Lån 10000

Det er forholdsvist nemt at blive kreditgodkendt til et indre lån og i langt de fleste tilfælde kan det godt lade sig gøre til trods for du måske ikke er i ordinært arbejde i øjeblikket. Det kræver naturligvis at du ikke er i RKI eller har enorm høj forbrugsgæld allerede, men lad os sige det sådan, sandsynligheden for en godkendelse er høj. Skal du låne 15.000 er det lidt anderledes, men ikke voldsomt.

Hvor er det billigst at låne 10.000 kr?

Hvis du går efter det letteste og hurtigste sted at låne, så er det ikke hos din egen bank du skal henvende dig. De vil straks påbegynde en meget omfattende kreditvurdering af din økonomi for, at sikre du har den nødvendigt tilbagebetalingsevne, med andre ord kan du betale lånet retur og hvad vil det månedlige afdrag betyde for dit rådighedsbeløb. Det er helt fint at være grundig, men når beløbet ikke er større, vil de fleste helst gerne kunne låne både hurtigt og diskret uden af få gennemgået hele økonomien. Det er derfor en enormt stor fordel, at lånefirmaerne uden om banken netop tilbyder lån uden samme grundige og dybdegående kreditvurdering. De blander sig heller ikke i hvad lånet er til, som banken meget ofte vil gøre.

laan-5000.jpg


Lån 5.000 - 10.000 billigst - Sammenlign lån

Det afhænger i meget høj grad af hvilket firma du vælger, der er ikke ens renter og gebyrer i branchen og det er vidt forskelligt hvad det kommer til at koste. Herunder kan du se en sammenligning af priserne for et lån på 5.000 over 12 måneder alt inkl.

5.000 over 1 år

Låneudbyder ÅOP Samlet tilbagebetaling
Samlet udgift
Betaling pr. md
Severium 7,19% 5.196,-
196,-
433/ md Læs mere her


10.000 over 5 år

Låneudbyder ÅOP Samlet tilbagebetaling
Samlet udgift
Betaling pr. md
Lendingwire 14,31% 12.780,-
2.780,-
Kr. 213,- Læs mere her
Lånio 9,53% 12.495,-
2.495,-
Kr. 208,- Læs mere her
Solofinans 21,1% 15.672.-
5.672,-
Kr. 261,- Læs mere her
Sambla 9,51% 12.367
2.367,-
Kr. 198,- Læs mere her
Severium 7,19% 10.396,-
396,-
Kr. 888,- Læs mere her


Vi har valgt at vise forskellen på både lån af 5.000 kroner og 10.000 og det er meget tydeligt, at der er enorm stor forskel. Vi vil derfor naturligvis anbefale at I anmoder om lån fra den billigste ende af.

Skjulte gebyrer, der kan gøre lånet dyrere

Hvad sker der hvis du en måned ikke kan betale? Hvad koster det dig som låner? Hvis du ikke betaler dit afdrag vil långiveren meget ofte igangsætte inddrivelse af hele restgælden, som eksempel tager Leasy 26,08% i morarenter og rykkergebyr på 100 kroner. Det betyder overspringelse af en enkelt indbetaling kan blive en meget dyr omgang.

Priserne på denne hjemmeside
Sammenligningen af procenter og gebyrer for lån er lavet d.08.06.22.
Låneudbyderne er sorteret alfabetisk.Hvor kan man låne 10.000 rentefrit


Meget sjældent, det vil kun være som en del af markedsføringen, at de tilbydes for at tiltrække kunder og renten i første år kan være rentefri mod, resten af løbetiden har en højere rente end normalt.
Kan du betale låne af hurtigt kan du derfor være heldig at finde et helt rentefrit lån, men det er mest i forbindelse med køb i elektronikvarehuset at der tilbydes rentefrie lån og dermed kun til køb i varehuset, hvor de kan lave et samarbejde.

Bemærk: Pas særligt på her
En del lånefirmaer reklamerer med lån 10.000 rentefrit, men når du ser nærmere på udgifterne ved at tilbagebetale lånet, er der rigtig nok ingen renter, der er bare et gebyr på 2.500 for oprettelse af lånet = svarer til en ÅOP på 24,87%.


Lån penge trods RKI

Har du brug for at låne penge, men er registreret i RKI eller et andet skyldnerregister? Så har du desværre ikke så mange lånemuligheder til rådighed, som hvis du ikke stod i registeret. Du har dog nogle alternative muligheder, som vi kommer ind på her.

Hvorfor er et almindeligt lån ikke muligt?

Hvis du er registret i et skyldnerregister som for eksempel RKI, er det meget svært at låne penge. Det skyldes, at alle virksomheder, der lever af at låne penge ud, er underlagt den danske kreditaftale lov. Det betyder, at de skal foretage en kreditvurdering af alle kunder. En kreditvurdering er en bedømmelse af, om det er realistisk, at en låneansøger kan betale lånet tilbage. Med andre ord om udbyderen af lånet kan få lånet i sin helhed tilbage samt renterne og de omkostninger, der er i forbindelse med lånet. Hvis du er registreret i RKI er årsagen, at du har en gæld, du har misligholdt. Det vil sige, at du ikke har betalt gælden til tiden. Foretager en låneudbyder en kreditvurdering af dig på den baggrund, vil konklusionen blive, at de ikke kan låne dig penge, da det ikke er sandsynligt, at pengene bliver betalt til tiden. Derfor kan du ikke optage et almindeligt lån.

Vil du ud af RKI?

Hvis du skal have mulighed for at optage et almindeligt lån igen, kræver det, at den misligholdte gæld du har betales ud, så du kan blive slettet fra skyldnerregisteret. Ønsker du at blive gældsfri kan det være en god ide at få professionel hjælp til at få styr på din økonomi. Hvis gælden er større, end det beløb du kan overskue at få betalt af, vil det kræve, at enten du selv eller en anden forhandler med dine kreditorer og på den måde når frem til en aftale, der gør det overskueligt for dig at klare afdragene hver måned. Men mens du er registret i RKI, vil du være nødt til at benytte dig af de muligheder for alternative lån, som eksisterer.


TIP: Læs også om sammenlægning af lån - Klik her

De alternative lånemuligheder

Du har ikke et væld af muligheder for at låne penge, når du står i RKI, men nogle er der. Fælles for disse muligheder er, at de repræsenterer alternativer til det almindelige lån. De alternative lån er ikke alle sammen dyre. Man skulle ellers tro, at man udelukkende havde adgang til dyre lån, når man bliver vurderet som dårlig betaler. Risikoen må jo umiddelbart anses som større for udbyderen af lånet. Sådan er det heldigvis ikke. Grunden til, at du kan få et forholdsvis billigt lån, selvom du er registreret i RKI, er, at de lånemuligheder du har til rådighed alle er nogle, hvor der skal stilles en sikkerhed for lånet. Enten af dig selv eller en anden.

Du har tre muligheder

Der er tre muligheder for at optage lån, når du står i RKI:

  1. Du kan få et lån mod at stille en sikkerhed i dine værdigenstande. Det betyder, at virksomheden, der låner dig pengene, kan sælge dine værdigenstande og dermed få pengene hjem, hvis ikke du betaler. Denne type lån er ofte langt billigere end andre lån.
  1. Du kan låne penge ved at stille med en kautionist. På den måde er det egentlig ikke dig, der låner pengene, men den person, der kautionerer for dig. Det er nemlig vedkommende, der skal betale lånet tilbage, hvis ikke du betaler. Kautionisten skal have en god kreditvurdering og må ikke være registreret i RKI eller lignende.
  1. På Facebook findes der lånegrupper, som formidler kontakt mellem personer, der ønsker at låne penge eller låne penge ud. I gruppen findes en låneskabelon, der skal udfyldes, hvorefter låneudbydere kan melde sig, hvis de ønsker at udlåne pengene til dig. Disse lån har ofte meget høje renter helt op til 100 procent på to uger. Det gør lånet til den absolut dyreste løsning.


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner