Vandrestøvler | Fodtøjet til din vandretur

Salomon 3.jpg

Er du helt vild med at vandre? Så er det et must at have ordentligt fodtøj til hvor end du skal hen i verden. Om det er en tur i den lokale skov, en tur over et afrikansk bjerg eller Caminoen der kalder, så er det vigtigt at være ordentligt klædt på til det. Men hvorfor er det så vigtigt at benytte et par vandrestøvler? Ja, det er der mange gode årsager til. Det vil vi komme nærmere ind på i denne artikel, som Holdsport bringer i samarbejde med Billigsport24. Vi kigger lidt nærmere på, hvad du skal være særligt opmærksom på når du skal vælge vandrestøvler. Du kan se nærmere på Billigsport24’s store udvalg af vandrestøvler og finde nøjagtig det par, som du har brug for.

Vandrestøvler: Hvad er vigtigt?

Når du skal ud og vandre, så er der flere ting du skal overveje inden du køber dit fodtøj. Først og fremmest skal underlaget overvejes. Er der tale om et meget ujævnt underlag, så er det ekstremt vigtigt at have et par gode vandrestøvler. Her er det ikke kun den øgede støtte i anklerne, som en vandrestøvle tilbyder, du skal tænke på. Vadestøvlen øger samtidig også bedre støtte til resten af kroppen som knæ og ryg når du skal ud på ujævne underlag. Vandrestøvlen er kort sagt det sikre alternativ når du skal gå langt i ujævne terræner med en oppakning.

Når du skal vælge en vandrestøvle, er det også vigtigt at tage højde for klimaet, som du skal vandre i. Du vil med stor sandsynlighed søge et par vandrestøvler, som er vandtætte. Det er du sikret med støvler, som har Gore-Tex membranen. Gore-Tex membranen er udviklet til at holde dine sko tørre i alle former for terræn, og her er du sikret en 100% vandtæt løsning, som samtidig er åndbar. Gore-Tex membranen er den mest anerkendte teknik, som de store mærker benytter på deres vandrestøvler, heriblandt Salomon og Ecco. Vandrestøvler med Gore-Tex membranen er det nemme valg, da det sikrer dig en vandrestøvle til alle klimaer.

Salomon vandrestøvler: Outdoor kongen til gode priser

Hvis du er interesseret i vandring og generelt outdoor aktivitet, så kender du med garanti Salomon. Salomon har i en lang årrække været førende på dette marked, og du er med Salomon helt sikker på, at du får kvalitet. Salomon er en fransk familievirksomhed, som blev grundlagt i 1947 af François Salomon, hans kone og søn Georges. Virksomheden blev i 1997 opkøbt af Adidas, som dog valgte at sælge Salomon videre i 2005 til Amer Sports, som i dag ejer virksomheden. De mange års erfaring i branchen gør, at du altid er sikret et produkt af højeste kvalitet og Salomon forsøger altid at være innovative og benytte den nyeste teknik i deres vandrestøvler.

Vandrestøvlerne fra Salomon er fantastiske, og topstøvlen fra Salomon hedder Quest 4D 3 Gore-Tex, som både fås i en model til herre og kvinder. Støvlen har, som navnet indikerer, selvfølgelig Gore-Tex membranen. Derudover er du med EVA hæl og Salomons 4D Advanced chasis sikret maksimal komfort for foden. Non Marking Contagrip er med til at sikre at din støvler er skridsikre. ORTHOLITE skummet i indersålen skaber sammen med kvalitetslæderet en mere kølig, åndbar og tør fornemmelse i denne fantastiske vandrestøvle.

Salomon.jpg

Udover topmodellen fra Salomon, så kan du også finde nogle af deres andre fantastiske vandrestøvler. En vandrestøvle med Gore-Tex membranen kan findes helt ned til 799,-, hvis du er til en lidt billigere udgave.

Ecco vandrestøvler: Den store, danske udfordrer

Kigger du efter vandrestøvler, så vil du måske også overveje at kigge i retning af den store danske spiller på markedet, nemlig Ecco. Ecco blev stiftet i 1963 af Karl Toosbuy, og har siden produceret fodtøj i mange forskellige afskygninger. Ecco er virkelig på vej frem indenfor outdoor, og satser meget stort på innovative løsninger på de funktionelle kvaliteter. Her satser man hårdt på at udvikle læderkvaliteterne og 360 Gore-Tex membranen, som f.eks. ses på modellen Ecco BIOM Venture TR Gore-Tex. 360 Gore-Tex membranen er vandtæt som den normale Gore-Tex membran, men den er mere åndbar end sin forgænger. Læderet på støvlens overdel er lavet i YAK læder, som er en af de mest åndbare og slidstærke lædertyper du kan finde. Du finder altså med denne model en af de mest innovative vandrestøvler på markedet, som uden tvivl er af højeste kvalitet. Er man til en mere klassisk vandrestøvle, så er ECCO XPEDITION III Gore-Tex et sikkert valg. Denne model findes både til damer og herrer.

Ecco.jpg

Billige vandrestøvler?

Hvis du har brug for et par vandrestøvler til din næste store vandretur, så bør du kigge nærmere på nogle af de omtalte vandrestøvler. Kig ind forbi Billigsport24, hvor du finder et stort udvalg af både Salomon og Ecco vandrestøvler til nogle meget skarpe priser. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner