Real Madrid trøje | Din nye fodboldtrøje til den bedste pris her!

Køb de billigste Real Madrid trøjer her!

Tip: Se intersports kæmpe udvalg af alt inden for Real Madrid trøjer, dunke, handsker, bolde etc.

Kongeklubben: Den nye Real Madrid trøje

Den spanske kongeklub Real Madrid er uden tvivl en af verdens største og rigeste klubber i verden. Det er svært at opdrive et menneske, der aldrig nogensinde har hørt om Real Madrid. Til gengæld er kongeklubben ramt af krise. Det er kun blevet til 4(!) sejre ud af de første 10 kampe for Real Madrid. En fuldstændig uhørt begyndelse på La Liga for Real Madrid, som i sommers sendte megastjernen Cristiano Ronaldo til Juventus.

Situationen blev kun forværret, da Real Madrid blev smadret af Barcelona i weekendens El Clasico. Sædet begynder langsomt at blive rigtig varmt under den nye manager Lopetegui, som kun har været manager siden sommeren. Selvom krisen trykker er Real Madrid selvfølgelig i blandt de absolutte topklubber og en af de klubber, som har størst fanbase i hele verden. Hvis du er én af dem, der støtter Real Madrid i medgang og modgang, som find din billigste hjemmebanetrøje lige her på siden! Vi har samlet de billigste Real Madrid trøjer til dig! I bunden finder du Real Madrid udebanetrøjer! Få Real Madrid logo på brystet, så du stolt kan vise din klub frem!

real madrid trøje

Real Madrid trøje: ‘Los Blancos’

På trods af den forfærdelige sæsonstart for Real Madrid taler vi stadig om en af de mest vindende hold nogensinde! Hvis vi hurtigt glemmer alt om krisen og tager et kig på Real Madrids trofæerne i Real Madrid, kan man ikke andet end lette på hatten! I Kongeklubbens 116 år er det blevet til ikke mindre 89 trofæer, hvilket indkluderer 33 La Liga-titler, 13 Champions League-titler og 19 Copa Del Rey-titler! Ganske enkelt imponerende. Real Madrid var også den første klub til at bryde ‘Champions League-forbandelsen’, da de, som det første hold siden turneringen skiftede navn, var i stand til at genvinde Champions League - og endda tre år i streg! Derfor er det på ingen måde muligt at undgå den nye Real Madrid trøje, når vi hos Holdsport anmelder fodboldtrøjer.

Den nye Real Madrid trøje har været produceret af Adidas i de sidste 20 år, og i år er ingen undtagelse. Det betyder selvfølgelig også, at trøjen er i høj kvalitet og holdbarhed. Den nye trøje er af 100% genanvendt polyester og med Adidas’ Climalite-teknologi. Denne teknologi sørger for, at du bliver afkølet og forbliver tør. Den svedtransporterende teknologi sørger for at føre fugten væk fra kroppen, så trøjen ikke klæber til kroppen i kampens hede. Derudover er stoffet produceret i et letvægtsmateriale, der føles utrolig blødt og let, så du nærmest ikke lægger mærke til, at du har trøjen på.

Når stjerner løber ind på Santiago Bernabeu i den nye Real Madrid trøje i et helt klassisk og minimalistisk look. Dette års trøje fra kongeklubben er holdt helt ensfarvet - helt i overensstemmelse med deres kælenavn “Los Blancos” eller “De Hvide”! Trøjen er helt hvid, men med et lille tvist i forhold til forrige Real Madrid trøjer. Den hvide farve er et par toner mørkere, end hvad vi normalt har set. I modsætning til sidste års trøje blå Adidas striber på skuldrene, er kontrasten blevet endnu stærkere i år, da man har valgt at gøre striberne, samt Adidas logo og sponsor sort.

En kontrast, der virkelig springer i øjnene og giver trøjen et lækker spil. Som en af de få hold i verden har Real Madrid aldrig skiftet farve på deres hjemmebanetrøje. Den har altid været hvid, hvilket næppe bliver lavet om. En enkelt sæson blev den hvide trøje kombineret med sorte shorts - men den gik ikke. I Real Madrid er spillersættet helt hvidt. Real Madrid og Adidas har med den helt hvide trøje forsøgt at genskabe trøjen sæsonen 2001/02, hvor den også var helt hvid med sorte Adidas striber. For at give den nye trøje et ekstra touch, har den i denne omgang fået krave med en lille knap for at give “kongerne” fra Real Madrid et endnu mere klassisk og elegant look! Kraven er dog mindre end i 01/02-sæsonen. Hvis man tager et ekstra kig på trøjen, står der “Real Madrid” på knappen - en lille finurlig detalje!

real madrid trøjereal madrid trøje

Real Madrid logo: Kongekronen på toppen

Det velkendte Real Madrid logo på brystet er broderet på brystet af den nye Real Madrid trøje. De fleste kender logoet, men har du lagt mærke til, hvad det rent faktisk består af? Hvis vi taget et kig på Real Madrids logo ser man en cirkel af guld med lilla på både inderside og yderside.

Ind i cirklen er der en bred tværgående lilla streg bag nogle andre former i guld. Tager man et godt kig, er det rent faktisk bogstaverne ‘MCF’, man kan få øje på, som naturligvis betyder ‘Madrid Club de Fútbol’. Selv kongekronen på toppen af Real Madrid logoet er kommet og gået igennem tiderne. Det blev først gang indført i 1920, da klubben blev garanteret royal støtte, hvorfra navnet “Real” (Royal) kom ind i billedet.

Legendariske navne i Real Madrid trøjen

Som en af de absolut største klubber i verden - hvis ikke den allerstørste klub i hele verden - ja, så har man jo nødvendigvis haft nogle af de største, mest indflydelsesrige og suverænt bedste fodboldspillere, der nogensinde har været en del af fodboldens verden. Real Madrid trøjen har været med til at gøre nogle af disse spillere til, hvad de opnåede - og omvendt! Med den lange og glorværdige eksistens ville listen af Real Madrid spillere være nærmest uden ende! Derfor vil vi kun nævne nogle af de af de allervigtigste spillere, der nogensinde har trukket en Real Madrid trøje over hovedet. 

TIP: Se intersports kæmpe udvalg af alt inden for Real Madrid trøjer, dunke, handsker, bolde etc.

Real Madrid trøjen har været udgydt en form for respekt - både fra fans, modstandere og måske endda mest fra Real Madrid spillerne selv. Ingen over klubben! Derfor er det heller ikke unormalt, at tilskuere buh'er af egne spillere på Santiago Bernabeu, hvis spiller ikke kæmper og fighter alt, hvad de kan for den hvide trøje! Med lad os bare starte med den nok største spiller i Real Madrid - nogensinde. Uanset om man er fan eller ej: Cristiano Ronaldo. Han er den største spiller nogensinde i Real Madrid trøje. Ronaldo er også den mest scorende spiller nogensinde i Real Madrid med sine 451 mål. Måske er han ikke blot den bedste spiller i en Real Madrid trøje - men måske den bedste nogensinde? Men den diskussion lader vi ligge for nu!

Af andre legendariske fodboldspillere i Real Madrid trøjen er der slet ingen tvivl om kvaliteten af disse spiller. Heriblandt kan der blandt andet nævnes spillere som den brasilianske Ronaldo, som også blev kåret til den bedste fodboldspiller i verden. Derudover har den også været spillere i den hvide trøje såsom Zinedine Zidane , Raúl, Puskas og Di Stefano!

Real Madrid trøjen er for mange et symbol på magt indenfor fodboldens verden! Man kan slet ikke forestille sig, at Kongeklubben ikke skulle være en del af den absolutte elite. Derfor forbinder mange også en hvid Real Madrid trøje med storhed, som uden tvivl er bevist gennem de mange, mange triumfer, som klubben har vundet gennem tiderne.

real madrid trøje

Holdsport anmelder: Real Madrid trøje

  • Det klassiske, elegante og helt simple look er helt gennemført. Den helt hvide farve med de sorte kontraster giver dig den ny Real Madrid trøje minimalistisk. Sort på hvidt. Et modigt træk at fjerne alle andre detaljer og ekstra ting fra trøjen - men det virker!
  • Genskabelsen af trøjen fra 01/02-sæsonen fungerer som hyldest, hvor Real Madrid vandt Champions League-finalen mød Bayer Leverkusen på det legendariske mål af selveste Zidane, som helflugtede bolden i kassen!
  • Trøjens kvalitet er helt i top. Den er utrolig behagelig at have på, den klæber aldrig til kroppen, selv når du sveder allermest!
  • Hvad synes du? Er du vild med det simple, eller savner du flere detaljer?

Real Madrid: Køb din nye Real Madrid trøje billigst her

Har du fået fingrene i dette års Real Madrid trøje? Her finder du et stort udvalg af fodboldtrøjer - både hjemmebanetrøje, udebanetrøje og tredjetrøjer. Derudover kan du også finde træningstøj og sportstøj fra din yndlingsklub! Vi samler alle de billigste trøjer til dig! 

Vil du læse mere?

Barcelona trøje - De velkendte blå og røde striber!

Manchester City trøje - Den lyseblå trøje i et klassisk look!

Juventus trøje - Elegant, klassisk og ægte italiensk!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner