Foreningssystem til gymnastik

Gymnastik er både en sport i sig selv på eliteplan og for de yngre kommende eliteudøvere samt en populær motionsform blandt børn, voksne og ældre. Det er også et fag for sig selv i folkeskolerne og gymnasierne, hvilket understreger dens indvirkende på samfundet. Gymnastik bygger på samme tid på sundhed, samhørighed og udfordring.

Medlemstallet i foreningerne har aldrig været højere. De seneste tal fra Danmark Idræts Forbund, viser et antal af 200.490 medlemmer i over 1000 foreninger 2018, hvilket gør den til den andenstørste idrætsgren herhjemme – kun overgået af fodbold! Gymnastik dyrkes i de to største idrætsorganisationerne: Danske Gymnastik-og Idrætsforeninger (DGI) & Danmarks Gymnastik Forbund (DGF). DGI står for den folkelige gymnastik, hvor trænerne også kaldt for gymnastikinstruktører gør sig i et stort frivilligt arrangement. DGF står mere for den konkurrenceprægede gymnastik på højere niveau.

Gymnastik findes i en bred vifte af aktiviteter, der styrker menneskets fysiske og psykiske formåenhed. Fx i en bevægelsesform, der indeholder rytmisk gymnastik, redskabs-og springgymnastik, aerobic m.m. Eller i en fremtrædelsesform fx motionsgymnastik samt opvisnings-og konkurrencegymnastik. Der findes også andre former, hvilket er i lighed med sport indenfor det kropskulturelle perspektiv. Gymnastikken har dog ændret sig meget gennem tiden, og går helt tilbage til den græske og romerske oldtid, som inspirerede os herhjemme i sidste halvdel af 1800-tallet, hvor gymnastikken begyndte at ligne den gymnastik vi kender til i dag. 

Foreningssystem til gymnastik

Udfordringer for gymnastikforeninger

Herhjemme oplever foreningerne i dag - indenfor gymnastikkens forskelligheder - store udfordringer med planlægning og ressourcestyring, som de ansvarlige bruger timevis af deres tid på. Det bliver for mange foreninger uoverskueligt og svært at koordinere, hvis en forening har massevis af hold bestående af børn, unge, voksne og ældre, der på tværs af hinanden skal dele haller, redskaber og omklædningsrum.

Foreningssytem til gymnastik

Rekruttering og fastholdelse blandt gymnasterne er for nogle foreninger også en udfordring, som de møder i sæsonerne. Både for nye medlemmer, men også for de bedste gymnaster, da det er en krævende idræt, hvor man også har stort fokus på sundhed og kost, for at præstere så godt som muligt. Kort sagt er det en sport, der kræver utrolig meget dybdegående tid for foreningen, trænerne og idrætsudøverne.

Holdsport foreningssystem til gymnastik - få styr på jeres planlægning

Med mange hold i jeres forening, kan planlægningen virke uoverskueligt og der kan være forvirringer omkring, hvem der har adgang til visse faciliteter. Her hos Holdsport tilbyder vi et system til foreningsadministration via Holdsport app, der indeholder et modul, hvor I kan få bedre styr på jeres ressourcer. Her slipper jeres ansvarlige for at ringe rundt til de forskellige holds trænere. Her kan i blot med et klik angive, hvor hvert enkelt hold har adgang til baner, haller og omklædningsrum. Det kan være på specifikke dage og datoer eller på en fast basis. Har I nye aktiviteter, kan I også med systemet til jeres forening booke ledige baner og haller tilknyttet til de enkelte aktiviteter for holdene. Det er klubbens ansvarlige, der har rettighederne til at fordele disse ressourcer, men alle forenings medlemmer og trænere kan se bookningerne og hvornår der er rådighed for træning, i hvert tidsrum på døgnet.

Foreningssystem til gymnastik

Hvordan kan foreningen få en bedre fastholdelse og rekruttering af medlemmer? Svaret er enkelt. Trænerne skal have mere overskud til at pleje medlemmer, og hvordan gør de så det? Dette foreningssystem til gymnastik fra Holdsport indeholder en række funktioner, som foreningerne kan have stor gavn af. Både for den samlede forening, men ikke mindst for trænerne. Vores bud og erfaringer er, at når man først har prøvet dette foreningssystem, går man aldrig væk fra det igen!

Holdsport bliver jeres forenings uundværlige værktøj. Vi tilbyder nemlig meget mere end planlægning og ressourcestyring for jeres klub og hold. Systemet i app'en indeholder et statistikmodul, der sørger for at registrere fremmødestatistikker over alle medlemmerne ud fra aktiviteterne i foreningen såsom træning og sociale arrangementer, som jeres medlemmer melder sig på. Det betyder, at jeres foreningen får et større overblik, og når I skal dokumentere aktivitetsstøtten til jeres kommune, så trækkes statistikken ud som aldersgrupperet data. Statistikmodulet hjælper også jeres forening, når I skal indberette jeres medlemstal til Centralt ForeningsRegister (CFR), hvor systemet holder styr på, hvor mange medlemmer der er registreret.  

Det er altså ikke bare jeres trænere, der får gavn af dette foreningssystem. Kasseren i foreningen er også meget lettere stillet. Holdsport indeholder også et kontingentopkrævningssystem, der bl.a. giver kasseren mulighed for at få et overblik over betalinger og restancelister, hvor systemet selv søger for at opkræve medlemmerne på mail,  som I kan læse meget mere om her!

Kom i gang allerede i dag

Oprettelsen hos Holdsport er helt gratis. I kommer i gang ved, at klikke på 'Opret profil' øverst oppe, hvor I vælger 'Opret klub' i den sidste del af oprettelsesprocessen. Eller blot herunder:


Opret profil her

Vi vil altid så klar til at hjælpe og guide jer i gennem, hvis I har brug for dette. Vi ved det kan være en svær proces at flytte alle medlemmerne over i dette foreningssystem. Derfor vil vi gøre overgang så let som muligt ved at importere alle klubbens eksisterende medlemmer, oprette kontingenttræk og opsætte hjemmeside for jer. Vi klarer det hele i løbet af samme dag! 

For mere info kan I kontakte os på 53 70 20 22, hvor I kan høre mere og hvor vi allerede nu står parate til at guide jer i gennem, så I kan gøre det lettere for jeres forening og gøre oprettelsesprocessen så gnidningsfrit som muligt!

Klar til at komme i gang?

Udforsk Holdsport, eller opret en konto med det samme og begynd at administrere din klub. Du kan også kontakte os for at få hjælp til opsætningen af din klub.
Hvad koster det?
Hvilke behov har din klub? Basis eller PRO abonnement?
Priser
Funktioner
Ingen 2 klubber er ens. Vores funktioner dækker dine behov.
Funktioner