Nyheder om AGF kan læses hjemme i varmen

Fodbold bliver spillet på grønsværen. Men i en kold vintertid, hvor mørket falder tidligt, og dagen føles mere grå end lys, er det meget rart at kunne blive inden for i varmen, hvor det hele er trygt og rart. Sofaen eller lænestolen trækker måske lidt mere i én, end de kolde sæder på tribunen. Men så er det godt, at fodbold også kan nydes med kop te eller en varm kop kaffe og et tæppe, der kan varme én. Du behøver heller ikke ud på Ceres Park for at følge med i, hvordan det går de hviie. Der er rig mulighed for at få slukket din AGF-tørst derhjemme på lige den enhed, du ønsker. Er du stor AGF-fan helt ind i hjertet, eller er du blot nysgerrig i forhold til, hvad der sker i Superligaen, så kan agf nyheder tilfredsstille dine behov. Så tænd for kaffen eller elkedlen og nyd de spændende nyheder, der kan findes om AGF. Der er en masse at vælge imellem, som er klar til at underholde alle fodboldelskere.

Mange spændende nyheder

Uanset dine vaner er MTAC’s nyheder spændende og interessante at læse. Er du vant til lige at kigge dine nyheder igennem om morgenen, inden du står op? Eller tjekker du op på dagen, når du kommer hjem fra skole eller arbejde, eller måske inden du går i seng? Nyhederne bliver bragt lige der, hvor du vil have dem, så det passer ind i dine vaner. Der er samtidig mange forskellige slags artikler at vælge imellem, og du har hele tiden mulighed for at blive opdateret fra telefonen, mobilen eller din tablet i forhold til, hvordan det går i AGF, eller om der sker noget nyt. Der er mulighed for at læse, hvilke forventninger der er til holdet, inden forårets kampe begynder, og du kan komme tæt på nogle af spillerne i truppen. Der er derfor et kæmpe potentiale i forhold til at komme tæt på holdet uden at være fysisk til stede.

Et samlingssted med muligheder

AGF er ikke blot et fysisk samlested. Det er også et digitalt samlested, hvor du ligesom i en slikbutik helt selv kan vælge, hvad du vil læse. Der er dog også flere muligheder for at komme helt tæt på agf. MTAC har skabt et site, der er fuld af muligheder, hvor der er fyldt op på alle hylder. Så du kan bare sidde derhjemme med fødderne oppe og stadigvæk have mulighed for at fylde posen op. Når du er færdig med at klikke dig igennem de mange nyheder, så kan du i ro og mag bevæge dig rundt i de mange andre elementer, der findes. Alt sammen har det tilfælles, at det dækker AGF helt tæt på, så du føler, at du står midt i klubbens hvide AGF-hjerte. Som fodboldentusiast er det en slikbutik, man ikke sådan lige kommer ud af. Men så er det godt, at man løbende kan holde dig opdateret hjemmefra sin varme stue.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner