Roma trøje | Køb din nye Roma trøje - find den bedste pris

roma-troje

I den italienske hovedstad Rom, holder fodboldholdet AS Roma til. Til trods for at AS Roma er hovedstadens hold, har klubben aldrig været den absolutte gigant indenfor fodboldens verden i Italien. Det har langtfra været en imponerende sæsonstart for den romerske klub, hvor man blot indtager en 7. plads efter de første 16 kampe i Serie A. Det betyder også, at alle forhåbninger om et nyt mesterskab til AS Roma er længe forduftet. Til gengæld er der stadig kontakt til toppen og håbet om at skulle spille Champions League til det næste sæson. Sidste sæson blev Roma nummer 3 i Serie A, og de avancerede fra CHL-gruppespillet. Den italienske klub fik en drømmelodtrækning, da de skulle møde Porto, som måske er den svageste førsteplads fra alle grupperne. Skal du have fat i din egen AS Roma trøje? Her hos Holdsport finder du de absolut bedste priser på fodboldtrøjer!

roma trøje

Roma trøje: En rustning i polyester

Selvom AS Roma er et stort hold i Italien og med mange stolte traditioner! På trods af dette har klubben aldrig været den største eller mest vindende klub i Italien. Konkurrencen i den italienske Serie A har altid været meget hård, hvilket naturligvis er med til at vanskeliggøre adskillige italienske mesterskaber. Det betyder dog ikke, at AS Roma er helt uden triumfer. Gennem tiderne er til blevet til i alt 3 italienske mester og 9 Coppa Italia-trofæer. Det er aldrig blevet til nogle nævneværdige europæiske bedrifter. Derudover har der selvfølgelig også været en række stjernespillere i truppen, hvor den vigtigste af alle gennem tiderne er Francesco Totti. AS Roma-legenden spillede 619 kampe og lavede 250 mål i Roma trøjen, hvilket gør ham til den anden mest scorende spiller i Serie A nogensinde.

Selvom Francesco Totti ikke længere trækker AS Roma trøjen på og løber ind på Stadio Olimpico, har vi hos Holdsport selvfølgelig valgt at tage denne trøje med i vores række af anmeldelser fodboldtrøjer. Dette års AS Roma trøje er produceret af Nike, som har lavet klubbens trøjer siden 2014. Stoffet er af 100% polyester og konstrueret med Nikes eget Dri-FIT teknologi, som hjælper til, at du har altid en komfortabel følelse, når du bruger trøjen. Denne teknologi sørger for, at sved bliver transporteret fra indersiden til ydersiden, så der hurtigere kan ske fordampning! En lækker funktion, der virkelig gør en forskel på en varm sommerdag.

Når man kigger på den nye Roma trøje, er det de helt klassiske Roma farver, der fanger synet. Den røde farve er super karakteristisk for holdet fra den italienske hovedstad. Derudover er den kombineret med den orange farve i kraven, som vi også kender fra Roma fodboldtrøjerne. På fronten af trøjen på den røde base ser man et mønster. Dette mønster symboliserer en rustning, som skal symbolisere det ubrydelige bånd mellem AS Roma og deres fans! Derudover skal mønsteret give et indtryk af, at spillerne løber på banen i deres rustning og klar til at kæmpe. Designet er faktisk utrolig lækkert. Det fungerer super godt, og der er ingen tvivl om, at Roma trøjerne måske har en af de lækreste farvekombinationer overhovedet. Det spiller bare! Samtidig er det blevet en helt klassisk ting at give fansene lidt ekstra klubfølelse ved at vise stolthed og respekt for trøjen. Derfor har Roma trøjen fået mottoet: “ROMA SIAMO NOI” på indersiden af trøjen i nakken omgivet af en krans, hvilket betyder: “VI ER ROM”! Derudover er der ikke så meget nyt på den nye Roma trøje.

roma trøje

Roma logo på brystet!

Romas logo er måske et af de mest interessante logoer, der overhovedet findes på fodboldtrøjer. For hvad i alverden betyder det logo? Holdsport har kigget nærmere på sagen. Selve logoet består af et skjold, der er delt op i to med den mørkerøde og orange farve. På skjoldet ser man en ulv med to børn siddende under sig. Det virker en smule specielt i sig selv - men for at finde betydningen skal man kigge lidt i historiebøgerne. Disse to børn siddende under ulven er Romulus og Remus, som ifølge myten er grundlæggerne af Rom.

roma logo


Få fingrene i din Roma trøje i dag

Holder du med storholdet fra den italienske hovedstad, så skaf dig din helt Roma trøje i dag! Hos Holdsport finder du et stort udvalg af nyeste fodboldtrøjer til de bedste priser.

Vil du læse mere?

Dortmund trøje

AC Milan trøje

Napoli trøje

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner