Sportsudstyr | Boldkanon til fodboldtræningen

Sportudstyr: Det perfekte træningsværktøj til fodboldtræningen

Man skal aldrig gå ned på udstyr! Sådan siges det så populært, og det gør sig på ingen måde mindre gældende i sportens verden. Tværtimod. Producenter udvikler hele tiden nyt udstyr og nye produkter, som gør, at vi som atleter og sportsudøver kan blive bedre og bedre. Derfor skal du selvfølgelig også følge med i det sidste nye indenfor sportsudstyr, som er en verden i rivende udvikling. Jo bedre sportsudstyr, vi har, jo bedre kan vi træne. Udvikling af teknologien gør underværker for sportsudstyr og giver os produkter, som vi ikke engang kunne drømme om for bare 10-20 år siden. I denne artikel kigger vi på noget af de vildeste sportsudstyr, som vi nogensinde har set hos Holdsport! Vi kigger på en bold kanon: Ball Launcher, som du kan bruge til nærmest alt indenfor fodboldens verden. Revolutioner din træning allerede i dag!

Hvis du står som fodboldtræner, ønsker du med garanti både at sørge for, at dine spillere udvikler og bliver bedre - men samtidig også, at de har det sjovt samtidig! Ball Launcher boldkanonen er det perfekte sportsudstyr, som kan hjælpe dig som træner. Det kan være med til at højne kvaliteten af din træning. Ball Launcheren kan give perfekte afleveringer hver eneste gang. Selvom bolden måske ikke ligger perfekt i hvert eneste tilfælde i en ægte kampsituation, så fungerer det rigtig godt som træningsværktøj. Det giver rig mulighed for at træne specifikke løbemønstre, indlæg, hjørnespark, målmandstræning osv. - mulighederne er uendelig, og det er kun fantasien, der sætter begrænsninger for Ball Launcheren. Boldkanonen kan også være med til at mindske risikoen for skader på grund af de mange gentagne bevægelser, som kan være meget belastende.

Specifikationer
  • Leverer 200+ bolde i timen.
  • Genopladeligt batteri med op til 4 timers drift.
  • Justerbar hastighed på 8-125 km.
  • Boldstørrelser 3, 4 og 5 kan benyttes helt uden justering.
  • Let og kompakt (passer i bagagenrummet af en lille familiebil!)
  • Samles på kun 2 minutter.
  • Leveringsafstand op til 50 meter.
  • Velegnet til enhver position, alder og niveau.
  • Bred vifte af højde og rotation for at få den perfekte levering.
  • Fuldt CE-sikkerhedscertificeret

Målmandstræning: Det perfekte udstyr til målmænd

Boldkanonen er træningsværktøj, som burde være en del af alle målmandstræninger. De færreste målmandstrænere, der kan servere præcist det samme indlæg 50-100 gange i streg - ja rent faktisk er der jo nok nærmest ingen fodboldspillere, der kan klare den opgave til perfektion. Med Ball Launcher er det intet problem, og det er slut med en masse spildtid, hvor bolden slet ikke når frem til den ønskede destination. Du kan altså optimere din målmandstræning og opnå meget større effektivitet med dette sportsudstyr! Derudover kan den selvfølgelig også bruges til redninger af afslutninger, indlæg og hjørnespark. Det gør det især til et stærkt værktøj for målmanden.

Træning af dødbolde: Slut med at spilde tiden!

Alle kender til træning af hjørnespark eller indlæg fra frispark, som hurtigt kan blive trivielt og kedeligt for spilleren, der skal sparke alle dødboldene. Som tidligere nævnt øger det også risikoen for skader på grund af udførslen er den samme bevægelse mange, mange gange i streg. Man oplever tit, at kvaliteten hurtigt daler på grund af fald i koncentrationen og træthed. Det kan være frustrerende for hele holdet under hjørnesparkstræningen, hvis bolden aldrig ligger fornuftigt - og så spilder man hele holdets tid. Med Ball Launcheren er det slut med dette. Boldkanonen ligger det ene gode indlæg efter det andet, og du giver holdet rig mulighed for at træne bestemte kombinationer, løbemønstre og andre detaljer, som der sjældent er tid til at fokusere på. Du kan også variere indlægget fra boldkanonen ved at forandre indstillingerne. Her kan du blandt andet nemt justere hastighed, rotation og vinkel på bolden, så du ikke kun får en enkelt slags indlæg til din dødboldstræning!

 

Læs en af vores andre artikler:

Skitøj fra Nanok

Badmintonketcher guide

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner