Sådan kommer du hurtigt og nemt ud til dine kampe

De fleste mennesker, som enten selv har dyrket sport eller har børn som dyrker eller har dyrket sport, kender til det med, hvor bøvlet det kan være at finde ud af transport frem og tilbage mellem modstanderen og ens egen klub. Og det gør det ikke nemmere, hvis man slet ikke har nogen bil. Derfor kan det være en god ide, at finde en måde, hvorpå man kan komme hurtigt frem og tilbage til stævner eller kampe. Læs mere om Repeatly, som leaser biler til Danskerne. Hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du kommer hurtigt og nemt ud til dine kampe, så læs med her. 

image001-.jpg

Transport til kampe 

Det kan være rigtig besværligt at komme frem og tilbage mellem diverse kampe, da der kan være langt mellem destinationerne. Og det gælder næsten uanset hvilken type af sport du spiller. Derfor kan det være en god idé, at finde en nem og hurtig måde at komme frem og tilbage mellem kampene, så du ikke behøver at bøvle med offentlig transport. Du kan nemt komme til at bruge flere timer ved offentlig transport, hvis du ikke finder et andet alternativ. Derfor kan det være en god idé at lease en bil på eksempelvis Repeatly.dk.

Leasing af biler 

Når du leaser en bil, så kan man så og sige at du lejer en bil hos et leasingselskab. Det vil altså sige, at hvis du leaser en bil, så får du overdraget brugsretten til en bil i en forudbestemt periode, som typisk vil være omkring 24 til 36 måneder. Når du leaser en bil, så skal du i første omgang betale et engangsbeløb, som er en udbetaling der varierer alt efter hvilken vil du vælger. Derefter skal du betale en månedlig ydelse, som betales hver måned hele leasingperioden. 

Fri kilometer 

Når man leaser en bil, så skal man normalt huske at tjekke, hvor mange kilometer der indgår i aftalen. Der er nemlig nogle selskaber, som sætter en max begrænsning på antal kilometer bilen må køre om året i leasingperioden. Men hos Repeatly skal du overhovedet ikke bekymre dig om, hvor mange kilometer du kører, da der er fri kilometer med i leasingaftalen. På den måde kan du kører til mange kampe og stævner i løbet af den tid du leaser bilen. 

Forsikring og masser af sikkerhed og troværdighed 

En ting der er vigtig, når du begiver dig ud i at lease en bil er forsikring samt masser af sikkerhed og troværdighed. Det er vigtigt, at du tjekker forsikringen på leasingbilen, da der kan ske skade på bilen, såvel som der kunne ske skade på din egen bil. Hos Repeatly er der inkluderet forsikring, i alle leasingaftaler, til priser, som du ikke kan få billigere selv. 

En anden ting, som også er vigtig er troværdighed og sikkerhed, da det skal være 100 procent på plads, når man leaser en bil. Det er vigtigt med den rigtige rådgivning, når man leaser en bil, så man ikke ender med at falde i en af de dyre faldgrupper. Men hos Repeatly får du den nødvendige rådgivning. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner