Bayern Munchen trøjer | Køb fodboldtrøje fra Bayern billigst her

Køb Bayern München trøje billigst her!

Bayern München er uden sammenligning stormagten i tysk fodbold. Til gengæld har den første tredjedel af dette års Bundesliga ikke været overbevisende fra den sydtyske storby, som ellers så ofte har domineret den bedste tyske række fra start til slut. Efter 12 kampe har Bayern München allerede tabt tre kamp og indtager blot en 5. plads. Sammenlignet med sidste år tabte Bayern kun 4 kampe over hele sæsonen! Men mon ikke at skuden lige pludselig bliver vendt - Bayern München er på ingen måde ud af mesterskabskampen endnu, selvom der allerede er 9 point op til Dortmund. På den internationale scene har der dog ikke været meget slinger i valsen, hvor tyskerne stensikkert indtager førstepladsen i gruppen med 10 point efter de første kampe. Holdsport har været så heldige at få fingrene i den nye Bayern München trøje til en anmeldelse! Hvis Bayern er dit hold, så burde du kigge forbi og få fingrene i dine helt egne Bayern München trøjer! Her kan du finder du et stort udvalg af fodboldtrøjer i den online Bayern München shop.


bayern munchen trøjer


De nye Bayern München trøjer: Stormagten fra syd!

Selvom den nye sæson ikke har været en dans på roser for Bayern München, hersker der ingen tvivl om deres position i tysk fodbold. Siden klubbens grundlæggelsen i 1900 er det ikke blevet til mindre end 28(!) tyske mesterskaber, og lige nu er sydtyskerne på 6 mesterskaber i streg. Ganske imponerende! Derudover er det blevet til 18 DFB-pokal titler og 5 Champions League titler, senest i 12/13-sæsonen, hvor det bliver til en “Treble”! En meget sjælden bedrift i Europa, som kun 7 europæiske hold har formået! Det er kun med til at understrege, hvilken position som Bayern München har i tysk fodbold og ikke mindst i resten af Europa. For at hive så mange titler i land har man selvfølgelig også haft nogle af de bedste spillere i verden til at trække Bayern München trøjer over hovedet som eksempelvis Beckenbauer, Oliver Kahn og nogle af nutidens største stjerner som Robben og Ribery!

Adidas har været producenten af Bayern trøjerne i de sidste mange år, og denne sæsons Bayern München trøjer er produceret af Adidas i 100% genanvendt polyester. Det er selvfølgelig med til at give trøjen en vis kvalitet! Derudover er Climalite-teknologien fra Adidas indarbejdet i stoffet, så du er altid spiller under så optimale forhold som overhovedet muligt. Teknologien sørger simpelthen for, at du bliver nedkølet, og at trøjen altid er så komfortabel som overhovedet muligt. Den svedtransporterende effekt sørger for, at fugt og sved føres fra inderside til yderside, så det hurtigere kan fordampe.  

Bayern München trøjer har haft mange forskellige udtryk gennem tiderne. Der har helt ensfarvede trøjer, røde trøjer med hvide striber eller blå striber, ternede trøjer, med farvede ærmer og så videre. I år har Adidas og Bayern München valgt at gå med en ensfarvet trøje med et “diamant”-mønster i forskellige nuancer af rød. Mønstret fungerer som et symbol på diamanterne fra Bayern Münchens logo og horisonten set fra München, når man kigger mod de Bayerske Alper. En form for hyldest til hele delstaten Bayern. I forhold til sidste års fodboldtrøje fra Bayern München, som var en hvid-stribet udgave, har denne trøje fået et “retro”-udtryk, som fungerer utrolig godt. Det er elegant, og de forskellige nuancer af rød giver et lækkert spil i det nye look. For at holde fast i den blå farve, som også er en klassisk Bayern-farve, har kanterne på ærmerne fået en helt mørkeblå kant, der fungerer som en fræk kontrast til resten af trøjen. Som en ekstra detalje står der “FC BAYERN MÜNCHEN” på ryggen, så ingen er i tvivl om, at det er stormagten fra den sydlige del af Tyskland, der kommer på besøg! En detalje, der er med til at fremme klubfølelsen hos alle Bayern fans.

bayern munchen trøjer

Bayern München logo

På brystkassen af de nye Bayern München trøjer sidder der naturligvis et logo, som de fleste nok kunne gætte sig frem til. Bayern Münchens logo gennemgik stor forandring i løbet af de første 60 år af klubbens eksistens. Til gengæld har logoet stort set haft det samme udtryk siden da. Bayern München logoet har en blå cirkel yderst og på indersiden en rød cirkel, hvor der med hvid tekst står: “FC BAYERN MÜNCHEN”. På indersiden af den røde cirkel ser man et blåt og hvid ternet mønster, som rent faktisk er det tyske delstatsflag. Endnu en hyldest til hele delstatens hold. Den måske interessante mest interessante del af Bayern München logoet er de 4 stjerner, der er placeret over logoet. De fleste fodboldelskere kender til stjernernes betydning, der som regel betyder mesterskaber af den ene eller anden art. Men for at få 4 stjerner til at give mening, kræves der lidt ekstra insiderviden om tysk fodbold! For eksempel har Juventus 3 stjerner - en for hvert 10. mesterskab. I Tyskland gives stjerner på anderledes vis. 1 stjerne efter 3 mesterskaber, 2 stjerner ved 5 mesterskaber, 3 stjerner ved 10 mesterskaber og 4 stjerner ved 20 mesterskaber. Endnu engang: En imponerende bedrift og uden tvivl det mest vindende hold i Tysklands historie.

bayern munchen logo

Anmeldelse af de nye Bayern trøjer

- De nye Bayern München trøjer har fået et lækkert mønster i stedet for sidste års hvide striber. Et elegant look med et snert af oldschool over sig!

- Bayern har stadig været tro mod farverne på trods af, at den blå farve kun har fået en lille plads på ærmerne. Det fungerer stadig væk utrolig godt!

- De imponerende 4 stjerner over logoet er virkelig noget, der må rammer Bayern München fans lige i hjertet! Hele delstatens må have en vis stolthed over denne præstation.

Billig Bayern München trøjer: Billige fodboldtrøjer!

Hvis du ikke allerede har fået fingrene i de nye Bayern München trøjer burde du kigge forbi Bayern München shoppen. Her finder du et stort udvalg, og du kan vælge mellem både hjemmebanetrøje, udebanetrøje eller tredjetrøje. Du kan endda få dine fodboldtrøjer med tryk, så du kan få din yndlingsspiller på ryggen eller dit eget navn!

Vil du læse en af vores andre anmeldelser? Måske du vil læse ...

Fodbolde - De spliternye Champions League fodbolde!

PSG trøje - Det franske storhold har fået nye trøjer!

Real Madrid trøje - Kongeklubben helt hvide look!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner