Skal klubhuset sættes i stand?

Holdsport og foreninger er én af hjørnestenene i Danmark, og for mange er sundhed og motion kun anden prioritet i forhold til det sociale sammenværd. Her er klubhuset ofte samlingspunktet, som danner rum om masser af hygge og gode timer. 

Med tiden kan klubhuset dog hurtigt blive slidt og trænge til en kærlig hånd. Et slidt klubhus er ikke nær så hyggeligt, så måske er det på tide at arrangere en arbejdsweekend, så klubhuset kan blive sat i stand. Hvis klubben har engagerede medlemmer, behøver det ikke at være tage lang tid – og materialerne behøver heller ikke at koste en formue.

Herunder kan du finde en liste over de ting, som I bør overveje at få ordnet, når klubhuset skal have en kærlig hånd.

football-2778583_1280.jpg

Nyt lag maling

Et nyt lag maling indvendigt kan gøre rigtig i forhold til at forny klubhusets udseende. Det er samtidig også en nem opgave, og hvis klubhuset tømmes for møbler, bliver det nemt at få malet væggene.

Hvis der er tale om et mindre klubhus, er det en god idé udelukkende at vælge lyse farver til væggene. I et større rum kan man eventuelt vælge en mørkere farve til en enkelt væg for at skabe mere hygge.

Grundig rengøring og oprydning

Forhåbentligt bliver dit klubhus regelmæssigt gjort rent, men der er gode muligheder for at få lavet en ekstra god rengøring, når I alligevel har fået tømt klubhuset for møbler. Samtidig bør I også gennemgå klubhusets inventar og få smidt alle unødvendige ting ud.

Hvis I mistænker, at der er meget som er ubrugeligt, kan det være en god idé at leje en container, så I kan komme af med en masse rod. 

Nye vinduer og døre

Nye vinduer og døre er vigtige i forhold til en renovering af dit klubhus, men samtidig er det også en investering, for klubhuset vil blive billigere at opvarme.

Der vil altid være risiko for, at vinduer bliver smadret, hvis der forgår boldspil i nærheden, og derfor kan sikkerhedsglas være en god idé. Med hensyn til klubhusets facadedør, kan det være en god idé  for eksempel at vælge en facadedør med 3 fyldninger i stedet glas, så risikoen for smadrede ruder bliver reduceret. 

Nyt gulv

Det kan måske virke som et stort projekt at få nyt gulv i klubhuset, men det behøver ikke at være dyrt eller svært. 

Nogle klubhuse har rum med gammelt gulvtæppe, og især her er det en god idé at få nyt gulv. Gulvtæppe er langtfra optimalt, når der er mange mennesker, som færdes i klubhuset.

Et laminatgulv kan være en rigtig god løsning til klubhuset. Denne type af gulv er både billigt og slidstærkt, og samtidig kan I få et flot træ-look. Der findes dog også andre muligheder, hvis der generelt færdes mange personer med sko i klubhuset – for eksempel kan et epoxygulv være den perfekte løsning her. 

Ny underholdning

Forhåbentligt har I fået smidt en masse ud i forbindelse med oprydningen af klubhuset, og det giver mulighed for at tilføje nye ting til klubhuset. 

I skal naturligvis lytte til ønskerne fra klubbens medlemmer, men de vil sandsynligvis først og fremmest sætte pris på ny underholdning i klubhuset. 

Hvis klubbens midler er begrænsede, behøver der ikke at være tale om dyr underholdning. En mulighed kan for eksempel være at spørge klubbens medlemmer, om de har brætspil eller måske et ældre fladskærms-tv, som de gerne vil donere. 

I forhold til underholdning skal I primært prioritere, at der er tale om social underholdning, som klubbens medlemmer kan nyde i fællesskab.

Få en professionel til at tjekke el og vvs

I forbindelse med renovationen af klubhuset, kan det være en god idé at få en professionel til at tjekke el og vvs, så I ved, at der ikke er fejl og mangler. Det vil sikre jer mod uforudsete udgifter i fremtiden.

I kan også vælge at hyre en byggesagkyndig, som kan tage et hurtigt kig på klubhuset og give jer nogle tip til det kommende vedligehold. Det giver tryghed at vide, at der er styr på klubhuset, og at klubben kan bruges huset i mange år fremover. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner