AC Milan trøje | Milan fodboldtrøje til den bedste pris her!

AC Milan er uden tvivl et af de største hold gennem tiderne i Italien. På trods af fordums styrke er AC Milan ikke med samme slagkraft, som man har kendt dem før i tiden. Storholdet fra Milano indtager blot en 4. plads i Serie A i skrivende stund. Selvom fjerdepladsen måske ikke lyder så slemt i sig selv - men kigger man på hvor mange point, der rent faktisk skiller Milan og førerholdet Juventus, så ser det pludselig en anelse sort ud! Efter 16 kampe er de allerede 19(!) point efter Juventus, hvilket virker som en fuldstændig umulig opgave at overkomme. En af grundene kan naturligvis tilskrives det materiale, som Gattuso har at arbejde med, som på ingen måde er stjernespækket som mandskabet fra Torino. AC Milan er ikke sluttet i top 3 siden 12/13-sæsonen, hvor der i mellemtiden har været et hav af midterplaceringer. Måske er i år året, hvor AC Milan endelig skal op og blande sig i toppen igen. Hvis du holder med AC Milan og endnu ikke har fået fat i din AC Milan trøje, så finder du din fodboldtrøje til de bedste priser her!

ac milan trøje

Der findes ikke mange fodboldkendere, der aldrig har hørt om AC Milan. Storklubben fra Milano har som nævnt ikke samme styrke som før i tiden, men dette ændrer ikke på, at det er en af de mest vindende klubber i Italien - og rent faktisk i hele Europa. Det er ikke hvem som helst, når Milano-klubben løber på banen. Gennem tiderne er det blevet til 18 mesterskaber, 7 Champions League titler og 5 Coppa Italia titler. Der er ikke mange klubber, der kan prale af så mange trofæer både på nationalt og internationalt plan. Derudover har der været så mange legender, at vi slet ikke ville have tid til at remse alle navnene op. Blot for at give et indblik i den stjerneparade, giver vi en lille opremsning. Blandt andre Paolo Maldini, Marco van Basten, George Weah og vores helt egen danske legende Jon Dahl Tomasson har trukket den røde og sorte AC Milan trøje over hovedet gennem tiden.

Denne sæsons AC Milan trøje er produceret af Puma, hvilket er et stort skifte, eftersom Adidas har produceret AC Milan trøjerne i et årti! Derfor har det været særligt interessant at følge den nye trøje fra Milano, om de kunne finde på noget nyt og spændende. Trøjen er lavet i 100% polyester og med Pumas egen svedtransporterende teknologi indbygget i stoffet. Det betyder, at trøjen hjælper med at flytte fugt og sved fra indersiden til ydersiden, så fugten hurtigere kan fordampe. Det giver dig en lækker, komfortabel følelse under hele træningen eller kampen, så trøjen ikke klæber sig fast til kroppen.

Designet på denne nye AC Milan trøje går på ingen måde over i historien. Det hele klassiske Milano-look er bevaret. Farverne er de helt klassiske, som vi forbinder med AC Milan, og som går helt tilbage til en af klubbens grundlæggere, Herbert Kilpin, der udtalte: “Vi vil være et hold af djævle! Vores farver vil være rød som ild og sort, som den frygt vi vil fremkalde i vores modstandere”. Det betyder naturligvis, at AC Milan trøjen stadig er stribet i sort og rød. Skulderpartiet og ærmerne er lavet helt sorte med en rød stribe henover toppen. For at gøre fodboldtrøjen endnu stilet og til en ægte italiener, har Puma valgt at tilføje en helt sort polo-krave og knap omkring halsen. Overordnet set fungerer designet rigtigt godt og en helt traditionel trøje fra Milan. Især overgangen mellem det sorte skulderparti og de sorte striber fra maven og ryggen flyder rigtig godt sammen, hvilket får trøjen til at fungere som i helhed. Et virkelig lækkert designmæssigt træk.

ac milan trøje

AC Milan logo på brystet af trøjen

Det ovale AC Milan logo har en rød kant. I toppen af AC Milan logoet står der “ACM”, som selvfølgelig betyder Associazione Calcio Milan og i bunden af logoet 1899, som var året den italienske storklub havde sin spæde start. I midten af AC Milans logo ser man en cirkel, der er delt op i to. På den venstre halvdel af cirkel ser man de sorte og røde striber, som vi i forvejen kender fra trøjen, men hvad betyder den anden halvdel af logoet? Den højre side af logoet består af et rødt kors på en hvid baggrund. Dette er simpelthen byen Milanos skjold, som er repræsenteret her.

ac milan logo

Bedømmelsen af AC Milan trøjen

Den nye AC Milan trøje er en helt klassisk udgave af en trøje fra storklubben i Milano. Der er ikke så meget nyt under solen - farverne er det samme, striberne er de samme. Der har altså ikke været en mærkbar forskel på Puma eller Adidas som producent af Milan trøjerne.

Til gengæld kan Milan som nogle af de eneste prale af, at de gennem deres 108 år som klub har været tro mod klubbens farver. Altid har hjemmebanetrøjen i Milano bestået af sort og rød. Nogen, som langt de færreste klubber har gjort.

Få din AC Milan trøje i dag

Hvis du holder med AC Milan, tror du sikkert også på, at Milano-klubben endelig er på vej tilbage mod toppen! Derfor burde du selvfølgelig få fingrene i din egen AC Milan trøje. Her finder du et stort udvalg af fodboldtrøjer - og måske kan du fristes, selvom du ikke holder med AC Milan.


Vil du læse mere?

Dortmund trøje - "Die gelbe Wand"

Napoli trøje - Årets vildeste fodboldtrøje

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner