PSG trøje | Køb din nye Paris trøje til de billigste penge her!

Den nye PSG trøje

Den franske stormagt Paris Saint Germain har blæst alt modstand af banen i år i den franske Ligue 1. Efter 13 kampe står PSG med 13 sejre og en imponerende målscore på 45-7. Dog har resultaterne i Champions League været langt fra overbevisende, da det blot er blevet til 5 point i de første 4 kampe. Til gengæld skal det nævnes, at pulje C er en ekstrem hård pulje, hvor der er skarp mellem Liverpool, Napoli og Røde Stjerne. Champions League-trofæet er dog det hele store mål for Paris, der hentede verdensstjernen Neymar sidste sommer for at få drømmen til at gå i opfyldelse.

Det er meget svært at forestille sig, at PSG skulle sætte det franske mesterskab over styr, så mon ikke at alle kræfter bliver sat ind på at avancere i Champions League? Hvis du holder med det fransk storhold, så burde du anskaffe dig din helt egen PSG trøje. Her finder du et stort udvalg af Paris Saint Germain trøjer og du kan få tryk på ryggen uanset om Neymar, Cavani eller en helt tredje er din yndlingsspiller!

Se kæmpe udvalg af PSG tøj, fodbolde, handsker og næsten ALT, der er lavet hos Intersport i deres kæmpe oversigt her.

psg_troje

Paris Saint Germain: Stormagten fra Frankrig

Paris Saint Germain er uden tvivl blevet den største klub i Frankrig. Men det har ikke altid været sådan. PSG har på ingen måde en storslået historie, som mange af de andre storklubber rundt omkring i Europa og blev først dannet 1970 efter en fusion mellem Paris FC og Stade Saint-Germain. Til gengæld blev PSG opkøbt i 2011 og begyndte at tiltrække nogle af de helt store stjerner. Allerede året efter blev PSG franske mestre og har nu vundet de seneste 5 franske mesterskaber. Der er derfor overhovedet ingen tvivl om PSG’s position i Ligue 1 mere. Truppen er stjernespækket, hvilket betyder at navne som Neymar, Cavani, Mbappé og den legendariske, italienske målmand Buffon trækker den nye PSG trøje over hovedet, når de løber ind på Parc de Princes.

PSG shorts på tilbud


TIP: Få PSG shorts hos Intersport til NEDSAT pris Kr. 249,95 (spar 50,-)

PSG trøje: Frankrigs stolthed

psg_troje1.jpg

Denne sæsons PSG trøje produceret af Nike, som har været firmaet bag PSG trøjerne 1989! Det betyder selvfølgelig, at den nye trøje er lavet i Nikes Breathe-letvægtsmateriale af 100% polyester. Derudover er der inkorporeret Dri-FIT teknologi, som sørger for at holde dig tør og komfortabel gennem hele aktiviteten! Hvordan fungerer det overhovedet, tænker du måske? Nike konstruerer stoffet på en helt speciel måde, så fugten og sveden fra kroppen flyttes fra indersiden til ydersiden, så fugten hurtigere kommer i kontakt med luften og fordamper! Så undgår du som spiller, at trøjen klistrer sig fast til kroppen.

Den nye Paris Saint Germain hjemmebanetrøje har været forbi Holdsport-redaktionen til en anmeldelse. Ved første øjekast møder man det klassiske, velkendte PSG look. Trøjens design er nærmest ikke forandret siden klubbens oprindelse i 1970. Den marineblå base med en rød stribe ned igennem midten har altid været kendetegnet for den franske klub. I år er har det traditionelle design dog fået et visuelt løft. Den blå base med den røde stribe er selvfølgelig bevaret - men den røde stribe er opdateret.

I stedet for en lige stribe ned gennem midten af trøjen, har “striben” fået et zig-zag mønster som ligner lydbølger. En lækker opdatering af striben, som giver lidt mere liv og kant til udtrykket på trøjen. Alt behøver ikke at være så rent og lige! I nakken af trøjen er der en “ventilationskanal” i et tyndt, hullet stof, som hjælper med at nedkøle dig på en varm sommerdag. Paris er en stolt by og stolte af deres hold. Derfor har Nike naturligvis fået flettet en ekstra detalje ind i trøjen for at fremhæve stoltheden. På indersiden i nakken står “Ici ç'est Paris”, som betyder “Dette er Paris”!

PSG logo: Stoltheden i Paris

Logoet på PSG trøjen har gennemgået stor forvandling på trods af klubbens korte eksistens. I 2013 blev logoet atter opdateret til det logo, Paris bruger den dag i dag. PSG logoet består af en blå cirkel som base og to mindre cirkler i hvid. Mellem de to hvide cirkel står der foroven “Paris” og i bunden “Saint-Germain”. I den inderste hvide cirkel er stolthed nummer 1 i Paris afbilledet i rød. Du har sikkert allerede gættet det, selvom du ikke har set det opdaterede PSG logo - det er naturligvis Eiffeltårnet! Inde imellem benene på Eiffeltårnet er der en blomst af guld. Det er en “Fleur de lys”, eller på dansk en fransk lilje, som er et klassisk symbol på det franske monarki.

psg_troje2.jpg

Anmeldelsen: Den nye PSG trøje

1) Det klassiske og velkendte look er bevaret på PSG trøjen. Man er slet ikke i tvivl om, hvilken trøje, der er tale om, for PSG har stort altid spillet i dette look. Til gengæld har designet fået et lækkert pift med et helt nyt design på striben.

2) Trøjen farver fungerer utrolig godt sammen. De er behagelige for øjnene, og der ingen “dikkedarer” på den front.

3) Stolthedsfølelsen er gennemført for den ægte PSG fan. PSG logo på brystet og “kampråbet”, der kan gøre en rigtig PSG fan helt varm om hjertet.

Køb din PSG trøje i dag: Find billige fodboldtrøjer her!

Er du fan af PSG, eller mangler du bare endnu en fodboldtrøje til din samling? Du finder den nye PSG trøje og et stort udvalg af fodboldtrøjer billigst her på siden! Her kan du finde både hjemmebanetrøje og udebanetrøje. Derudover kan du selvfølgelig også finde træningstøj fra din yndlingsklub.

Vil du læse mere?

Juventus trøje - Den italienske stormagt

Barcelona trøje - Cataloniens stolthed

Real Madrid trøje - Kongeklubbens hvide trøje


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner