SELECT fodbold | Fodbolde af høj kvalitet

select-fodbold
indhold.svg

De fleste fodboldspillere i Danmark har haft mange forskellige fodbolde mellem fødderne. Bolden som er med til at gøre det hele muligt - lave alle de frække driblinger og finter, lækre mål eller bare helt almindelige indersideafleveringer. Til gengæld er der nok især et enkelt mærke, som har været brugt ekstra meget i Danmark, når det kommer til fodbolde. Det er naturligvis en SELECT fodbold, vi taler om. Disse bolde er uden tvivl klassikere, når det kommer til fodbolde. I denne omgang har vi haft en SELECT Brilliant Super fodbold forbi Holdsport til en anmeldelse i samarbejde med Billigsport24, hvor du også finder en en masse andre fodbolde til gode priser!

På trods af at Superligaen ikke ligefrem blandt sig i den europæiske elite, betyder det ikke, at de går ned på udstyret, når der fløjtes op til kamp i den bedste række i Danmark. Her bruger de bedste danske hold selvfølgelig fodbolde af allerhøjeste kvalitet. Denne fodbold, Brilliant Super TB, er en del af Pro-Serien fra SELECT. Navnet indikerer i sig selv, at der er tale om en bold fra øverste hylde. Men et fancy navn er selvfølgelig ikke nok i sig selv til at kvalificere fodbolden til en klasse fodbold! Derfor har vi selvfølgelig valgt at teste denne SELECT fodbold.

Hos den danske producent har missionen altid været at skabe fodbolde, man kan stole på. Fodboldene fra SELECT har derfor altid været designet til at være pålidelige med et forudsigeligt svæv og det perfekte opspring, så fodboldens opspring hverken bliver for højt eller for lavt. Det var også det mærke, der var den første til at skabe en bold med 32 felter - men hvorfor er antallet er felter egentlig vigtigt? Førhen konstruerede man fodboldene med 18 felter, hvilket gjorde det fuldstændig umuligt at lave en “perfekt” rund fodbold. Den runde form er essentiel for aerodynamikken for at opnå det mest stabile og forudsigelige svæv. Derfor konstruerede Eigil Nielsen, grundlæggeren af SELECT, en revolutionerende fodbold med 32 felter. Af de 32 felter er der 20 sekskanter og 12 femkanter.

select fodbold

Fodboldens opbygning

Brilliant Super TB er selvfølgelig også en 32-felters fodbold, som alle andre SELECT fodbolde. Derudover er der tilføjet ‘TB’ til navnet, som betyder ‘thermal bonded’. Felterne smeltes sammen, og der er derfor ingen syningerne til at forstyrre berøringen med bolden eller svævet i luften - endnu en hjælp til det forudsigelig svæv! Det betyder også, at disse bolde absorberer minimalt vand og bevarer tæt på den oprindelig vægt selv i vådt vejr. Ventilen er konstrueret i et gummimateriale med en såkaldt “Double-Lock”-system, som er med til at sikre, at bolden holder på luften. Det betyder, at luften skal slippe gennem to porte for at slippe ud. Overfladen på denne SELECT fodbold er lavet af syntetisk læder, som giver bolden en stærk og holdbar overflade med en ensartet følelse hele vejen rund. Lige under overfladen ligger der et 4 mm tykt lag af skummateriale, som sammen med overfladen giver bolden et lækkert og blødt touch. I kombination med overfladen giver det en følelse af, at bolden er lettere end andre fodbolde på trods af, at den har den samme vægt som traditionelle fodbolde. Inderst inde finder man naturligvis blæren, som SELECT kalder for Zero-Wing. Den er fremstillet i naturlatex og med et balancepunkt modsat ventilen for at sikre stabilitet. På den måde er det ikke kun ydersiden, der er så rund som muligt - det er også blæren.

Selve fodboldens look er stort set magen til alle andre SELECT fodbolde. Et helt klassisk look, hvor der ikke er så mange dikkedarer. Fodbolden er på ingen måde grim - men det er tydeligt, at funktionaliteten og kvaliteten over designet. Hvis man eksempelvis kigger på dette års Champions League fodbold, hvor man har gjort virkelig meget ud af designet - her har man lavet nogle af felterne stjerneformede! SELECT holder sig til nogle “trekanter”, der får de femkantede felter til at ligne stjerner. Derudover kan man selvfølgelig få fodbolden i forskellige farver, der passer til behov og temperament!

select fodbold


SELECT fodbold 'Brilliant Super TB': Sådan føles den!

Nu ved vi så, hvordan bolden er konstrueret - men hvordan føles den egentlig mellem fødderne? For at bruge boldens navn: Brilliant! Der er slet ingen tvivl om, at det er et styks kvalitet, der ligger mellem fødderne. Når man tager de første berøringer, kan man tydeligt mærke den lækre følelse, bolden giver. Selv når man jonglerer lidt med bolden, er det hele tiden let at kontrollere - ingen mærkelige opspring eller besynderlig bevægelser (medmindre at teknikken selvfølgelig ikke er til at kontrollere bolden!) Ved afleveringer føles denne SELECT fodbold også i særklasse! Det er let at afveje sin aflevering præcist, som man nu engang forsøger at udføre den - med power eller uden power. Det føles hele tiden naturligt. Også når man modtager bolden, er den let at tæmme igen på trods af hårde afleveringer - det lækre touch, man har med bolden spiller virkelig ind her. På lange afleveringer og afslutninger på mål har også masser af kontrol! Bolden svæver til at regne med - bolden tager, hvad den får givet!

Vil du læse mere?

Atletico Madrid trøje

Napoli trøje

New Balance løbesko

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner