Føl dig sikker på internettet

indhold.svg

De fleste mennesker tilbringer efterhånden rigtig meget tid på internettet, og derfor er det en god ide at få styr på, hvordan man beskytter sine personlige oplysninger, når man færdes online. I takt med at flere og flere mennesker benytter internettet, når de f.eks. arbejder, shopper online eller søger efter information, så kommer der også mere og mere data på nettet. 

Data der omhandler vores arbejde, vores personlige interesser og vores købsvaner på nettet. Derfor giver det også rigtig god mening, at der er kommet yderligere fokus på, hvordan man beskytter sine personlige oplysninger på nettet, så hverken hackere eller store virksomheder kan misbruge disse. Men medmindre man arbejde indenfor IT eller har en stor interesse for dette, er der en stor sandsynlighed for, at man ikke kender til de nyeste og smarteste løsninger, der findes inden for internetsikkerhed. Derfor vil vi i artiklen komme med nogle gode råd til dig, der ønsker at færdes sikkert på nettet. 

Find den rigtige VPN

Hvis man ønsker at færdes sikkert på nettet er det først og fremmest en god ide at benytte en VPN. Men hvad er en VPN, og hvordan virker de overhovedet? VPN står for Virtual Private Network, og beskytter og skjuler dine personlige oplysninger og data, når du bruger internettet. Du bliver så at sige anonym på internettet, og på den måde kan man føle sig mere sikker, når man f.eks. handler online, hvor man skal opgive personlige informationen såsom kortinformationer, adresse osv. 

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige VPNs på markedet, og derfor er det en god ide at sammenligne de forskellige typer, så du kan finde en der passer til dine behov. På https://www.privacysharks.com/dk/vpn/ kan man hurtigt få et overblik over de mest populære VPNs. Prisen varierer mellem 10-30 kr. om måneden, og der er endda flere, som tilbyder op til en måneds gratis prøve periode.

Skærmbillede 2021-08-30 kl. 08.45.21.png

Installer et antivirus-program

Foruden en VPN, er det utrolig vigtig, at der er installeret en form for antivirus-software på computeren, hvis man vil være sikker, når man er på internettet. De fleste kender nok en, der har fået virus på sin computer, hvis ikke man har været så uheldig selv at have haft virus på sin computer. Det kan nemlig hurtigt gå galt, når man færdes på nettet, og besøger en masse forskellige hjemmesider og downloader filer fra nettet. Derfor er det vigtigt, at have installeret en antivirus, der kan beskytte din computer mod at få virus. 

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner