 2005. 25. maj, Atatürk Stadion i Istanbul. En af de mest magiske aftener i fodboldens historie. Liverpool F.C. mod AC Milan. Banen var kridtet op til den største kamp i sæsonen i europæisk fodbold, og hvilken aften det skulle gå hen og blive. Underholdning på allerhøjeste plan!

Det blev ikke nogen storslået start for Liverpool, som i dagens anledning var klædt i en klassisk, rød Liverpool trøje, imens AC Milan måtte tage til takke med den hvide udetrøje. Efter ca. 50 sekunder måtte Liverpool se lystavlen skifte 0'et ud hos AC Milan. Anfører Paolo Maldini bragte Milan foran og en skrækkelig start for Liverpool.

Et flot svar fra Liverpool blev hurtigt afløst af dominans fra AC Milan. En dominans, som medførte 2 flotte mål til AC Milan inden pausen. Hernan Crespo scorede begge mål, og Liverpool måtte gå mod omklædningsrummet til pausen med hele 3 mål at hente i anden halvleg. En opgave, som  ser nærmest umulig ud mod et helt fantastisk italiensk mandskab. Men Liverpool ville det anderledes denne aften i Istanbul.

Liverpool kom ud til 2. halvleg og lignede et hold, som virkelig troede på at de kunne vende det. Og det kunne de! 5 fantastiske minutter gav 3 scoringer, og efter 60 minutter spillet var kampen tilbage hvor den startede en time tidligere - helt lige. Der var nu alt at spille for, og det bølgede frem og tilbage. Ingen af de to aktører formåede at score yderligere, så forlænget spilletid skulle til for at afgøre det. Heller ikke her fik de netmaskerne til at blafre, på trods af nogle rigtig fine tilbud, og det hele skulle afgøres i straffesparkskonkurrence. Her var det de røde fra Liverpool, som holdt nerverne i ro og kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret. Det største trofæ i europæisk fodbold var tilbage i det engelske hos Liverpool F.C. efter en af de vildeste finaler nogensinde i fodbold. 

Liverpool i dag

Siden den aften har Liverpool haft en svær periode. En FA Cup-titel i den efterfølgende sæson er det eneste store trofæ, som de rødklædte fra Liverpool har vundet siden. Den kom sæsonen efter, og siden er det kun blevet til mindre titler. Klubben er dog i dag i den bedste forfatning siden triumfen i Istanbul og spiller i højeste grad med om de største trofæer igen. Blandt de spillere der i dag trækker den røde Liverpool trøje over hovedet er fantastiske spillere som Virgil Van Dijk, Roberto Firmino og ikke mindst de 2 afrikanske stjerner, Mohamed Salah og Sadio Mané. Er det ved at være tid til at Liverpool skal vinde deres første titel i den engelske liga siden 1989/90 sæsonen?

Liverpool FC er i hvert fald kommet forrygende fra start i år og har lagt sig i front i den engelske Premier League stilling. Liverpool er fortsat ubesejrede efter 7 kampe. Jürgen Klopp og sine tropper er sultne, og måske er dette sæsonen, hvor Liverpool endelig vil ende øverst i tabellen. Hvis du er en ægte fan af 'The Reds' fra Liverpool, burde du besøge Liverpool shoppen hos UnitedSport, som har hele udvalget af billige Liverpool trøjer fra 18/19-sæsonen. Uanset om du leder efter Liverpools hjemmebanetrøje, udebanetrøje eller tredjetrøje, så findes den her. Skaf dig din Liverpool trøje i dag! Her kan du også få det originale tryk på ryggen.


Hvis du vil læse om Holdsport's nye artikelserie omkring fodboldtrøjer, så klik her: Fodboldtrøjer

liverpool_trojeliverpool_troje

Liverpool trøje: Retro-looket er tilbage

Hos Holdsport.dk har vi haft fornøjelsen af at få fingre den nye Liverpool trøje fra det nuværende tophold i den engelske Premier League stilling. Den nye Liverpool trøje er som de seneste par sæsoner produceret af New Balance. Stoffet er 100% polyester og skabt med New Balance egen teknologi ’NB DRY’, som suger fugt og sved væk fra huden, og dermed holder dig frisk og tør under hele kampen eller træningen. Liverpool logo og New Balance logo er broderet på trøjen, hvorimod sponsorerne er lavet med varmetryk.

liverpool_troje

Ved første øjekast ser man en Liverpool trøje i et klassisk design, hvor New Balance har formået at smide nogle nye lækre detaljer ind. Som Liverpool spiller trækker man stadig den dybe røde farve over hovedet, som New Balance kalder ’Rød Peber’. Forsiden af trøjen er præget af et ’jaquard’-mønster. Ned langs siden er der en skjult hvid kant, som kun kommer til syne ved bevægelse for at give trøjen et farvemæssigt spil. En gennemtænkt detalje i designet som giver den nye Liverpool trøje ekstra liv i kampens hede. Det helt store blikfang er dog den røde krave med en hvid stribe, som er udstyret med en enkelt knap, hvilket giver denne Liverpool trøje et særligt retro-look. For at sætte prikken over i’et har trøjen fået et emblem i nakken. En hyldest til Hillsborough-tragedien i 1989 symboliseret med to fakler rundt tallet ’96’, som var antallet af Liverpool fans, der omkom i tragedien.

liverpool_troje

Liverpool logo: 'The Liver Bird'

Liverpools logo har gennemgået en stor forvandling lige siden klubbens oprindelse tilbage i 1892. Logoet har været som de fleste andre klubber gennem lange perioder haft et traditionelt våbenskjolds-logo, som de fleste andre klubber i Premier League. Liverpool logoets eneste overlevende element er ’The Liver Bird’, hvilket har været en del af Liverpools logo gennem hele klubbens historien. Det nuværende Liverpool logo på trøjen er en minimalistisk udgave, hvor kun ’The Liver Bird’ samt bogstaver ’L.F.C’ udgør logoet. Det minimalistiske udtryk fungerer rigtig godt i samspil med Liverpool trøjens retro-look og fuldender trøjen.


Liverpool kaptajn Jordan Henderson er fan af den nye trøje:

Our kit isn’t just something we wear to play – it is part of who we are as a team. We feel immensely proud when pulling on the LFC home shirt, it means more to us than you could even imagine; after all, Liverpool Football Club is like no other. I have no doubt that our fans will love the new kit and will wear it with pride when supporting us this coming season.

Liverpool shop: Billige Liverpool fodboldtrøjer lige her

Find de absolut bedste priser en Liverpool trøje her!! Alle versioner af den nye Liverpool trøje i Liverpool er samlet her til de suverænt bedste priser samt en masse andet Liverpool FC gear. Derudover kan også finde billige fodboldtrøjer fra alle de andre store ligaer. Du kan få fodboldtrøjer med tryk og til både børn og voksne!

Du kunne måske være interesseret i at læse:

Chelsea trøje - Det hurtige look med fartstriber!

Arsenal trøje - Klassisk trøje, helt nyt design!

Manchester City trøje - Kan du gætte hvilken farve?

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner