Napoli trøje | Køb Napoli fodboldtrøje til skarp pris!

napoli-troje
napoli trøje

Den italienske klub SSC Napoli har haft en turbulent eksistens i de 92 år, som klubben har eksisteret. Klubben er rykket op og ned flere gange og har endda været gennem en konkurs tilbage i 2004. Det betød, at det italienske fodboldforbund placerede Napoli i Serie C, klubben blev opkøbt og skiftede navn til Napoli Soccer. På trods af en misset oprykning efter første sæson i Serie C, rykkede Napoli op i Serie B året efter og tog det gamle navn tilbage SSC Napoli. Kun én enkelt sæson i Serie B var nødvendig, før Napoli atter var at finde i Serie A. Siden da har Napoli stort spillet med i toppen af Serie A. På trods af at Napoli ikke kategoriseres som en de absolutte giganter, leger de stadig med i sub-toppen. Derudover har den nye Napoli trøje er af de mest interessante trøjer, der længe er set! Hvis du skal have fingrene i den nye Napoli trøje, hvor du finder et stort udvalg af fodboldtrøjer!

Som tidligere nævnt, er det nok de færreste, der anser Napoli for at være blandt de allerstørste klubber i verden. Det kan man også tydeligt se på antallet af trofæer, som Napoli rent faktisk har været i stand til at fylde i trofæskabet i tidernes løb. Det er blevet til 2 mesterskaber, 5 Coppa Italia og 1 UEFA cup-titel. Det er selvfølgelig vigtigt at have in mente, at Serie A har været præget af kæmpe klubber, som Juventus, AC Milan og Inter Milan, som har snuppet langt de fleste mesterskaber i Italien. Sidst Napoli hev mesterskabet hjem var helt tilbage i 1990(!), hvor man havde ingen mindre end Diego Maradonna i truppen.

Den nye Napoli trøje: Fyldt med detaljer

Den nye Napoli trøje er produceret af Kappa, hvilket gør det til den første Kappa trøje, som Holdsport anmelder! Selvom Kappa på ingen måde er den største trøje-producent, er det alligevel en trøje af en vis kvalitet. Fodboldtrøjen er lavet i 92% polyester og 8% elastan. De fleste andre producenter laver trøjerne af 100% polyester, hvilket gør Kappas trøjer lidt ekstra interessante. Det betyder, at fodboldtrøjerne er lidt mere fleksible og kan give sig lidt i forhold til andre - hvilket skyldes det elastiske elastan! Derudover er Kappas Kombat Gara teknologi indkorporeret i trøjen, som sørger for at lede sved og fugt vægt fra kroppen.

Ved første øjekast er den nye Napoli trøje ser man et mosaik mønster i forskellige nuancer af den klassiske italienske blå farve. Derudover er fodboldtrøjen er prydet med vild pangfarve i neongul, som trækker øjnene væk fra detaljerne fra den blå “mosaik”. Derfor lægger man ikke mærke til den vilde detalje, som egentlig gemmer sig på trøjen. Det tog lidt lidt tid, før man virkelig ser, hvad der sker i mønsteret! Når man kigger godt efter, opdager man, at Kappa har brugt nuancerne til at skabe et helt unikt motiv på Napoli trøjen: en panther, som skulle symbolisere power og Napoli’s dyriske instinkter! Måske denne sæsons vildeste design, der virkelig giver noget power til den nye fodboldtrøje. Som tidligere nævnt bliver blikket fanget af de neongule striber, der løber lodret ned fra skulder til armhule - og her kan man altid diskutere, hvor godt denne farve egentlig passer ind på trøjen. Hver sin smag! Samtidig har Kappa virkelig valgt at markere deres sponsorat ved at neongule Kappa-logoer hele vejen ned langs siden af trøjen. Den gule farve passer måske ikke særligt godt sammen med resten af trøjen, så det er en smule ærgerligt, når et hold endelig har valgt at gøre en masse uden af designet. Derudover har trøjen fået en krave med neongul kant og knap.

napoli trøje

Holdsport anmelder: Napoli trøje

  • Kappa som trøjeproducent er virkelig spændende! Man føler, at de har gjort lidt ekstra ud trøjen ved at indføre elastan, som sørger for at trøjen er fleksibel alle de rigtige steder. Det gør trøjen virkelig komfortabel, uanset om man er bredskuldret eller ej
  • Panther-designet er virkelig, virkelig fedt! Der er gjort noget ekstra ud af at skabe liv i trøjen. Det er er altid spændende, når fodboldtrøjerne tør at bevæge sig væk fra det traditionelle og halvkedelige design, som mange klubber bruger år efter år efter år.
  • Den neongule farver trækker ned. Den dur overhovedet ikke. Som tidligere nævnt, er det virkelig ærgerligt, at man laver et fedt og nytænkende design - og at man så samtidig vælger at fjerne fokus fra det innovative ved at hamre en pangfarve ind på trøjen, som slet ikke matcher resten af trøjen


Køb din Napoli trøje hos UnitedSport.dk

Hvis du er fan Napolitanerne og endnu ikke har fået fingrene i din nye Napoli trøje, finder du den her! Hjemmebanetrøjen - og du kan endda få tryk på din fodboldtrøje. Så uanset om du skal have dit eget navn eller din yndlingsspiller på ryggen, så er dette stedet!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner