Funktionalitet og holdbarhed i børnehaven

indhold.svg

Når der skal indrettes børnehaver i al sin inventar og møbler, skal man finde noget, der kan holde til lidt af hvert. Hos ST Skoleinventar finder du møbler til børnehave og andet inventar i høj kvalitet og holdbarhed, som i mange år vil give et funktionelt og sikkert miljø for børn og personale. I deres standardprogram af børnehavemøbler og inventar finder du f.eks. pusleborde, personaleskabe, børnegarderober, højdejusterbare arbejdspladser, tekøkkener til personale og meget mere. I Danmark er der 1.300 institutioner med i alt 60.000 børn og det kræver børnehavemøbler og inventar, der kan holde til mange års brug.


En rig historie

St Skoleinventar er specialiseret i at udvikle, producere og levere børnehavemøbler og inventar af høj kvalitet. Faktisk har de siden 1949 udviklet og indrettet diverse rum i undervisningssektoren. Med mange års erfaring sætter de en ære i at tilbyde inventar, der giver inspirerende undervisningslokaler, hvor innovation og sans for detaljer er altafgørende. Historien begynder i 1949, da Christian Søndermark grundlægger Søndermarks Møbelfabrik i Tarm, hvor idéen var at skabe borde og stole i træ til skoler. Det blev hurtigt en virksomhed i rivende udvikling og fart. Med fokus på faglokaler og stærke kompetencer er de i dag markedsleder indenfor totalløsninger til uddannelse. ST Skoleinventar er også repræsenteret i Norge og England, og de fortsætter med at udvikle de bedste indretningsløsninger til uddannelsessektoren.

Høj kvalitet og personlig rådgivning

Hos ST Skoleinventar er der fokus på service, holdbarhed, design og ergonomi. Du får selvfølgelig indretninger der følger lovkrav om sikkerhed og miljø, samt den danske branchevejledning om risikomomenter i undervisningen. Via egenproduktion og partnerskaber får du inventar til både nybyg og renovering. Møbler til børnehaven sætter høje krav til styrke, holdbarhed, muligheder og ikke mindst, plads til leg. Gennem personlig og kompetent rådgivning finder de løsninger, der passer bedst til jeres lokaler. Med deres standardprogram af børnehavemøbler og inventar, dækker de både børns og voksnes behov ude i daginstituionerne. Gennem mange år har de udviklet deres virksomhed og der har været fokus på at følge med udviklingen, så de kan leve op til diverse krav og ønsker. ST Skoleinventar sætter stadig en ære i traditionsrige værdier som hurtig levering, produkter i høj kvalitet og selvfølgelig personlig og kompetent rådgivning.


Skærmbillede 2021-12-16 kl. 09.57.33.png


Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner