3 smarte idrætsapps til din telefon


I dag kan vi klare næsten alt på telefonen. Alt lige fra indkøb til underholdning. Så hvorfor skulle man ikke også kunne få pulsen op med sin telefon? Det handler om at finde de rette apps, der kan gøre en forskel i hverdagen. Så kan man nemlig få pulsen op uden særligt meget besvær. Det er trods alt altid lettere, når man har en telefon som guide. Læs mere her og bliv inspireret.  

 

Det kan være svært at nå det hele i hverdagen. Men når man har hele verden lige ved hånden i form af sin telefon, så handler det om at udnytte de muligheder som internettet tilbyder. Og dem er der mange af. I dag kan vi lave alt fra at handle dagligvarer, spille online spil og casino på telefonen, se fodbold og lære sprog på nettet. Så hvorfor skal vi ikke også kunne få pulsen op? Her finder du derfor gode idrætsapps, der får dig i gang. Selv i en travl hverdag.

 

Løb og cykling med Strava

Engang var Endomondo et stort hit blandt både løbere og gående, der skulle holde styr på deres kilometer. Den populære løbeapp lukkede desværre i udgangen af 2020, men heldigvis fandtes der allerede alternativer, som de løbesultne kunne fortsætte med. Her er Strava en god mulighed. Den hjælper dig med at måle alt fra antal kilometer, tid og selvfølgelig fart. På den måde kan du holde styr på dine data på sikker vis og gradvist blive bedre til det, du holder allermest af.

 

Kom i form med Fitstar

Er du mere til muskeltræning og intensitet, så kan Fitstar hjælpe dig med at komme i form. Den tilpasser dig din aktuelle form, så du får et godt udgangspunkt. Det er den perfekte mulighed for at komme op af sofaen og i gang med at svede. Der findes forskellige programmer, man kan vælge alt efter behov, og det er med til at stimulere din indre konkurrencesans. Pulsen kommer lettere i vejret, når det samtidig er sjovt.


Tag ud at vandre i naturen

Der er heldigvis mange måder at dyrke motion på i dag, og hvis du skal holde humøret højt, så er en tur ud i naturen måske lige noget for dig. Natureventyr er ikke bare appen for dig, der elsker at tage på opdagelse i naturen, men den er oplagt, hvis du har børnefamilie. Så kan alle fra de mindste til de største få frisk luft.

 

Vandring og gåture er en fantastisk (og gammeldags) måde at dyrke motion på, og det er noget mennesket altid har givet sig i kast med. Hold traditionen ved lige og kom ud i landet med Natureventyr.

 

Uanset hvilken app, der passer bedst til dig, så er det vigtigste, at du holder motionen ved lige. Når først du har vænnet dig til at motion og idræt bliver en fast del af hverdagen, så er det svært at give slip på igen. Husk at det første skridt altid er det sværeste, så tag det hele i små doser til en start og bare fortsæt. Så skal du nok lykkes med dine mål.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner