Barcelona trøje | Køb din Barca trøje med Messi til billige penge

De forsvarende mestre fra FC Barcelona indtager efter 9 kampe førstepladsen i La Liga. Det har dog ikke været uden slinger i valsen, da det kun er blevet til 5 sejre, 3 uafgjorte og 1 nederlag - men det er trods alt stadig nok til en placering på øverste hylde i tabellen. I Catalonien har man endnu flere ting at smile af, da rivalerne over dem alle fra hovedstaden kun indtager en 7. plads, og Real Madrid har allerede tabt 3 kampe!

På søndag er der storkamp på menuen, når kongeklubben gæster Barcelona på Camp Nou til El Clasico. Det er 143. gang, at de to giganter brager sammen i La Liga - med en smal føring til Real Madrid, som har vundet 72 gange. Til gengæld bliver El Clasico uden Lionel Messi, som er skadet og uden Ronaldo, som rykkede til Juventus i sommerpausen. Hvis du er fan af Barcelona, burde du selvfølgelig få fingrene i din egen Barcelona trøje! Her på Holdsport har vi samlet de billigste Barcelona fodboldtrøjer: Køb din nye FC Barcelona trøje - her kan du få fodboldtrøjer med tryk og din egen Messi trøje!

Barcelona Trøje


TIP: Find barca trøjen 21 / 22 NEDSAT hos Intersport til 489,95 (SPAR 260,-)

FC Barcelona er uden tvivl en af verdens største klubber. Hvis man blot kigger på antallet af trofæer, som den catalanske hovedstad har hevet hjem i tidens løb, er man slet ikke tvivl om, at vi har med en af de mest dekorerede klubber at gøre. Barcelona har vundet 25 La Liga-titler (7 mesterskaber i de sidste 10 år!), 30 Copa Del Rey-titler og 5 Champions League - tallene taler for selv. Derudover har klubben igennem tiden haft nogle af verdens største spillere som vores egen Michael Laudrup, Maradona, Ronaldo og måske(!) den bedste spiller nogensinde: Lionel Messi - 390 La Liga gør Messi til den mest scorende spiller nogensinde i den spanske liga. En klub som Barcelona kan vi derfor på ingen måde komme udenom i Holdsports artikelserie om fodboldtrøjer! Denne gang kigger vi på den nye Barcelona trøje.

barcelona trøjebarcelona trøje

Dette års Barcelona trøje er igen produceret af Nike, som har været producenten af FC Barcelona trøjen i de sidste 20 år! Derfor er trøjen selvfølgelig lavet i Nike Breathe-letvægtsmateriale med Dri-FIT teknologien, som er med til at sikre, at du bliver afkølet og tør i kampens hede. Derudover betyder det også, at det svedtransporterende funktion sørger for, at fugt og sved bliver ført fra indersiden af ydersiden af trøjen, så fugten kommer i takt med luften og fordamper. En funktion, som alle fodboldspillere nyder godt af, så din nye Barcelona trøje ikke klæber fast til kroppen!

barcelona trøje

Når det kommer til en Barcelona trøje, er spørgsmålet ikke, om der er striber. Spørgsmålet er, hvordan ser striberne ud denne gang? FC Barcelona har lige siden klubbens oprindelse i 1899 spillet i rød og blå stribede trøjer, og i år er ingen undtagelse. Gennem tiden har striberne været forandret i tykkelse, retning og antal. Sidste år var de velkendte

Barca-striber endda kurvede og forskellige i tykkelse. I år er den nye FC Barcelona trøje blå og med 10 vertikale, røde striber. Men hvorfor er lige præcis 10 striber vigtigt? Antallet af striberne er særlig vigtigt på dette års trøje, da disse repræsenterer de 10 distrikter i Barcelona. Samtidig er striberne af samme tykkelse, da hvert distrikt er ligeværdige for FC Barcelona. Et symbol, der binder hele byen sammen om deres hjerteklub, som virkelig bidrager til følelsen af stolt, og som markerer kærligheden hele byen har til klubben. Samtidig har det catalanske folk gennem en længere periode kæmpet for deres selvstændig fra Spanien, hvilket naturligvis betyder, at der på den nye trøje er blevet plads til catalanske flag i nakken. Her er det catalanske flag blev lavet i med små huller i stoffet, som fungerer som ekstra ventilation, som er en virkelig lækker fornemmelse, når man bruger trøjen til kamp og træning!

Helt ukarakteristisk har Barcelona en “sponsor” på ryggen, hvor der står UNICEF - men det er ikke en helt almindelig sponsor. Barcelona var den første fodboldklub i verden til at indgå en sponsoraftale, hvor det er Barcelona, der GIVER penge og gratis reklame til en organisation.


Barcelona logo: En opdatering er på vej!

Alle fodboldelskere kender til det velkendte Barcelona logo, som pryder venstre side af brystkassen på den nye Barcelona trøje. Siden 1910 har Barcelonas logo kun gennemgået minimale forandringer på farver og form. Det overordnede look har været bevaret i over 100 år. Til gengæld vil Barcelona logoet til næste gennemgå en lille modifikation, som betyder, at næste sæson vil et nyt Barcelona logo præge trøjen. I den nye udgave har FC Barcelona valgt af fjerne bogstaverne “FCB” fra logoet - de er ganske fundet unødvendige. FC Barcelona ser sig selv som så stort et brand, at de har valgt at prioritere klubbens farver og fremhæve bolden på logoet.

barcelona logobarcelona trøje


Holdsport anmelder: Den nye FC Barcelona trøje

  • Den nye Barca trøje holder fast i det klassiske Barca-look, som selvfølgelig betyder røde og blå striber på trøjen. Det kræver research, hvis man rent faktisk ønsker at finde ud af betydningen bag striber. På en måde er den bagvedliggende symbolik gemt lidt væk - man kunne sagtens have gjort mere for at fremhæve det!
  • Trøjen er utrolig lækker at have på. Man mærker tydeligt, hvordan DriFIT-teknologien sørger for udluftning og altid bliver nedkølet, når man bruger trøjen. Der skal på ingen måde herske tvivl om kvaliteten af stoffet!
  • Hos Holdsport er vi vilde med Barcelona logoet! Det er meget få klubber, der har ændret så lidt på deres logo gennem tiden, og det er en kæmpe hyldest til klubbens rødder. Selvom det bliver ændret til næste år, er det nye version stadig fuldstændig i tråd med det gamle logo. Stor respekt herfra!

Barcelona trøje: Båret af verdens bedste fodboldspiller?

Det er nærmest altid med garanti for en ophedet diskussion, når fodboldfans over hele verden diskuterer, hvem der er den bedste fodboldspiller i verden. De to kandidater gennem cirka de seneste 10 år, kan der til gengæld ikke være stor tvivl om. Til gengæld har de begge to domineret hele fodboldeuropa og La Liga især. De har begge scoret mål på stribe gennem de seneste mange år. Cristiano Ronaldo i en Real Madrid trøje, og Lionel Messi i en Barcelona trøje - men da denne artikel handler om en Barcelona trøje, er det mest interessant at læse om den argentiske troldmand, Lionel Messi.

Lionel Messi rejste til Barcelona allerede som 13-årig, hvor han blev en del af ungdomsholdene i Barcelona. Allerede som 16-årig trak Messi Barcelona trøjen overhovedet og debuterede på førsteholdet - og siden da har han faktisk ikke set sig tilbage. Han har vundet Ballon d'Or imponerende 5 gange.  Derudover har han allerede spillet 681 førsteholdskampe i Barcelona trøjen og lavet intet mindre end 597 mål. En fuldstænding vanvittig statistik, som aldrig er set magen til.

Derudover har Messi sammen med kollegerne i Barcelona trøjen vundet 9 mesterskaber og 4 Champions League titler, hvilket også er meget imponerende!

Køb din Barcelona trøje i dag!

Skal du nå at støtte Barcelona i weekendens El Clasico? Så skynd dig ind! - Her finder du de billigste fodboldtrøjer. Du har selvfølgelig også muligheden for at skaffe dig din Barcelona trøje med Messi på ryggen!

Vil du læse mere?

Juventus trøje - Den nye Juventus udebanetrøje er helt klassisk og elegant!

Arsenal trøje - Den nye Arsenal trøje har fået et helt nyt look

Manchester City trøje - Den nye Manchester City er lyseblå - helt som den plejer!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner