3 gode råd til den perfekte afslutningsfest

indhold.svg

Vi nærmer os afslutningen på udendørssæsonen i fodbold. Det er allerede begyndt at blive tidligt mørkt, og måske har du tilmed taget handskerne i brug til jeres seneste træning eller kamp. At fodboldsæsonen slutter betyder dog ikke, at du ikke længere skal se dine fodboldkammerater. Nu er det nemlig tid til den årlige afslutningsfest! Men hvordan holder man den perfekte afslutningsfest, som fejrer jeres holds seneste års flotte meritter og forfærdelige nedture på perfekt vis? Det kan du læse mere om i dette skriv.

Find en fast dato i god tid

Alt afhængig af hvor mange spillere I er på jeres hold, vil der være større mulighed for en høj repræsentation fra holdet til afslutningsfesten, hvis der er blevet fastlagt en dato i god tid. Derfor bør festarrangørerne gå sammen forholdsvis tidligt på sæsonen for at få de mest basale aftaler på plads. Nogle fodboldhold melder allerede ud, hvornår afslutningsfesten finder sted, når sæsonens første kamp skydes i gang.

Når datoen er lagt fast, har du desuden bedre mulighed for at finde det perfekte outfit til aftenen. Er du kvinde, kan du eksempelvis gøre dette på 2-biz, hvor du finder en masse fede efterårskollektioner i øjeblikket. 

Fællesspisning og sjove kåringer

Når dagen kommer, hvor I skal holde jeres afslutningsfest, er det en god idé at starte med noget fællesspisning i klubben eller i nogle lokaler, som I har lejet. Mange hold vælger at holde deres fest efter sæsonens sidste kamp, hvorfor spillerne blot kan blive ude i klubben efter slutfløjt for at drikke øl og hygge med holdkammeraterne. 

En afslutningsfest er ikke afhængig af en lækker 3-retters menu. Derimod er det vigtigt, at I tømmer bødekassen for penge i Tyskland eller lignende, hvor I får købt ind til alt, hvad ganen kan indtage af våde varer: Øl, shots, ciders og så videre. 

Du og eventuelt en af dine holdkammerater kan også vælge at peppe festen en smule op ved at stå for en række kåringer i løbet af aftenen. Dette kan bringe lidt smil på læberne og vække minder om sjove episoder i løbet af sæsonen. Her kan i kåre alt fra “årets bommert” til “årets træningsflid” eller “årets mål” og meget andet. 

Hvor går turen hen efterfølgende? Hav styr på det meste

Til en god afslutningsfest er der styr på det meste. Som festarrangør har du muligvis sørget for alt lige fra taxier ned til byen til hvilket diskotek, I skal være på… Hvor i tilmed også har sørget for at tilkøbe alkohol inden ankomst. 

Sagen er den, at afslutningsfesten er den aften på året, hvor I endelig kan slå jer løs som fodboldhold og bruge alle de penge, som I har samlet ind til bødekassen i løbet af en sæson. Derfor er det okay, at I forkæler jer selv en smule og tér jer en smule som konger/dronninger i løbet af aftenen. 

Typisk vil diskotekerne og barerne i de første måneder af november være fyldt med fodboldhold, som holder afslutningsfest, idet mange holds sæsoner slutter i den samme weekend. Du vil komme til at opleve en fed og anderledes stemning! 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner