Personlig træner

Opnå resultater med en Personlig træner

Når man vil tabe sig kan det anbefales både at sætte ind med motion og sunde madvaner. Det er i høj grad samspillet mellem de to faktorer, der skaber de gode resultater. Men det er svært at skabe varige ændringer, hvis ikke du får professionel hjælp. Hvad enten du er svært overvægtig eller bare gerne vil af med de overflødige 7-8 kilo, der gradvist har sneget sig på sidebenene i årenes løb, drejer det sig om at gøre noget andet end det, du plejer. Og det er svært, hvis ikke du får den rigtige opbakning og ikke mindst den rigtige vejledning. Skal du tabe dig, kan det derfor kun anbefales, at du finder en personlig træner.

Find en personlig træner du kan lide

Der er rigtig mange personlige trænere at vælge i mellem. Hvis du er medlem af et fitnesscenter så forhør dig der, om de har personlige trænere tilknyttet, som du kan tage en snak med. Er du ikke medlem af et fitnesscenter må du prøve at kontakte nogle personlige trænere – kig eventuelt på internettet – og få et møde med dem. Det er rigtig vigtigt, at du synes om din træner som person. Når du benytter dig af en personlig træner er processen et tæt samspil og samarbejde mellem jer to. Derfor er det rigtig godt, hvis i er på bølgelængde personlighedsmæssigt.

personlig-traener-pris.jpg


Trænerens tilgang er vigtig

Det du blandt andet skal forhøre dig om, når du har den indledende samtale med en personlig træner, er, hvilken tilgang han eller hun har til det at motivere og coache gennem træningen. Nogle er venlige og mere bløde i deres tilgang og bruger guleroden mest, hvor andre er lidt hårdere og mener, det er fint at svinge ”pisken” en gang i mellem. Det er meget forskelligt, hvordan mennesker motiveres. Nogle går helt i bakgear, hvis nogle forsøger at presse dem og andre yder deres absolut bedste, når de presses lidt udefra. Du skal gøre op med dig selv, hvilken tilgang du vil trives med og vælge træner ud fra det.

Glem ikke kosten

Hvor store ændringer du skal foretage i din livsstil kommer an på, hvor meget du skal tabe dig. Men man kommer ikke udenom kosten, når kiloene skal smides. Igen er det en rigtig god ide at søge hjælp hos den personlige træner, når du skal omlægge din kost. Det drejer sig nemlig ikke om, at du skal til at sulte dig, men tvært imod om, at du skal spise dig mæt i sund mad. Det gør du ved at indarbejde en anden madkultur, hvor maden indeholder langt færre kalorier, men stadig smager godt. Det kan den personlige træner vejlede dig i, så du får en kostplan, der både hænger sammen med din hverdag, familie og arbejde.

personlig-traener.jpg


Træningen tilpasses dig

Det samme gælder din træning. Den skal også indpasses i din hverdag, så du ikke synes træningsmængden bliver for voldsomt i forhold til arbejde og familie. Den personlige træner kan lægge en plan for din træning, der indeholder lige de øvelser og træningsmåder, som passer til dig. Så selvom du ikke har trænet i et fitnesscenter i mange år og ikke er i god form, skal du ikke være bange for at gå i gang. Træneren vil starte der, hvor du er, og langsomt tilpasse programmet og træningsformerne efterhånden som du bliver stærkere og i bedre form.

Varige forandringer

Når du får professionel hjælp fra en personlig træner, vil du have en meget større chance for at skabe forandringer, der varer ved. Du bliver motiveret undervejs og støttet, når det er svært og virker hårdt. Den personlige træner hjælper dig til at gå hele vejen - og til at blive på vejen efterfølgende.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner