Personlig træning

Vi kender det alle, det er et nyt år og vi har alle planer om alt muligt godt for os selv og vores familie, ja selv hunden skal have længere gåture.

Meget få har motivationen til selv at komme i sving – lige efter nytår kan de fleste tage sig samme til at møde op en eller tre uger i fitnesscenteret, men så begynder det også at gå ned af bakke for de fleste -livet kommer i vejen og det prioriteres.

Du skal have hjælp for at komme i mål - og af en personlig træner

Sådan kan en personlig træner hjælpe dig

personlig træning

95% af alle mener bestemt ikke det er nødvendigt med en personlig træner, meget ofte fordi de har fået en helt forkert opfattelse af, hvad en personlig træner egentlig er.

De arbejder bestemt ikke som i 1980´ erne hvor de stod og råbte dig ind i skallen, hver gang du skulle løfte 230% af hvad din krop kan holde til.

I dag arbejder trænerne på en helt anden måde, de bidrager med viden, information og hjælper dig med at lære nye måder at træne dine muskler på, så det bliver sjovere og anderledes at træne.

Forstil dig en dag med din personlige træner, hvor du får vist en compound øvelse, der træner hele ryggen og store dele af dine benmuskler på samme tid det kunne være dødløft, en fantastisk måde at træne store dele af kroppen på samme tid.

Du kan med dødløft effektiviserer din træning, så du kan træne masser af muskelgrupper på den halve tid – smart og rygende effektivt.

Den personlige træners rolle vil ud over at vise dig nye måder at træne på og være din sparringspartner, der hele tiden følger op på hvordan træningen forløber og passer ind i din dagligdag – Der spørges ind til om du sover godt om natten, er træt eller frisk nok, hvordan træningen påvirker dit arbejde osv.

Det mentale skal være med og motivationen skal være høj, her hjælper det ikke noget med en 20 årig muskelklump, der står og skriger dig ind i hovedet, så kommer du jo bare ikke næste gang.

Det skal være en træner der kan se hvor du er og hvordan du kommer derhen som du gerne vil.

Kostplanen står for en stor del af resultatet

Om du ønsker at opbygge muskelmasse, tabe dig 30 kilo eller blive hurtigere på 10 km løb, så er kosten uhyre vigtig for at kunne opnå resultater.

Naturligvis har den størst indflydelse på vægttab og men skal der ny muskelmasse på, så skal der også masser af protein i maskinen, så her er kosten jo også vigtig – derfor er en kostplan tilpasset dit startniveau kombineret med træningsplanen enorm vigtig.

Der bør være plads i kostplanen til at du slev kan justerer, så du kan deltage i sociale aktiviteter uden selv at skulle medbringe hytteost med tun.

En dygtig personlig træner vil kunne lave en kostplan, der passer perfekt sammen med din træningsplan, så de begge virker i synergi og skaber ekstra effektive resultater.

Det er dog kun hos de virkelig dygtige du får den synergi - Det er ofte hos en personlig træner, der selv har været igennem den udfordring du har f.eks. et stort vægttab eller opbygning af massiv muskelmasse.

Personlig træner inden for sport

Det er blevet mere og mere populært at have en erfaren personlig træner med ind over træningen hos professionelle sportsudøvere.
Et meget godt eksempel var da Bjarne Riis satte sit cykelhold til at træne hele kroppen i træningscentre frem for kun ben, ben og atter ben. Han opnåede rigtigt gode resultater.

Ligegyldigt sportsgren er der kun fordele ved at have en høj grundform, hvor full-body træning ofte benyttes, så hele kroppen stiger i niveau.
Dog er professionelle langdistance løbere måske undtaget, men igen de professionelle cykelryttere fik jo positive resultater.

Inden for professionel Hockey, er der også højt niveau af konsulentbrug, hvor hver spiller har sin egen plan.

Vil du være den bedste inden for netop din sportsgren, så overvej sparring med en erfaren personlig træner, det vil meget ofte være netop det, der får dig op på næste niveau.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner