Atletico Madrid trøje | Find din nye Atletico trøje her

atletico-madrid-troje

Atletico Madrid trøje

I løbet af de seneste år har Atletico Madrid fået etableret sig som en fast del af toppen i den spanske La Liga, og måske som den eneste reelle udfordrer til de to spanske giganter, Barcelona og Real Madrid. Nu er der spillet lidt over en tredjedel af sæsonen i La Liga, og Atletico indtager en tredjeplads - kun tre point efter Barcelona. Den bedste, spanske række var været en stor omgang rod i år, og er slet ikke til at blive klog på. Holdene slår hinanden på kryds og tværs, hvilket blandt andet har sendt rivalerne fra Real Madrid helt ned som nummer 5, hvilket kun er til stor glæde for Atletico Madrid! Selv på den internationale scene har Atletico Madrid slået fast, at de skal medregnes, når man snakker om nogle af de bedste hold i verden. De er stensikkert videre til 1/8-delsfinalen med 12 point efter 5 kampe. Hvis du er fan af Atletico burde du finde din nye fodboldtrøje! Her hos Holdsport finder du din nye Atletico Madrid trøje. Atletico Madrid trøjerne er fundet frem til de bedste priser - både hjemmebane, udebane og tredjetrøje!

atletico madrid trøje

Lillebror fra hovedstaden: Den nye Atletico Madrid trøje

Selvom Atletico har hjemme i den spanske hovedstad, er der ingen tvivl om, at Atletico altid har været lillebror i forhold til Real Madrid, som er blandt de allerstørste klubber i verden! Det betyder dog ikke, at Atletico Madrid aldrig har vundet noget! Siden klubbens grundlæggelse i 1903 har de formået at hive 10 mesterskaber i hus - senest i 2013/14, hvor de også var i Champions League-finalen mod storebror fra Real Madrid. Desværre for Atletico blev det ikke til mere end mesterskabet 13/14-sæsonen. På trods af at Atletico er nået frem til finalen i Champions League 3 gange, har de aldrig trukket sig sejrrigt ud af finalen. Tre finaler uden sejr er smerteligt i sig selv, men det bliver på ingen måde bedre af, at to af gangene har modstanderne været Real Madrid - i både 13/14 og 15/16. Derudover har Atletico også vundet Copa Del Rey-trofæet 10 gange. Antallet af trofæer er måske ikke på højde med de andre europæiske storklubber, men der er ingen tvivl om, at det er en klub, der kommer til at holde fast i toppen! Selvfølgelig skal det også nævnes, at klubben har været med til at udvikle nogle af de bedste angribere i nyere tid, hvor man blandt andre kan nævne Agüero, Falcao, Torres og Diego Costa! Derfor er den nye Atletico Madrid trøje selvfølgelig udvalgt til Holdsports artikelserie om fodboldtrøjer.

atletico-madrid-troje-2.jpg

Dette års Atletico Madrid trøje er produceret af Nike. Stoffet er lavet af 100% genanvendt polyester og indeholder Nike helt egen teknologi i stoffet! Det betyder, at der er tale om Nike Breathe-stof, som sørger for at holde dig komfortabel og afkølet, når du tager trøjen i brug. Du undgår, at fodboldtrøjen klistrer fast til kroppen, når du sveder, fordi denne teknologi sørger for, at fugt og sved føres fra inderside til yderside og fordamper! En lækker funktion, der sørger for, at du altid føler dig godt tilpas i trøjen.

Siden 1911 har Atletico Madrid trøjen praktisk talt ikke ændret sig udover på detaljerne. Fra 1903-1911 havde trøjerne været blå og hvide. I 1911 blev de stribede i rød og hvid med blå shorts og røde strømper - og sådan har de praktisk talt set ud siden! Det er sjældent, at en klub har været så tro mod deres look. Det betyder til gengæld også, at der ikke er så mange nyheder på den nye fodboldtrøje fra Atletico Madrid - men der er dog nogle små, lækre detaljer hist og pist! Trøjen er naturligvis rød med hvide striber. Men i stedet for kun de klassiske striber, er striberne blevet peppet op med et zig-zag mønster på midten, som lader striberne skifte farve på midten. En detalje, der virkelig puster liv i de ellers helt klassiske (og måske en smule kedelige) striber. Ryggen er primært rød, hvor den kun går nogle hvide striber en lille smule op. Derudover har de røde striber fået blå zig-zag i bunden. Der er virkelig gjort noget ved striberne for at give ekstra liv til trøjen.

Atletico Madrid logo: Hovedstadens våben

På trods af at Atletico Madrid er ved at etablere sig i toppen af europæisk fodbold, er Atletico Madrids logo ikke et af de mere velkendte. Det fleste ville med al sandsynlighed ikke kunne fortælle, hvad et Atletico logoet rent faktisk består af! Logoet er formet som et skjold, og oppe i venstre hjørne ses en bjørn, der strækker sig op mod et træ. Det virker måske som en underlig ting at putte på et logo til et fodboldhold - men selvfølgelig er der en baghistorie! Bjørnen og træet er en del af hovedstaden Madrids våben, som går helt tilbage til middelalderen. Derudover er der 7 stjerner rundt om bjørnen, som repræsenterer de mest skinnende stjerner fra stjernebilledet ‘Ursa Major’ - eller på dansk ‘Store Bjørn’! Resten af Atletico Madrid logoet udgøres af røde og hvide striber, som vi kender det fra fodboldtrøjen.


Køb din Atletico Madrid trøje i dag

Holder du med lillebror fra den spanske hovedstad? Så kan du skaffe dig den nye Atletico Madrid trøje. Du finder fodboldtrøjen fra Atletico Madrid billigst her. Her er der fodboldtøj fra de største klubber i verden, og du kan endda få fodboldtrøjer med tryk!


Vil du læse videre?

New Balance løbesko - Lækker, blød og komfortabel!

Bayern München trøjer - Den tyske stormagt!

Fodbolde - Den nye Champions League bold

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner