3 tips til hvordan du holder motivationen i top

Skærmbillede 2020-04-29 kl. 09.08.21.png
indhold.svg

Når du dyrker den samme sport i længere tid, eller hvis du er startet på en helt ny motionsform, kan det være svært at holde motivationen i top, hvilket kan føre til, at du bakker ud. Uanset om du lige er begyndt, eller har været igang længe, er det en skam at bakke ud på en dårlig måde. Selvfølgelig skal du stoppe, hvis det du laver, ikke længere er dig, men så er det vigtigt, at du tager en god afsked med det, og ikke bare falder fra på grund af manglende motivation. Hvis du gerne vil gøre noget ved din manglende motivation kan du læse med her.

Lækkert udstyr kan sætte gang i sagerne

Det kan lyde banalt, men er der noget, der kan sætte gang i lysten, er det nyt udstyr til den form for motion, som du dyrker. Grunden til dette er, at du har lyst til at prøve det af, når du modtager eller køber noget nyt. Er din motivation ved at gå tabt, kan det derfor være et forsøg værd at investere i noget nyt udstyr. Du kan læse mere om udstyr til motion på Sportssektionen.dk. Her finder du også nogle gode råd og tips til hvilke træningsmaskiner man bør vælge. Blandt andet ud fra anerkendte “Bedst i test”-vurderinger.

Skærmbillede 2020-04-29 kl. 09.08.21.png

En træningsmakker er det hele værd

Det kan nogle gange være svært at komme op fra sofaen, hvis du er alene om det. Derfor er det en god ide, at du får dig en træningsmakker. Med en træningsmakker får du pludselig et ansvar over for en anden person end dig selv, og det er noget, der kan få de fleste op og igang. Din træningsmakker kunne være din partner, et familiemedlem, en kollega, ven eller en holdkammerat fra den sport, som du dyrker - ja eller en personlig træner. Lav nogle faste aftaler, som I skal overholde. Det kan blandt andet være nogle bestemte dage, som I skal motionere sammen, eller at I skal sende billeder til hinanden, hver gang i har overholdt en del af jeres aftale eller lignende. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner