Fodboldstøvler: Copa Mundial | Køb billigst her!


Elsker du fodbold lige så meget som os her på Holdsport? Nu varer det ikke længe, før græsbanerne atter står til fri afbenyttelse. Unge og gamle, piger og drenge - alle er klar til at komme ud og trille med bolden for at få græs under “tæerne”. Selvfølgelig er det ikke under tæerne, for du skal selvfølgelig have et par ordentlige fodboldstøvler på. For mange fodboldspillere er farve, vægt, og materialer vigtigt. Det betyder, at der bliver spyttet nye modeller ud fra de store producenter i pendulfart. Til gengæld er der ikke mange modeller, der har overlevet de mange forskellige nye teknologier, materialer og designs. Derfor bringer vi her hos Holdsport i  en anmeldelse af måske de klassiske fodboldstøvler af dem alle: Adidas Copa Mundial! Den udødelige klassiker, der stadig lever i bedste velgående. Og med god grund!

Hvis du er af overbevisningen, at en fodboldstøvle skal være sort og så almindelig som overhovedet muligt, er Adidas’ Copa Mundial det helt oplagte valg. Allerede inden jeg skulle teste støvlen, var jeg klar over, hvor god støvlen ville være. Det er, hvis ikke den mest populære, så i hvert fald i blandt de mest populære fodboldstøvler, der nogensinde er blevet produceret. Støvlen har bibeholdt sit oprindelige design, fra den blev introduceret for første gang i 1979 og til i dag, hvilket giver en helt nostalgisk følelse, når man trækker i den. Støvlen er måske ikke den mest brugte af de professionelle fodboldspillere den dag i dag, men den har blandt andet været en fast del af fødderne på legender som blandt andre Cantona, Lineker og ingen mindre end Beckenbauer. Den ikoniske støvle er i allerhøjeste kvaliteten, og med disse Adidas fodboldstøvler er du sikret en uovertruffen komfort, som du sjældent vil opleve lignende.

fodboldstøvler

Komfort og pasform

Adidas fodboldstøvlen Mundial er en af de få støvler, som passer alles fødder. Uanset om du har en bred fod eller smal fodbold, så sidder den helt fantastisk. Støvlens overdel er lavet i 100% kængurulæder, som er fantastisk blødt og komfortabelt lige fra første gang, du træder ned i dem. Og det bliver kun bedre med tiden, hvor læderet bliver endnu blødere og former sig til din fod. Selvom den måske føles en smule bred omkring midtfoden, tilpasser det sig hurtigt, når du tager Adidas fodboldstøvlerne i brug. Snørebåndene sidder ned gennem midten af støvlen med en stor pløs, som kan trækkes ned over snørebåndene. Der er mange forskellige meninger om pløsen, så vi åbner ikke for diskussion her. Hvis du skal have den optimale oplevelse med Copa Mundial skal du sørge for ikke at købe den for stor. I tilfælde af at du køber den med lidt ekstra plads til storetåen, vil du opleve, at pasformen ikke er så optimal, fordi læderet giver sig. Den rigtige løsning vil være at købe en, der sidder præcis, som den skal uden for meget ekstra plads. 


Vægt og touch Fodboldstøvlers vægt er blevet et stort emne indenfor de sidste 10-15 år, hvor fodboldspillerne går mere og mere op i, at støvlerne skal være så lette som overhovedet muligt. Det giver selvfølgelig mening, at du kan bevæge fødderne hurtigere, jo lettere støvlen er. Men resultatet bliver også oftest en mindre holdbar fodboldstøvle. Til gengæld er det ikke alt at kunne bevæge fødderne så hurtigt som muligt i fodbold - det er selvfølgelig vigtigt. Men det “tunge” læder. Men på den anden side er det jo heller ikke 1,5 kg, som du spænder på hver fod, hvis du vælger at trække i Adidas fodboldstøvlerne. Som nævnt er Copa Mundial lavet af lækkert, blødt kængurulæder, som er med til at give dig den mest fantastiske følelse i kontakt med bolden. Du får fuld kontrol, og dit touch er superlækkert!Holdbarhed
Copa Mundial har suverænt en af de bedste holdbarheder på fodboldstøvlemarkedet. Der er simpelthen garanti for, at du får en støvle, der holder. Især hvis du passer ordentligt på den og sørger for at vaske den og give den læderfedt i ny og næ. Det giver selvfølgelig lidt ekstra arbejde ovenpå en hård kamp eller træning, men der er ingen tvivl om, at du virkelig får et produkt, der holder - også på den lange bane. Det er det helt oplagte valg, hvis du er træt af at skulle skifte støvler to gange om året, fordi de moderne letvægtstøvler simpelthen bare går hurtigere i stykker!

Køb dine Copa Mundial fodboldstøvler her!

Skal du ud og have fat i nye fodboldstøvler? Holdsport har samlet de suverænt bedste priser på Copa Mundial og Adidas fodboldstøvler lige her. Her finder du lækre fodboldstøvler til gode priser! Blandt andet den legendariske støvle Copa Mundial, som giver dig retro-looket og en følelse med bolden i verdensklasse. Du vil aldrig fortryde komforten, du finder i fodboldstøvlerne fra Adidas!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner