Dortmund trøje | Læs anmeldelse af den nye Dortmund trøje

Som det eneste hold i Bundesligaen er Borussia Dortmund stadig ubesejrede. En fuldstændig outstanding sæsonstart, hvor det er blevet til 12 sejre og 3 uafgjorte - det betyder naturligvis, at Dortmund suverænt fører den bedste tyske række, hvor de ellers vante favoritter fra Bayern Munchen har haft svært ved at finde fodfæste indtil videre. Dortmund har allerede et hul på 9 point ned til nummer 2 og 3, hvilket vidner om høj kvalitet og stabilitet. Derudover skal man selvfølgelig ikke glemme, at Dortmund lige nu har to danskere i truppen Thomas Delaney og Jacob Bruun Larsen. Hvis du stadig ikke har fået fingrene i din egen Dortmund trøje, så finder du den suverænt bedste pris lige her!

dortmund trøje

Dortmund er uden tvivl en af de største klubber i Tyskland, hvor det er blevet til 8 mesterskaber i klubbens 109 års levetid. Dermed er Dortmund den klub i Tyskland med tredjeflest mesterskaber. Derudover er det blevet til 4 tyske pokaltitler og en enkelt Champions League-titel gennem tiderne. En ganske pæn høst af trofæer, når man tænker på, at den vanlige kæmpe, de skulle slå, hedder Bayern München. Men Dortmund er måske allermest berygtede for deres fans. Klubben har den højeste gennemsnitlige tilskuertal i hele Europa, hvor man snitter over 80.000 tilskuere til hjemmekampene på Signal Iduna Park. Et fuldstændigt vanvittigt tal. Det er her, hvor den berygtede tribune, der går under navnet “Die gelbe Wand”, som er den største stå-tribune i Europa. Ganske enkelt frygtindgydende for modstanderne!

Den nye Dortmund trøje: Gul og sort

Den nye Dortmund trøje er produceret af Puma, som har været lavet trøjer til klubben siden 2012. Det betyder, at den nye fodboldtrøje er lavet af 100% polyester og med Puma egen dryCell-teknologi. Den svedtransporterende teknologi sørger for, at du er komfortabel, og at trøjen ikke klistrer sig fast til kroppen på grund af sved og fugt. Samtidig er der sørget for såkaldte “raglan-ærmer”, der sørger for, at ærmerne følger armenes bevægelse - så føles trøjen altid så naturlig som mulig at have på.

Når man kigger på selve designet, er den første tanke, at dette er en helt klassisk Dortmund trøje. De helt traditionelle farver, gul og sort, er naturligvis farverne, som alle fodboldelskere forbinder med Dortmund - og disse er ikke ændret! Trøjen har en helt gul base på mave og ryg. Derudover har skulderpartiet og ærmerne fået den sorte farve med en gul stribe rundt om overarmen. Til gengæld er den gule farve ikke helt massiv. Der er “gennemsigtig” på en måde, så på de sorte ærmer titter der en masse små gule prikker frem. Det giver et lækkert spil og lidt liv sorte farver. Det løsner en smule op for farvekombinationen, så det ikke blot virker som nogle “blokke”, der er sat sammen. Henover lænden står “Dortmund” skrevet med sorte bogstaver, og oppe i nakken står der “BVB”, som betyder Ballspielverein Borussia. Det er disse tre bogstaver, vi kender fra Dortmunds logo. Puma har altså været gode til at få flettet noget klubfølelse ind på trøjen. Som en sidste detalje har trøjen henover brystet fået et mønster, der ligner et hjerteslag. Det er altså en helt klassisk Dortmund trøje, der egentlig ikke er sprængfyldt med detaljer - men for at være helt ærlig forventer man måske ikke det vilde design fra en tysk arbejderklub!

dortmund trøjedortmund trøje

En ekstra Dortmund trøje: Turneringstrøjen

Som noget helt ekstraordinært har Dortmund fået en EKSTRA trøje til denne sæson. En ny Dortmund trøje kun til at spille turneringer i. Det vil sige, at Dortmund trækker en anderledes trøje over hovedet, når de render på banen til Champions League eller DfB Pokalturneringen. Det kan måske virke som en overkill at have en trøje kun til turneringer - især når man kigger på, hvor lidt de rent faktisk har lavet om på Dortmund trøjen. På turneringstrøjen har de fjernet de sorte ærmer og gjort hele trøjen gul. Henover brystkassen løber der en sort streg, som også fortsætter henover ærmerne. Den sorte streg er ikke lavet helt skarp, men derimod som en “tusch-streg” - som egentlig ser meget cool ud. MEN, var det virkelig nødvendigt at lave en hel ny Dortmund trøje bare for dette?

dortmund trøjedortmund trøje

Som konklusion kan det siges, at den nye Dortmund trøje - hjemmebanetrøjen - egentlig er meget cool. Det er en helt klassisk fodboldtrøje fra Dortmund med de traditionelle farver og udtryk, som vi kender hos Dortmund. Især skulderpartier og ærmerne har fået en ekstra fed effekt med den lidt “gennemsigtige” gule farver, som virkelig gør noget godt for trøjen. Til gengæld er der ikke meget nyt på trøjen.

Få din egen Dortmund trøje i dag!

Hvis du skal ud og have fat i den nye Dortmund trøje, enten hjemmebane eller turneringstrøjen. Her kan du finde begge trøjer, og du kan endda få trykt Thomas Delaney eller dit eget navn på ryggen af din nye fodboldtrøje!

Vil du læse mere?

New Balance løbesko - Komfortabel og perfekt til træningsturene

Napoli trøje - Årets vildeste design

Select fodbold - Absolut fantastisk fodbold

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner