Håndboldskole - Tilmelding, betaling, kommunikation i ét

Den årlige håndboldskole i børnenes sommerferie kan være stressende at stå for.  At holde styr på tilmelding, antal betalinger, programplanlægning og meget mere er både tidsdrivende og omsiggribende. Al dette påstyr forsvinder ved hjælp af administrationsværktøjet Holdsport og de indbyggede funktioner angående sportscamp, som mindsker de administrative udfordringer, man har som ansvarlig for en håndboldskole. Appen er gratis at tilgå.

Håndboldskole

På Holdsport er funktionen navngivet "Event". Den kan tilgås, hvis man har oprettet en "Klub", som det hedder i systemet. Herfra er det let at oprette en håndboldskole med alle de fornødne informationer. Man sørger for at:

  • Navngive eventet/håndboldskolen
  • Sætte max. antal deltagere, inden tilmeldingen automatisk lukker
  • Definér en sportsgren og et tidsinterval for både tilmelding og deltagelse
  • Sætter en pris for deltagelse i håndboldskolen
  • Tilføjer et kontonummer

Dernæst genererer Holdsport automatisk et link a la det øverste på denne side, hvor børn/forældre til børn nemt og problemfrit kan udfylde sine informationer, tilmelde sig og betale på én og samme tid.

Håndboldskole
Her indtaster den ansvarlige priserne for selve håndboldskolen pr. deltager. Tillægsydelsen "Håndbold, børnestørrelse" er i dette eksempel et valgfrit tilkøb for hver deltager.

Inkluderet i den årlige håndboldskole i skolernes sommerferie får børnene ofte et sæt spillertøj med i købet - altså prisen for at deltage. Her har hver spiller naturligvis mulighed for at vælge sin egen størrelse trøje, shorts, strømper og alt andet, det indebærer. På Holdsport hedder funktionen "Tilmeldingsvalgmuligheder".

Håndboldskole
Den ansvarlige for håndboldskolen navngiver selv de materialer, der indgår i tilmeldingsprisen. I eksemplet her er det derefter op til det enkelte barn eller dets forælder at vælge størrelse Small, Medium eller Large i både trøje og shorts.

Når det på et tidspunkt bliver tid til at bestille tøjet hjem i de rigtige størrelser, er Holdsport også behjælpelig. Administratoren får nemlig et visuelt overblik over alle de samlede antal tilmeldingsvalg, deltagerne har udvalgt i oprettelsesprocessen. Man skal dermed ikke bruge tid og ressourcer på at optælle samtlige medlemmers tøjvalg én for én. Har man ansvaret for flere hundrede børn, er denne funktion en stor fordel.

Håndboldskole
Her ses, hvordan en specifik håndboldskoles materialevalg fordeles på 60 tilmeldinger.

Håndboldskolen er nu oprettet, linket er lavet og børnene kan nu melde sig til. Har du som ansvarlig for arrangementet lyst til at benytte andre Holdsport-funktioner til at simplificere arbejdet, foreslås det at forsøge sig med andre gratis funktioner på onlineplatformen. 

Næsten en halv million brugere benytter sig af Holdsports basale hold- og klubfunktioner såsom aktivitetsoprettelse og de heraf følgende smartphone-notifikationer, så deltagerne altid ved, hvornår næste aktivitet finder sted. Opret dig helt omkostningsfrit ved at klikke på "Opret profil" øverst i højre hjørne på denne side og udforsk Holdsport-universet.

Håndboldskole
Sådan ser kalenderen ud i Holdsport. Håndboldskolens aktiviteter kan indebære eksempelvis træning, frokost og sjov og ballade som her.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner