Foreningssystem med indbygget app

Holdsport er et gratis digitalt foreningssystem, som samler alle hold og medlemmer under ét tag. Systemet fungerer ved både at være en gratis app til at lette kommunikation og tilmelding for de enkelte hold og afdelinger, samtidig med i allerhøjeste grad at være et værktøj for enhver kasserer, webmaster, ungdomskoordinator, forening mm. som gerne vil være fri for al ekstra administrativt arbejde. Og det er faktisk kombinationen af de to, der får Holdsport til at give mening for en forening.

Alt hvad en foreningsleder har brug for

De ansvarlige i foreningen råder med Holdsport over et onlineredskab, der blandt andet kan oprette aktiviteter på tværs af alle hold i klubben. Et socialt arrangement eller et stævne vil derfor fremgå i samtlige medlemmers kalender i appen. Det være sig både gratis aktiviteter og aktiviteter, der kræver betaling upfront for deltagelse.

 Med Holdsport får du også fordele såsom:

  • Fordel baner, haller, omklædningsrum mm. til specifikke hold i klubben
  • Tildel stabsroller til formanden, kasseren, webmasteren mm.
  • Opret forskellige afdelinger/sportsgrene
  • Udsend nyhedsbrev til medlemmer
  • Flyt medlemmer fra et hold til et andet
  • Opret en fodboldskole, håndboldskole eller lignende og opkræv betaling upfront
  • Upload produkter i klubwebshop og sælg direkte til medlemmer

Prøv Holdsport gratis - Opret profil her

Medlems- registrering, tilmelding og betaling i ét og samme system

Når trænere opretter en træning/kamp i appens indbyggede kalender, notificeres medlemmer nemlig automatisk, hvorefter man kan til- eller afmelde sig aktiviteten. Denne statistik lagres automatisk i fremmødestatistikken, som er foreningens uundværlige redskab til at holde styr på, hvor mange medlemmer i har registreret.  

Skærmbillede 2019-01-11 kl. 12.00.28.png

Som administrator på Holdsport kan man via det indbyggede kontingentudsendelsessystem slippe for manuelt at opkræve medlemmer på ny hvert år - systemet sender selv opkrævningerne på mail, når en ny betalingsrunde starter. Så snart medlemsbetalingerne ruller ind, danner systemet det samlede betalingsoverblik for dig, hvor det altid er muligt at trække opdaterede restancelister ud i Excel-format. Skulle der være udestående opkrævninger efter forfaldsdato, kan du via få klik sende rykkere til alle ubetalte medlemmer. 

Gratis foreningssystem
Aktiviteter og kontingenter står side om side i appen.

Fordi Holdsport-appen er stedet, det enkelte medlem melder sig til træning og får besked om kampaflysninger mm., bliver det samtidig en helt naturlig proces for medlemmet altid at holde sine kontaktoplysninger opdaterede i Holdsport.  Ved at forene den daglige holdkommunikation på samme platform, som man betaler sit medlemskab på, fremstår Holdsport ikke blot som et træls betalingssystem, medlemmer helst var foruden. 

I sidste ende er det også til gavn for kasseren, som er fri for at bekymre sig over, om mailadresserne nu også er korrekte, når nye betalingsmail automatisk dannes og sendes ud. Og sådan gælder det hele vejen gennem systemet -  Vi vender tragten på hovedet, så medlemmerne selv står for at holde oplysningerne ved lige. Ikke administratorer.

Foreningen bestemmer fuldstændig selv, hvor tit, hvor meget og hvor mange, der skal opkræves. Kontingentsystemet er abonnementsfri - hver betaling koster i stedet 3, 5 eller 9 kr. pr. transaktion i administrationshonorar.

Hvis i er medlemmer af enten DGI, DIF eller Firmaidrætten, kan i indberette medlemstal til CFR ved blot at tilføje foreningens CFR-nummer i Holdsport. Alle medlemmer, der måtte have været en del af foreningens medlemsliste i minimum 3 måneder det forgangne år tælles automatisk med - også selvom de ikke længere er en del af klubben, når indberetningen finder sted. 

Derudover kan Holdsport også generere lister over medlemmernes fremmødestatistik, så i som klub kan dokumentere fremmødet for kommunen. Både hvilke aktiviteter, i har, hvor mange timer det drejer sig om og hvilken aldersgruppe, medlemmerne tilhører.

Prøv Holdsport gratis - Opret profil her

Synkronisering til KlubOffice og HåndOffice

Har du husket at registrere fodbold- og håndboldspillere til DBU og DHF? Med Holdsport er dette ikke længere et spørgsmål. Som automatik synkroniseres al nødvendig information på nye medlemmer hver dag.

Det eneste det kræver er en webservicenøgle, og systemet sørger for resten.

Ingen betalingsløsninger nødvendige

Som led i at forsimple arbejdet for enhver foreningsansvarlig har vi valgt at stå for indløsningsaftalerne. Det betyder, at al form for medlemsbetaling i Holdsport koster 3, 5 eller 9 kr. i administrationshonorar, og medlemmer kan betale med alle former for betalingskort og MobilePay. 

Foreningssystem.png

Når et medlem betaler sit medlemskab, registreres det straks i Holdsport, hvor betalingsstatus ændres. Dette gør, at det er nemt at sortere på medlemmer, der henholdsvis har betalt eller ej. Alle betalinger overføres til Holdsport, som inden for 5 bankdage sender pengene til jeres konto fratrukket administrationshonoraret. 

I bestemmer selv, om foreningen står for udgiften at betale administrationshonoraret, eller om det enkelte medlem skal opkræves de 3, 5 eller 9 kr. i forbindelse med hver betaling i Holdsport.

Foreningshjemmeside til nul kroner

Få en ny hjemmeside, og spar webmasteren for unødig arbejde. Ja, det kan faktisk godt lade sig gøre. I Holdsport kan man aktivere en CMS-styret hjemmeside, der er let at manøvrere rundt i og få oprettet. Farver, logo og tilpasning bestemmer i helt selv.

Når vi kan love, at webmasteren er fri for det unødige arbejde, så drejer det sig om, at hjemmesiden praktisk talt holder sig selv i live takket være Holdsport-appen. Når U8-træneren opretter den ugentlige tirsdagstræning i kalenderen, tilføjes data automatisk til hjemmesidens kalender. Når U12-træneren aflyser weekendens kamp pga. snevejr, så fremgår kampen som aflyst. Og træder bestyrelsesformanden tilbage, fremgår den nye automatisk på hjemmesiden, så snart en ny er oprettet i Holdsport. 

Foreningshjemmesidens indbyggede holdtilmeldingsformularer er den direkte vej til nye medlemmers oprettelse i Holdsport. Så snart en anmodning er udfyldt, modtager det specifikke holds træner straks en mail om oprettelse.

Skærmbillede 2019-01-11 kl. 14.10.37.png

Hvis du er interesseret i at høre mere om Holdsport som foreningssystem, så kontakt os på telefon 53 76 02 22. Vi hjælper jer i gang med oprettelsen ganske gratis. Dette involverer import af medlemmer, opsætning af hjemmeside, oprettelse af kontingenter mm.

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner