Player_slider

Artikler

Holdsamarbejde på tværs af klubber

Nogle sæsoner havner man i situationer, hvor der simpelthen ikke er nok spillere på en årgang til, at man kan danne et hold i klubben. Løsningen bliver, at to klubber i lokalområdet går sammen og laver et fælleshold bestående af medlemmer fra begge klubber. 

Holdsport kommer jer til undsætning!

Vi kalder funktionen "Samarbejdshold". Opret et nyt hold og del det med naboklubben uden at bekymre jer om at lave rod i medlemsskaber og klubtilknytning. Det er ligetil at komme i gang.

Medlemsdata

Selvom medlemmerne fra de to klubber samles i et fælles hold, så forbliver medlemmernes persondata i den klub, de oprindeligt tilhører. Medlemmerne på samarbejdsholdet vil kunne se hinandens kontaktinfo, hvis det tillades, men derudover er alt data gemt hos klubben og dermed i medlemsoversigten, hvor det enkelte medlem hører til.

Kontingentopkrævning

Kontingentbetalinger vil ligeledes forblive hos medlemmets oprindelige klub. Så medlemmer på samarbejdsholdet kan være helt sikker på, at kontingentbetalingen ender i den klub, man i sin tid er blevet oprettet i. Den anden klubs medlemmer vil ikke få information angående andre medlemsskaber og kontingentpriser.

Fælles oplevelse

At være en del af et samarbejdshold føles fuldstændig som et hvilket som helst andet hold på Holdsport. Medlemmet vil kunne tilgå en kalender og melde sig til og fra diverse aktiviteter, som man altid har kunnet på Holdsport. Eneste forskel for det enkelte medlem er at man under medlemslisten kan se, hvilken klub ens holdkammerater tilhører. Det er altid tydeligt, om vedkommende er fra egen klub eller den anden. 

Muligheden for at oprette et samarbejdshold på tværs af klubber er eksklusiv for Holdsport Pro-klubber

Samarbejdshold.jpg
Populære artikler
Bookmakere uden dansk licens

Se her en liste over bookingsites uden dansk licens.

football-2778583_1280.jpg Skal klubhuset sættes i stand?
Upload-flere-billeder.png Del alle jeres holdbilleder i et fællesgalleri

Ny update af Holdsport-appen gør det muligt at uploade flere billeder af gangen til holdets galleri.

Gør som 1.261.000 andre og opret dig hos Holdsport