Tre gode råd inden du opretter dig hos en bookmaker

indhold.svg

Det danske spilmarked vokser og vokser og har gjort det i mange år. Det kommer på mange måder af den lette tilgængelige platform som smartphonen har givet bookmakerne til at udbyde spil og odds på. Før i tiden skulle man i kiosken for at odds, men nu skal man bære række ned i lommen. Det gør også, at flere og flere spiller og derfor er det vigtigt, at man får opbygget en god spilkultur, så det ikke går hen og bliver et samfundsproblem at man spiller. Derfor har vi samlet tre gode råd inden du opretter dig hos en bookmaker. 

Hav styr på dine spilleregler

Det er vigtigt, først og fremmest, at have styr på spillereglerne. Hvor gammel skal man være? Hvad er minimumskravet for indbetalinger osv. På den måde er du sikker ikke bryder nogle regler eller kommer ud i noget, som du ikke kan vende tilbage fra. Alle autoriserede danske bookmakere følger dansk lovgivning, og opsætter gode vilkår for spillerne, men det er vigtigt selv at sætte sig ind i reglerne. 

Derudover kan du med fordel undersøge de forskellige bookmakere for bonusser og andre små finurligheder, som gør at du kan få mere ud af din spiloplevelse. Det kan være alt lige fra live odds-tilbud eller hurtig udbetaling. 

Skærmbillede 2020-08-25 kl. 12.54.17.png

Læg et budget

En af de vigtigste ting, når man først skal begynde at spille, er at lægge et budget. Mange begår ofte den fejl, at de spiller, spiller og atter spiller - selvom det ikke lige går deres vej. Det betyder derfor, at de bliver ved med at prøve at vinde deres penge tilbage, og ender i endnu større finansiel minus. 

Det at odds og spille hos en bookmaker handler meget om at se det som en hobby på lig med fodbold. Man spiller et par gange om ugen for et månedligt beløb. Det beløb er fast, og det er opbrugt, så er det at vente til næste måned. På den måde kan du holde styr på økonomien og samtidig have det sjovt med betting.  

Læs op omkring bookmakerne

En af de ting, som altid er godt som ny inden for et felt er at læse op omkring det. Det betyder, at du med fordel kan læse op omkring bookmakere i Danmark på sammenligningssider, som blandt andet på Mesterbold. Her kan du se fordele og ulemper ved de forskellige bookmakere, hvilket gør at du slipper for at gøre arbejdet selv.  

Det som sammenligningssider som Mesterbold.dk gør godt for forbrugerne er nemlig, at de laver alt benarbejdet for en. 

Det betyder at du nemt og hurtigt kan få overblikket over hvilket bookmakere, der fokuserer på hvad og derefter træffe din beslutning. Nogle bookmakere fokuserer og har specialodds til visse sportsgrene, hvor andre har højere odds på visse ting. Det er ofte sådan at desto større en bookmaker er, desto lavere gennemsnitsodds har de på de store kampe. Det er værd at tænke over. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner